Βοτανικός Live Stage - Γονίδης - Μακρόπουλος

Βοτανικός Live Stage - Γονίδης - Μακρόπουλος

Κάθε Παρασκευή - Σάββατο

Βοτανικός Live Stage - Γονίδης - Μακρόπουλος

Βοτανικός Live Stage - Γονίδης - Μακρόπουλος

Πληροφορίες Κράτησης

694 16 81 692

vip@metr4u.gr

Είσοδος : 15 €
 

Κανονική τιμή φιάλης :  180 € / 4 άτομα 

Special τιμή φιάλης : 210 € / 4 άτομα

Premium τιμή φιάλης : 240 € / 4 άτομα

Παρασκευή : Φοιτητική τιμή φιάλης : 140 € / 6 άτομα

Σάββατο : Φοιτητική τιμή φιάλης : 140 € / 6 άτομα

Παρασκευή - Σάββατο

23:00 - 23:30

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ LIVE STAGE ΣΧΗΜΑ

«Έτσι», γιατί λαϊκά την είδαν, δύο από τα κορυφαία ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, ενώνουν τις φωνές τους από τη σκηνή του Βοτανικός Live Stage σε ένα σχήμα έκπληξη. Ήδη από τις αρχές Φεβρουαρίου οι δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες, έκαναν «καινούργια πρεμιέρα», δίνοντάς μας μια καλή γεύση απ’ αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει. Σταμάτης Γονίδης και Νίκος Μακρόπουλος διασταυρώνουν τις καλλιτεχνικές τους διαδρομές και υπόσχονται νύχτες που θα σας μείνουν αξέχαστες, έχοντας στο πλευρό τους την Ελευθερία Ελευθερίου.

Στον Βοτανικός Live Stage, λοιπόν, στην Ιερά Οδό 72 δίνεται και φέτος το ραντεβού με την απόλυτη διασκέδαση. Με μακραίωνη ιστορία στην νύχτα και στις επιτυχημένες εμφανίσεις ο Βοτανικός Live Stage πρωταγωνιστεί με δύο ονόματα που έχουν φιλοξενηθεί κατά καιρούς στην πίστα του.

Ο Σταμάτης Γονίδης μαζί με τον Νίκο Μακρόπουλο αποφάσισαν να συμπράξουν από τη σκηνή του Βοτανικός Live Stage στην Ιερά Οδό 72 αφήνοντας το δικό τους ανεξίτηλο αποτύπωμα στο μονοπάτι της αθηναϊκής διασκέδασης. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας και θα μας ξεσηκώνουν, ενώ μαζί τους θα εμφανίζεται και η Ελευθερία Ελευθερίου.ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ LIVE STAGE ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ

Ποιος δεν έχει «πετάξει» μαζί του μέσα από τους στίχους του, τα τραγούδια του και τη μελωδική του φωνή; Ο Σταμάτης Γονίδης με περίπου 30 χρόνια παρουσίας στη δισκογραφία, στην ερμηνεία, τη σύνθεση και τη στιχουργική είναι μια πολυδιάστατη καλλιτεχνική προσωπικότητα που μας έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές.

Με καταγωγή από το όμορφο νησί της Κύθνου ο Σταμάτης Γονίδης κατέκτησε τον κόσμο με το ταλέντο του μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αν και από μικρή ηλικία η αγάπη του για τη μουσική ήταν εμφανής, ωστόσο ακολούθησε άλλη επαγγελματική πορεία ζωής ως ναυτικός, για να έρθουν τα επόμενα χρόνια και να τον φέρουν και πάλι κοντά σε αυτό που αγαπούσε περισσότερο. Ο Σταμάτης Γονίδης αρχίζει τότε να γράφει τραγούδια για μεγάλους καλλιτέχνες της εποχής, ενώ τη δεκαετία του 1980 ξεκινά τις νυχτερινές του εμφανίσεις σε μαγαζιά της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Ο Σταμάτης Γονίδης με το ταλέντο του γίνεται αμέσως γνωστός και η μία δισκογραφική δουλειά διαδέχεται την άλλη και μάλιστα με πρωτόγνωρη επιτυχία. Οι δίσκοι του αγκαλιάζονται με τεράστια αγάπη από το κοινό και γίνονται αμέσως χρυσοί και πλατινένιοι.

«Προηγείσαι έρωτά μου» είναι ο τίτλος του album με το οποίο εισέρχεται για πρώτη φορά στη δισκογραφία, δηλώνοντας τη θέλησή του να δώσει επιτέλους βήμα και προτεραιότητα στον «έρωτά» του, που δεν είναι άλλος από τη μουσική και το τραγούδι.

