Vegas Live Stage

Vegas Live Stage

Κάθε Πέμπτη και Σάββατο

Vegas Live Stage

Vegas Live Stage

Πληροφορίες Κράτησης

694 16 81 692

vip@metr4u.gr

 Πέμπτη και Σάββατο :

Τιμή Ποτού από 13 €

Απλή φιάλη : 140 € / 4 άτομα
Special φιάλη : 160 € / 4 άτομα
Premium φιάλη : 200 € / 4 άτομα

Φοιτητικές τιμές

Απλή φιάλη :  140 € / 6 άτομα

Πέμπτη και Σάββατο

23:00 - 23:30

VEGAS LIVE STAGE ΣΧΗΜΑ

«Πανικός» στις 10 Μαρτίου στο Vegas Live Stage που παίρνει τα ηνία της διασκέδασης και σας προσκαλεί σε ένα γνήσιο λαϊκό ξεφάντωμα με ένα σχήμα έκπληξη. Ζαφείρης Μελάς, Βασίλης Τερλέγκας και Αλέκος Ζαζόπουλος είναι το λαϊκό τρίδυμο που θα «κληρώσει» στις καρδιές μας.

Εδώ και χρόνια, το Vegas Live Stage έχει αναλάβει ρόλο πρωταγωνιστή στα μουσικά δρώμενα της πόλης, φιλοξενώντας επί σκηνής σπουδαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου με μεγάλη επιτυχία.

Για ακόμη μια χρονιά, λοιπόν, στο νυχτερινό κέντρο Vegas Live Stage, δίνεται το μουσικό ραντεβού για νύχτες που θα μείνουν αξέχαστες. Από την Πέτρου Ράλλη και Κρήτης στον Ταύρο ο Ζαφείρης Μελάς, ο Βασίλης Τερλέγκας και ο Αλέκος Ζαζόπουλος ενώνουν τις ξεχωριστές φωνές τους και ετοιμάζονται να προκαλέσουν «σεισμό» στα νυχτερινά δρώμενα της πόλης.

VEGAS LIVE STAGE ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΜΕΛΑΣ

Ο Ζαφείρης Μελάς αποτελεί εδώ και περίπου 30 χρόνια έναν από τους σημαντικότερους και γνησιότερους εκπροσώπους του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού.

Πρόκειται για έναν τραγουδιστή που ξεκίνησε την καλλιτεχνική του πορεία από τη Βόρεια Ελλάδα και στη συνέχεια κατέβηκε στην Αθήνα όπου και εδραιώθηκε στο χώρο του καλλιτεχνικού στερεώματος.

Ο Ζαφείρης Μελάς με καταγωγή από την Ξάνθη είχε δείξει την αγάπη και το ταλέντο του για τη μουσική και το τραγούδι από πολύ μικρή ηλικία. Ξεκινώντας να τραγουδά με τους θείους του που ήταν μουσικοί και οργανοπαίχτες σε πανηγύρια, συνέχισε με συμμετοχή σε συγκροτήματα με παραδοσιακή μουσική.

Τα πρώτα του κιόλας επαγγελματικά βήματα έγιναν σε μαγαζιά της Θεσσαλονίκης όπου για 7 περίπου χρόνια υπηρέτησε το παραδοσιακό τραγούδι με μεγάλη επιτυχία.

Το 1982, ήταν η χρονιά που έμελλε να αποτελέσει σταθμό στην καριέρα του τραγουδιστή και να τον κάνει ευρύτερα γνωστό. Κυκλοφορεί ο πρώτος του προσωπικός δίσκος με τίτλο, «Ας αλλάξουμε το θέμα» και έτσι ο Ζαφείρης Μελάς άλλαξε κατεύθυνση και ακολούθησε αμιγώς λαϊκά μουσικά μονοπάτια.

