Το metr4u συνεργάζεται με μαγαζιά από όλη την Ελλάδα και δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να κλείσουν τραπέζι ή τραπέζια με ευνοϊκούς όρους. Οι όροι αυτοί ποικίλουν ανάλογα με το είδος του μαγαζιού και μπορεί για παράδειγμα να είναι κάποια έκπτωση ή κάποιο δωρεάν μπουκάλι.

Ο επισκέπτης-χρήστης, δεν έχει καμία υποχρέωση - χρέωση έναντι του site και το μόνο που έχει να κάνει, είναι να δώσει κάποια βασικά στοιχεία και να κλείσει τραπέζι! Ήδη, μας έχουν εμπιστευτεί χιλιάδες φίλοι και έχουν διασκεδάσει στα συνεργαζόμενα μαγαζιά μας με έκπτωση χωρίς καμία επιπλέον υποχρέωση.

Οι συνεργάτες μας έχουν μείνει απόλυτα ευχαριστημένοι, καθώς τους έχουμε αυξήσει των αριθμό των επισκεπτών. Απώτερος στόχος μας είναι να επεκτείνουμε τη λίστα των συνεργαζόμενων μαγαζιών, αλλά κυρίως τη λίστα των ικανοποιημένων φίλων μας.

Προσφέρουμε στους συνεργάτες μας τη δυνατότητα να παρέχουν στο πελατολόγιό τους υπηρεσίες online κρατήσεων σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης της Αθήνας αλλά και σε άλλες πόλεις, ενώ συγχρόνως παρέχουμε υπηρεσίες κράτησης εύκολα και αξιόπιστα. Η ευρεία επιλογή από νυχτερινά μαγαζιά και clubs που διαθέτει ο ιστότοπός μας, καθώς και η ευκολία στην χρήση του, είναι στοιχεία που τον αναδεικνύουν στην νούμερο ένα επιλογή για τη διασκέδασή σας!

Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα για προνομιακές τιμές για φοιτητές και μαθητές αλλά και για τη διοργάνωση εκδρομών και εταιρικών χορών.
asds

Add Your Heading Text Here

asdads