Ακολουθούν δισκογραφικές δουλειές που αφήνουν τη σφραγίδα τους στο λαϊκό τραγούδι, όπως «Αμοιβαία τα αισθήματα», «Γιατί κλαις», «Αγάπη Παράξενη», «Όλα σ’ αγαπάνε», «Σημεία των καιρών», «Άλλη μια μάχη».

Ένα από τα στοιχεία, όμως, που έκαναν τον Σταμάτη Γονίδη να ξεχωρίσει και να γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό είναι και η αυθεντικότητα που χαρακτηρίζει τόσο τη φωνή του όσο και την προσωπικότητά του. Μια αυθεντικότητα που αγγίζει όλους όσοι βρίσκονται κοντά του, συναδέλφους του αλλά και φανατικούς θαυμαστές του.

Ο Σταμάτης Γονίδης εκτός από τις εξαιρετικές φωνητικές ικανότητες που διαθέτει και τα χαρακτηριστικά του λαϊκά γυρίσματα, διακρίνεται συγχρόνως για το μοναδικό ταλέντο του στην ερμηνεία. Πράγματι, πρόκειται για έναν ερμηνευτή της αγάπης και του έρωτα και έχει καθιερωθεί ως ένας από τους καλύτερους λαϊκούς τραγουδιστές στο ελληνικό πεντάγραμμο και ως ένα από τα σπουδαιότερα και διαχρονικότερα ονόματα στη λαϊκή μουσική σκηνή.

«Άνοιξέ του του τρελού», «Γιατί κλαις», «Όλα σ’ αγαπάνε», «Εσένα θέλω μόνο», «Δε θα μάθεις ποτέ», «Αμοιβαία τα αισθήματα», «Έχω πετάξει μαζί σου», είναι λίγες μόνο από τις επιτυχίες που έχουμε όλοι τραγουδήσει και που μας έχουν συντροφεύσει στις πιο «ευαίσθητες» ώρες μας.

Ο Σταμάτης Γονίδης μέσα από την πλούσια δισκογραφική και καλλιτεχνική του πορεία έχει εμφανιστεί σε κορυφαία νυχτερινά κέντρα, γράφοντας το δικό του κεφάλαιο στο μεγάλο «βιβλίο» της διασκέδασης. Οι συνεργασίες του με τα μεγαλύτερα ονόματα του του καλλιτεχνικού χώρου πολλές και σπουδαίες, ανάμεσά τους ο Γιάννης Πάριος, η Άντζελα Δημητρίου, η Δέσποινα Βανδή, ο Μάκης Δημάκης και πολλοί άλλοι.

«Μη φύγεις σου λέω» δηλώνει από την πίστα του Βοτανικός Live Stage ο Σταμάτης Γονίδης για φέτος το χειμώνα 2022 και ένα είναι σίγουρο, εμείς δεν πρόκειται να πάμε πουθενά!

Ύστερα από τις προηγούμενες επιτυχημένες εμφανίσεις του στο Βοτανικός Live Stage, ο Σταμάτης Γονίδης επανέρχεται με τα τελευταία του τραγούδια «Δεν σε θέλω» και «Δικιά μου είναι η ζωή». Μαζί του ένα άλλο μεγάλο όνομα του λαϊκού τραγουδιού, ο Νίκος Μακρόπουλος και η ταλαντούχα Ελευθερία Ελευθερίου.


ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ LIVE STAGE ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ

Εδώ και 20 χρόνια το όνομα Νίκος Μακρόπουλος είναι αυτό που πρωταγωνιστεί στο γνήσιο λαϊκό τραγούδι και αυτό που εγγυάται νύχτες ατελείωτης διασκέδασης στους θαυμαστές του.

Ο Νίκος Μακρόπουλος με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη δεν άργησε να δείξει την αγάπη του για τη μουσική και το τραγούδι από την εφηβική ακόμη ηλικία και ήταν αυτή η αγάπη που τον έφερε το 1994 επαγγελματικά στον δρόμο της τραγουδιού.