Το 1991, κατεβαίνει στην Αθήνα και από τότε μέχρι και σήμερα η μία δισκογραφική δουλειά διαδέχεται την άλλη, ενώ οι επιτυχίες του ανεβάζουν το κέφι στα ύψη όπου και αν εμφανίζεται. Πολλοί και σπουδαίοι οι καλλιτέχνες που συνεργάζονται μαζί του, όπως ο Θέμης Αδαμαντίδης, η Ρίτα Σακελλαρίου, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, η Λίτσα Διαμάντη, συνεργασίες που όπως και ο ίδιος ο Ζαφείρης Μελάς έχει δηλώσει, τις έχει ξεχωρίσει και τις θεωρεί από τις σημαντικότερες στην καριέρα του.

«Αναποφάσιστος», «Τα φωτοστέφανα», «Ο καιρός του Ζαφείρη», «Τα παράπονά μου», «Βρέχει στη Θεσσαλονίκη», «Επειγόντως», «Χίλια αστέρια», «Ο τρελός μου χαρακτήρας», «Στην υγειά σου», είναι μερικές μόνο από τις δισκογραφικές του δουλειές. Με αυτούς τους δίσκους ο Ζαφείρης Μελάς αφήνει το δικό του «στίγμα» στο ελληνικό πεντάγραμμο και γράφει τη δική του ιστορία στα νυχτερινά μαγαζιά στα οποία εμφανίζεται.

Με τα τελευταία του τραγούδια, «Γύρνα, χειμωνιάζει» «Όνειρο αν είσαι», «Χωρισμός», «Χαράματα» και έχοντας στις αποσκευές του όλες τις παλαιότερες επιτυχίες του, ο Ζαφείρης Μελάς έρχεται, για να μας προσφέρει ένα μοναδικό πρόγραμμα από τη σκηνή του Vegas Live Stage.VEGAS LIVE STAGE ΑΛΕΚΟΣ ΖΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Αλέκος Ζαζόπουλος από το 1991 που εμφανίστηκε στην ελληνική δισκογραφία μέχρι και σήμερα, δεν έχει σταματήσει να αποτελεί ένα όνομα εγγύηση στη λαϊκή διασκέδαση. Με καταγωγή από την Πτολεμαΐδα και μεγαλωμένος μέσα σε μία μουσική οικογένεια, ο Αλέκος Ζαζόπουλος δεν άργησε να δείξει το ταλέντο του και την αγάπη του για τη μουσική και το τραγούδι.

Τραγουδώντας από μικρή ηλικία σε διάφορα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης στο πλευρό του πατέρα του που ήταν μουσικός, έδωσε τα πρώτα δείγματα της λαμπρής πορείας που θα ακολουθούσε.

«Ευθύνομαι», «Ό, τι επιθυμείς», είναι οι πρώτες προσωπικές δουλειές του με τις οποίες ο Αλέκος Ζαζόπουλος συστήνεται δισκογραφικά στο κοινό της Θεσσαλονίκης, πριν κατέβει στην Αθήνα. «Πάλι τα ίδια», «Λόγω τιμής» και «Πίσω από το δάχτυλό σου», «Δες τι ‘μου χεις κάνει» και «Θα ‘ρχομαι στα όνειρά σου» είναι μερικές μόνο από τις επιτυχίες που συμπεριλαμβάνονται στους παραπάνω δίσκους.

Το 1995, ο Αλέκος Ζαζόπουλος ξεκινά δυναμικά την καριέρα του στην Αθήνα με το τρίτο στη σειρά album του που φέρει τον τίτλο «Καταγγέλλω». Δύο σπουδαίοι δημιουργοί, ο Αλέκος Χρυσοβέργης και ο Σπύρος Γιατράς υπογράφουν με τη σύνθεση και τους στίχους τους τον δίσκο, ο οποίος με τα γνήσια λαϊκά ακούσματα και το συναίσθημα που αποπνέει, γίνεται αμέσως πολύ αγαπητός στον κόσμο.

