ΥΤΟΝ - Νίκος Βέρτης

ΥΤΟΝ - Νίκος Βέρτης

Κάθε Παρασκευή - Σαββάτο - Κυριακή

ΥΤΟΝ - Νίκος Βέρτης

ΥΤΟΝ - Νίκος Βέρτης

Πληροφορίες Κράτησης

694 16 81 692

vip@metr4u.gr

Παρασκευή :
Κανονική τιμή φιάλης :  170 / 4 άτομα
Σάββατο :
Κανονική τιμή φιάλης : 170 / 4 άτομα
Κυριακή :
Κανονική τιμή φιάλης : 170 / 4 άτομα

Παρασκευή :
Φοιτητική τιμή φιάλης : 140 / 6 άτομα
Σάββατο :
Φοιτητική τιμή φιάλης : 140 / 6 άτομα
Κυριακή :
Φοιτητική τιμή φιάλης : 140 / 6 άτομα

Παρασκευή - Σαββάτο - Κυριακή

23:00 - 23:30

Καλύτερο για

Νίκος Βέρτης στο «ΥΤΟΝ»! Ο επιτυχημένος και εξαιρετικά αγαπητός στο κοινό καλλιτέχνης ετοιμάζεται να μονοπώλησαν το ενδιαφέρον της νυχτερινής Αθήνας σε ένα από τα μεγαλύτερα και πολύ συζητημένα νυχτερινά κέντρα.ΥΤΟΝ ΣΧΗΜΑ 2017 - 2018

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα και απέμειναν ακόμα μερικοί μήνες μέχρι την στιγμή που το ΥΤΟΝ ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχτεί και φέτος τον κορυφαίο καλλιτέχνη ΝΙΚΟ ΒΕΡΤΗ. Η Ημερομηνία έναρξης υπολογίζεται να είναι 16 Δεκεμβρίου με σκοπό να αποχωριστούμε πολύ σύντομα το 2017 και να υποδεχτούμε το 2018 με τον καλύτερο τρόπο.

Το φαντασμαγορικό αυτό κέντρο που δεν είναι άλλο από το ΥΤΟΝ είναι αντάξιο και πληροί όλες τις προδιαγραφές που χρειάζονται για έναν καλλιτέχνη σαν τον ΝΙΚΟ ΒΕΡΤΗ και ολόκληρο το φανατικό κοινό που τον ακολουθεί σε κάθε του εμφάνιση.


ΥΤΟΝ ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ

Ο ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις όλων μας και αντάξια θεωρείται ως ένας από του καλύτερους τραγουδιστές της ελληνικής δισκογραφίας.

Φέτος θα παρουσιάζει το πρόγραμμα του για ακόμα μια χρονιά στο ΥΤΟΝ με το οποίο φαίνεται να δένεται και να συνδέεται το όνομα του.

Ύστερα από μια πολυετή και συνεχόμενη συνεργασία με το Κέντρο Αθηνών, το ΥΤΟΝ είναι ένα εξίσου νυχτερινό κέντρο υψηλών προδιαγραφών και ένα από τα ελάχιστα κέντρα μεγάλης χωρητικότητας που μπορούν να υποδεχτούν τον ΝΙΚΟ ΒΕΡΤΗ.

Ο ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ ανέκαθεν ακόμα και από τα αρχικά βήματα της καριέρας του έπαιζε πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο. Είναι ο τραγουδιστής που θα καταφέρει να σηκώσει όλο το πρόγραμμα μόνος του χωρίς να κουράζεται και να μην χάνει την προσοχή του καθηλωμένου κοινού του για ούτε ένα λεπτό.

Οι αμέτρητες επιτυχίες του και ιδιαίτερός τρόπος ερμηνείας του με τον τρόπο που μόνο αυτός ξέρει αρκούν.


ΥΤΟΝ ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ τιμές

Αν επιθυμείτε να επισκεφθείτε τον ΝΙΚΟ ΒΕΡΤΗ στο ΥΤΟΝ τότε μπορείτε να δείτε τις τιμές για κανονική φιάλη και φοιτητική φιάλη στην στήλη όπου αναγράφονται οι πληροφορίες κράτησης και να μας καλέστε για να δείτε πόσο εύκολο είναι να διασκεδάζετε ως VIP.

ΥΤΟΝ ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ κράτηση - τηλέφωνο

Για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε κράτηση στον ΝΙΚΟ ΒΕΡΤΗ στο ΥΤΟΝ μέσα από το metr4u.gr είναι πολύ εύκολο και γρήγορα. Εσείς απλά καλέστε μας στο 694 16 81 692 και από εκεί και πέρα αναλαμβάνουμε εμείς τα πάντα για εσάς.

Τοποθεσία στον χάρτη

Θέλετε Διευκρινίσεις;

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Τηλέφωνο Κρατήσεων
694 16 81 692
Ηλεκτρονική Διεύθυνση
vip@metr4u.gr
Copyright Metr4u - All Rights Reserved