Ο Νίκος Μακρόπουλος ξεκινά εμφανίσεις σε μπουζούκια της Καλαμάτας αλλά και της συμπρωτεύουσας με τις εμφανίσεις του στο κέντρο «Σκορπιός» να αποτελούν σταθμό στην καριέρα του. Το κοινό γνωρίζει από κοντά έναν καλλιτέχνη που διαθέτει βαθιά λαϊκή φωνή και αυθεντικότητα στις ερμηνείες του και τον αγκαλιάζει από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Ο Νίκος Μακρόπουλος, όμως, δεν αργεί να κατέβει στην Αθήνα όπου ξεκινά συνεργασία με τον Γιώργο Μαζωνάκη και την Άντζυ Σαμίου. Το 1998 είναι η χρονιά όπου ο Νίκος Μακρόπουλος ύστερα από τις εμφανίσεις του στα «Αστέρια» με την Άννα Βίσση φέρνει στο φως το πρώτο του δισκογραφικό «παιδί» με το όνομα, «Έχω δικαίωμα». Τον πρώτο του αυτό δίσκο υπογράφουν σε στίχους και μουσική η Εύη Δρούτσα και ο Γιώργος Θεοφάνους με τα τραγούδια που συμπεριλαμβάνονται σε αυτόν να γίνονται μεγάλες επιτυχίες. Είναι τότε που το τραγούδι «Σαν τσιγάρο άφιλτρο στο στόμα μου», βρίσκεται στα στόματα όλων και ο Νίκος Μακρόπουλος καθιερώνεται πλέον ως ένας από τους καλύτερους εκπροσώπους του λαϊκού τραγουδιού.

Η συνέχεια είναι ακόμα πιο δυναμική με τον δίσκο, «Όσα θέλω να δω» και το 2014 με το album «Πού θέλεις να φτάσεις», με το οποίο ο Νίκος Μακρόπουλος φτάνει να αγγίξει την απόλυτη επιτυχία, φέρνοντας όλο τον κόσμο σε «Κατάσταση εκτάκτου ανάγκης».

Πολλές οι επιτυχίες που ακολουθούν και πολλά τα album με τον Νίκο Μακρόπουλο να διαγράφει μια λαμπρή πορεία στο λαϊκό πεντάγραμμο και τα τραγούδια του ν’ ανεβαίνουν στις πρώτες προτιμήσεις του κόσμου. «Δεν με ξέρεις καλά», «Όταν για μένα θα μιλάς», «Δύσκολη νύχτα», «Θα περνάω καλά», «Τι να το κάνω» είναι τα επόμενα δισκογραφικά βήματα με τα οποία ο Νίκος Μακρόπουλος αποδεικνύει το εύρος του ταλέντου του.

Οι συνεργασίες με μεγάλες φωνές, όπως ο Αντύπας, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Βασίλης Καρράς, η Άντζυ Σαμίου και η Ελεάνα Παπαϊωάννου έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στη νυχτερινή διασκέδαση και έχουν στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Τραγούδια του, όπως «Ύποπτο το αίσθημά σου», «Μ’ έκαψες», «Μη με λες εγωιστή», «Ντροπή σου», «Αποδεικτικά στοιχεία», «Ζήτημα αγάπης» είναι μερικά μόνο από αυτά που ο κόσμος αγάπησε.

Ο Νίκος Μακρόπουλος κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα δηλώνει «είμαστε ένα» και πως «τα αλλάζει όλα» στη διασκέδαση της πόλης. Μαζί με τον Σταμάτη Γονίδη θα δώσει άλλο νόημα στη φετινή χειμερινή σεζόν και υπόσχεται να «κάνει χιλιοστά τα χιλιόμετρα», εκμηδενίζοντας τις αποστάσεις.

Από την πίστα του Βοτανικός Live Stage, λοιπόν, στην Ιερά Οδό 72, το λαϊκό σχήμα Νίκος Μακρόπουλος και Σταμάτης Γονίδης θα δυναμιτίσει τις κρύες χειμωνιάτικες νύχτες σας και σας εγγυάται διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ LIVE STAGE ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

Η ταλαντούχα νεαρή τραγουδίστρια, Ελευθερία Ελευθερίου, κατάφερε να ξεχωρίσει μέσα από το talent show «Χ-Factor» όπου πρωτοεμφανίστηκε και να ακολουθήσει μια λαμπρή καριέρα. Με ιδιαίτερες φωνητικές ικανότητες και με ξεχωριστή σκηνική παρουσία τράβηξε πολύ γρήγορα την προσοχή του κοινού αλλά και των ίδιων των κριτών.