Ακολουθούν τα albums «Έχεις φύγει» και «Άμα θέλεις εσύ» όπου στο τελευταίο τα τρία από τα δέκα τραγούδια έχουν τη δημιουργική σφραγίδα του Σταμάτη Γονίδη. Η επιτυχία είναι μεγάλη από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του ενώ πολλά είναι τα κομμάτια που ξεχωρίζουν και γεμίζουν με κόσμο τα κέντρα όπου ο Αλέκος Ζαζόπουλος εμφανίζεται.

Το 2006, ο Αλέκος Ζαζόπουλος επανέρχεται στη δισκογραφία με έναν δίσκο που θα μείνει στην ιστορία του λαϊκού πενταγράμμου. «Στην υγειά της αχάριστης» είναι ο τίτλος και το ομότιτλο τραγούδι κάνει όλη την Ελλάδα να χορεύει σε ρυθμούς ζεϊμπέκικου.

Φέτος, ο Αλέκος Ζαζόπουλος θα εμφανίζεται στο Vegas Live Stage στον Ταύρο και θα τραγουδήσει πολλές από τις παλιές επιτυχίες του, όπως «Δεν νοιάζεται κανείς», «Είπα», «Αχαριστία», «Οι άντρες δεν παρακαλάνε», αλλά και πιο πρόσφατες, όπως «Πανικός», «Πάθος μου κρυφό» και «Οι δυνατοί δεν φεύγουν».


VEGAS LIVE STAGE ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΕΡΛΕΓΚΑΣ

Ο Βασίλης Τερλέγκας, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο του λαϊκού τραγουδιού έρχεται από τη σκηνή του Vegas Live Stage, για να μας ξεσηκώσει με τις μοναδικές του ερμηνείες.

Πρόκειται για έναν βαθιά λαϊκό τραγουδιστή που σε βάθος δεκαετιών έχει αποδείξει το πηγαίο ταλέντο του και το καλλιτεχνικό του ήθος. Με καταγωγή από τα Καλάβρυτα και μεγαλωμένος στην Αχαΐα, ο Βασίλης Τερλέγκας από μικρή ηλικία επιδίδεται στη μουσική και το τραγούδι. Σε ηλικία μόλις 16 ετών έρχεται στην Αθήνα κυνηγώντας το όνειρό του και από τότε μέχρι και σήμερα έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία στον χώρο.

Οι δισκογραφικές του δουλειές διαδέχονται η μία την άλλη και λόγω της μοναδικής χροιάς της φωνής του και των εξαιρετικών ερμηνειών του, δεν αργεί να αφήσει το μουσικό του «αποτύπωμα» στη συνείδηση του κόσμου.

«Φεύγω, γιατί κάτι γεννιέται», είναι η πρώτη του προσωπική δουλειά και ακολουθεί πλήθος άλλων, όπως «Μια βραδιά στο κέντρο ξημερώματα», «Πρόβα τζενεράλε», «Η φωτογραφία», «Διαβατήριο», «Ενός λεπτού σιγή», «Τα φώτα της νύχτας». Αμέτρητα singles κυκλοφορούν και φέρνουν το όνομα «Βασίλης Τερλέγκας» να φιγουράρει ανάμεσα στα σπουδαιότερα της ελληνικής μουσική βιομηχανίας.

«Στροφές», «Τι να μας πεις και εσύ από τη ζωή σου», «Μια γαρδένια η καρδιά μου», «Παραγγελιά», «Η φυλακή» είναι κάποιες από τις επιτυχίες του που έκαναν τον κόσμο να παραληρεί στο άκουσμά τους και να ξεφαντώνει σε κάθε εμφάνιση του καλλιτέχνη σε νυχτερινά κέντρα Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Ο Βασίλης Τερλέγκας έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, όπως η Ρίτα Σακελλαρίου, ο Ζαφείρης Μελάς, ο Σταμάτης Γονίδης, η Τζένυ Βάνου και η Πίτσα Παπαδοπούλου.

