Βοτανικός - Δημάκης - Γονίδης

Βοτανικός - Δημάκης - Γονίδης

Κάθε Παρασκευή - Σάββατο

Βοτανικός - Δημάκης - Γονίδης

Βοτανικός - Δημάκης - Γονίδης

Πληροφορίες Κράτησης

694 16 81 692

vip@metr4u.gr

Τιμή κρασιού : 70 / 2 άτομα

Παρασκευή : Κανονική τιμή φιάλης :  160 / 4 άτομα
Σάββατο : Κανονική τιμή φιάλης : 160 / 4 άτομα

Παρασκευή : Φοιτητική τιμή φιάλης : 120 / 6 άτομα
Σάββατο : Φοιτητική τιμή φιάλης : 130 / 6 άτομα

Παρασκευή - Σάββατο

23:00 - 23:30

Καλύτερο για

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2017 - 2018

Ο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ανανεώνεται και ανοίγει και πάλι τις πόρτες του με νέο σχήμα, με τους ΜΑΚΗΣ ΔΗΜΑΚΗΣ, ΓΟΝΙΔΗΣ και ΠΩΛΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ να ετοιμάζονται για αξέχαστες βραδιές γεμάτες κέφι, άφθονη διασκέδαση και πολύ συναίσθημα!

Από τα τέλη Σεπτέμβρη, ο αγαπημένος τραγουδιστής ετοιμάζεται να ανέβει στην πίστα του ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ. Από εκεί θα μας χαρίζει ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις πιο ανεβαστικές του επιτυχίες.ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΔΗΜΑΚΗΣ

Μπορεί να μετρά μία μακρά πορεία στο χώρο του τραγουδιού, όμως ο ΜΑΚΗΣ ΔΗΜΑΚΗΣ έχει γίνει γνωστός ευρέως τα τελευταία χρόνια, ύστερα από την κυκλοφορία μερικών τραγουδιών του που έχουν γίνει τεράστιες επιτυχίες. Διατηρώντας ένα χαμηλό προφίλ, ο τραγουδιστής είναι εκείνος ο καλλιτέχνης πίσω από τις πασίγνωστες επιτυχίες «Τάμα», «Ανησύχησα», «Εγώ δεν μπορώ», «Κανείς δεν είναι κανενός» και πολλές ακόμα.


ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΔΗΜΑΚΗΣ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ

Όλες αυτές αλλά και πολλές ακόμα από το λαϊκό ρεπερτόριο που έχουμε αγαπήσει από άλλους καλλιτέχνες θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε στη νέα του αυτή συνεργασία. ΜΑΚΗΣ ΔΗΜΑΚΗΣ και ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να ξεκινήσουν με φόρα τη νέα νυχτερινή σεζόν στην Αθήνα. Θα είναι η δεύτερη φορά που θα δούμε τον ΜΑΚΗ ΔΗΜΑΚΗ στην πίστα ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ, παρά το γεγονός ότι έχει τραγουδήσει σε πολλά μαγαζιά όλα αυτά τα χρόνια.

Μία νέα περίοδος σηματοδοτεί την καριέρα του, καθώς θα είναι η πρώτη φορά που θα αναλάβει το τιμόνι του προγράμματος σε ένα τέτοιου βεληνεκούς νυχτερινό κέντρο. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που θα δούμε τον ΜΑΚΗ ΔΗΜΑΚΗ να ανεβαίνει για πρώτη φορά στη σκηνή του ανανεωμένου Βοτανικού.


ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ - ΔΗΜΑΚΗΣ τιμές

Αν επιθυμείτε να επισκεφθείτε τον ΜΑΚΗ ΔΗΜΑΚΗ στο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ τότε μπορείτε να δείτε τις τιμές για κανονική φιάλη και φοιτητική φιάλη στην στήλη όπου αναγράφονται οι πληροφορίες κράτησης και να μας καλέστε για να δείτε πόσο εύκολο είναι να διασκεδάζετε ως VIP.

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ - ΔΗΜΑΚΗΣ κράτηση - τηλέφωνο

Για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε κράτηση στον ΜΑΚΗ ΔΗΜΑΚΗ στο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ μέσα από το metr4u.gr είναι πολύ εύκολο και γρήγορα. Εσείς απλά καλέστε μας στο 694 16 81 692 και από εκεί και πέρα αναλαμβάνουμε εμείς τα πάντα για εσάς.

Τοποθεσία στον χάρτη

Θέλετε Διευκρινίσεις;

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Τηλέφωνο Κρατήσεων
694 16 81 692
Ηλεκτρονική Διεύθυνση
vip@metr4u.gr
Copyright Metr4u - All Rights Reserved