«Μαζί της» κάλεσε η Βασιλική Νταντά όλους τους φανατικούς θαυμαστές της, για να περάσουν στιγμές διασκέδασης στο Frangelico. Η ανερχόμενη τραγουδίστρια που εμφανίστηκε το 2010 έχει καταφέρει από τότε μέχρι και σήμερα να εδραιώσει την παρουσία της στο χώρο του λαϊκού τραγουδιού, αλλά και στις καρδιές του κοινού που από την πρώτη στιγμή την ξεχώρισε. Στοιχεία, όπως η ιδιαίτερη χροιά της φωνής της, η σκηνική της παρουσία, το ήθος της και η ενέργεια που εκπέμπει πάνω στη σκηνή την φέρνουν ανάμεσα σ’ εκείνες τις τραγουδίστριες που δεν αργούν να μαγέψουν το κοινό.

«Ένα μόνο να θυμάσαι» ήταν η πρώτη δισκογραφική δουλειά με την οποία μας συστήθηκε και από τότε όχι μόνο δεν την ξεχάσαμε αλλά ήταν η αρχή για να τη θυμόμαστε για πάντα. Ακολουθούν σπουδαίες συνεργασίες με καλλιτέχνες, όπως ο Λευτέρης Πανταζής, ο Πάνος Κιάμος, ο Νότης Σφακιανάκης, ο Χρήστος Χολίδης, ο Αντύπας και ο Χρήστος Μενιδιάτης. Τα singles «Μοναξιά καλή μου φίλη», «Άντρας δεν είσαι», και «Ούτε να σε ξαναδώ» γνωρίζουν πολύ μεγάλη επιτυχία.

Όπως έχει δηλώσει και η ίδια για όλα χρειάζεται προσπάθεια και με την δική της προσπάθεια και εργατικότητα έχει καταφέρει να κάνει βήματα στον χώρο του λαϊκού τραγουδιού που την έχουν φέρει κοντά στην επιτυχία και της υπόσχονται ακόμα μεγαλύτερη. «Κάποια ξενυχτάει» τραγούδήσε από την πίστα του Frangelico και το σίγουρο είναι πως ξενυχτήσαμε όλοι μαζί της μέχρι το πρωί.