Φέτος, ο Βασίλης Τερλέγκας «κατεβαίνει» δυναμικά στα μουσικά δρώμενα της πόλης και από την πίστα του Vegas Live Stage θα τραγουδήσει μαζί με τις παλιές και τις καινούργιες του επιτυχίες, «Εγώ για σένα», «Δεν φοβάμαι τον φόβο» και «Πάμε να φύγουμε καρδιά μου». Μαζί του ο Ζαφείρης Μελάς και ο Αλέκος Ζαζόπουλος, δυο άλλες κορυφαίες μορφές του λαϊκού τραγουδιού σε ένα «ρεσιτάλ» ερμηνειών.

VEGAS LIVE STAGE ΑΝΟΙΞΗ 2022

Συνώνυμο της λαϊκής και δημοτικής διασκέδασης, το Vegas Live Stage για φέτος την άνοιξη 2022 έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα απαράμιλλου κεφιού και γλεντιού.

Γνωστό για τη διασκέδαση που προσφέρει, το Vegas Live Stage συνεχίζει και φέτος την άκρως επιτυχημένη του πορεία, φέρνοντας κοντά μας τρεις λαϊκές φωνές που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία. Από τις 10 Μαρτίου στην πίστα του Vegas Live Stage ανεβαίνει ένα σχήμα που δεν αφήνει πολλά περιθώρια για κάτι λιγότερο από την απόλυτη μουσική εμπειρία.

Ο Ζαφείρης Μελάς, ο Βασίλης Τερλέγκας και ο Αλέκος Ζαζόπουλος θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας για τη νυχτερινή σας έξοδο και θα αποτελέσουν την μοναδική επιλογή για ένα γνήσιο λαϊκό ξεφάντωμα.


VEGAS LIVE STAGE ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2022

Συνώνυμο της λαϊκής και δημοτικής διασκέδασης, το Vegas Live Stage για φέτος το χειμώνα 2022 έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα απαράμιλλου κεφιού και γλεντιού.

Κάθε Πέμπτη και Σάββατο στην πίστα του Vegas Live Stage θα ανεβαίνει ένα σχήμα που δεν αφήνει πολλά περιθώρια για κάτι λιγότερο από την απόλυτη μουσική εμπειρία.

Γιώργος Βελισσάρης, Χαρά Βέρρα και Πέτρος Ίμβριος από τις 04 Φεβρουαρίου θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας για τη νυχτερινή σας έξοδο και θα αποτελέσουν την μοναδική επιλογή για ένα γνήσιο λαϊκό και δημοτικό ξεφάντωμα.

VEGAS LIVE STAGE τιμές

Αν επιθυμείτε να επισκεφθείτε το VEGAS LIVE STAGE στην Πέτρου Ράλλη στον Ταύρο τότε μπορείτε να δείτε τις τιμές για κανονική φιάλη και φοιτητική φιάλη στην στήλη όπου αναγράφονται οι πληροφορίες κράτησης και να μας καλέσετε για να δείτε πόσο εύκολο είναι να διασκεδάζετε ως VIP.

VEGAS LIVE STAGE κράτηση-τηλέφωνο

Για να πραγματοποιήσετε κράτηση στο VEGAS LIVE STAGE στην Πέτρου Ράλλη στον Ταύρο μέσα από το metr4u.gr είναι πολύ απλό και άμεσο. Εσείς απλά καλέστε μας στο 694 16 81 692 και από εκεί και πέρα αναλαμβάνουμε Εμείς τα πάντα για Εσάς.

Τοποθεσία στον χάρτη

Θέλετε Διευκρινίσεις;

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Τηλέφωνο Κρατήσεων
694 16 81 692
Ηλεκτρονική Διεύθυνση
vip@metr4u.gr
Copyright Metr4u - All Rights Reserved