Η Ελευθερία Ελευθερίου με καταγωγή από την Κύπρο από πολύ μικρή ηλικία έδειξε την έφεσή της στη μουσική. Από πολύ νωρίς φάνηκε πως η σχέση της με το τραγούδι θα εξελισσόταν σε σχέση αγάπης και σχέση ζωής. Ύστερα από τις σπουδές στο πιάνο και τα μαθήματα φωνητικής ακολουθεί πανεπιστημιακές σπουδές στο Λονδίνο με αντικείμενο τη μουσική και τη μουσική εκτέλεση. Παράλληλα, η Ελευθερία Ελευθερίου συμμετέχει σε μουσικά συγκροτήματα και γίνεται σολίστας της λαϊκής ορχήστρας του ΡΙΚ.

Ο Σάκης Ρουβάς είναι ο καλλιτέχνης που την εμπιστεύεται και της προτείνει συνεργασία στο «The S Club» όπου εμφανίζεται το 2010 και από κει και μετά η Ελευθερία Ελευθερίου εγκαινιάζει μια σειρά σπουδαίων συνεργασιών στο πλευρό καταξιωμένων τραγουδιστών, όπως ο Σταμάτης Γονίδης, ο Βασίλης Καρράς, ο Πάνος Κιάμος, ο Νίκος Βέρτης, ο Νότης Σφακιανάκης και ο Νίκος Μακρόπουλος.

Το 2012, είναι μια πολύ σημαντική χρονιά, αφού η Ελευθερία Ελευθερίου εκπροσωπεί τη χώρα μας στη Eurovision με το τραγούδι «Aphrodisiac», το οποίο γίνεται μεγάλη επιτυχία στην Ευρώπη.

Από τότε μέχρι και σήμερα η Ελευθερία Ελευθερίου έχει κυκλοφορήσει πολλά και επιτυχημένα singles, όπως «Πες πως με θες», «Για σένα», «Ταξίδι στη βροχή», «Τελειώσαμε», «Δεν έχουμε σχέση» και πολλά άλλα και για τον χειμώνα 2022 από την πίστα του Βοτανικός Live Stage μας υπόσχεται «Νύχτες Καυτές» ως μία «Bonita».


ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ LIVE STAGE ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2022

Υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος, για να κατηφορίσετε σε μια κεντρική περιοχή των Αθηνών, και αυτή δεν είναι άλλη από το Γκάζι και την Ιερά Οδό 72 όπου θα χτυπά και φέτος η καρδιά του κεφιού και πιο συγκεκριμένα στο Βοτανικός Live Stage.

Πρόκειται, αναμφίβολα, για ένα από τα πιο γνωστά και εδραιωμένα στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης μαγαζιά και μάλιστα στο κέντρο της Αθήνας. Από το 2003 μέχρι και σήμερα ο Βοτανικός Live έχει αποδείξει πως η ποιότητα των υπηρεσιών του συνδυάζεται άψογα με τις σπουδαιότερες φωνές που έχει φιλοξενήσει στη σκηνή του.

Για τη χειμερινή σεζόν 2022, ο Βοτανικός Live Stage, με την πολυετή και απόλυτα επιτυχημένη πορεία του, αναλαμβάνει για ακόμη μια φορά να δώσει στις νύχτες σας ένα άλλο νόημα. Αυτή τη χρονιά «χτυπάει» στα δρώμενα της Αθήνας μ’ ένα σχήμα που είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα γράψει τη δική του ιστορία στη νυχτερινή ζωή. Σταμάτης Γονίδης και Νίκος Μακρόπουλος έρχονται δυναμικά στο Βοτανικός Live και μαζί τους η Ελευθερία Ελευθερίου.

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ LIVE STAGE τιμές

Αν επιθυμείτε να επισκεφθείτε τους Γονίδης - Μακρόπουλος στο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ LIVE STAGE τότε μπορείτε να δείτε τις τιμές για κανονική φιάλη και φοιτητική φιάλη στην στήλη όπου αναγράφονται οι πληροφορίες κράτησης και να μας καλέστε για να δείτε πόσο εύκολο είναι να διασκεδάζετε ως VIP.

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ LIVE STAGE κράτηση - τηλέφωνο

Για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε κράτηση στους Γονίδης - Μακρόπουλος στο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ LIVE STAGE μέσα από το metr4u.gr είναι πολύ εύκολο και γρήγορα. Εσείς απλά καλέστε μας στο 694 16 81 692 και από εκεί και πέρα αναλαμβάνουμε εμείς τα πάντα για εσάς.

Τοποθεσία στον χάρτη

Θέλετε Διευκρινίσεις;

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Τηλέφωνο Κρατήσεων
694 16 81 692
Ηλεκτρονική Διεύθυνση
vip@metr4u.gr
Copyright Metr4u - All Rights Reserved