Θέα live - Οικονομόπουλος

Θέα live - Οικονομόπουλος

Κάθε Παρασκευή - Σάββατο

Θέα live - Οικονομόπουλος

Θέα live - Οικονομόπουλος

Πληροφορίες Κράτησης

694 16 81 692

vip@metr4u.gr

Τιμή εισόδου :
15 ανά άτομο (ποτό στο bar)

Τιμή κρασιού :
80 / 2 άτομα

Παρασκευή :
Κανονική τιμή φιάλης :  160 / 4 άτομα
Σάββατο :
Κανονική τιμή φιάλης : 160 / 4 άτομα

Παρασκευή :
Φοιτητική τιμή φιάλης : 130 / 6 άτομα
Σάββατο :
Φοιτητική τιμή φιάλης : 140 / 6 άτομα

Παρασκευή - Σάββατο

23:00 - 23:30

Καλύτερο για

ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΑ Live

Ο ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ και ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ στο ΘΕΑ Live. Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ έρχεται ανανεωμένος και με νέα δισκογραφική επιτυχία, αποτελεί έναν από τους σημαντικότερες Έλληνες λαϊκούς  καλλιτέχνες και φροντίζει πάντοτε να μαγεύει το κοινό του. Οι φετινές του εμφανίσεις θα είναι στο ΘΕΑ Live πάντα με το δικό του μοναδικό και ξεχωριστό τρόπο, ερμηνεύοντας τις πολλές επιτυχίες του.

ΘΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ

O ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ επιστρέφει και πάλι στο νυχτερινό κέντρο στην ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ Λεωφόρου ΘΕΑ Live, όπου έχει αγαπηθεί και συνδέσει το όνομα του με την επιτυχία και  θα φροντίσει να κάνει ξεχωριστές τις νύχτες μας με τις επιτυχίες του.

Το νέο δυνατό σχήμα της παραλιακής θα βρίσκεται στο Θέα για το Καλοκαίρι του 2017 εκεί που πάντα συναντάμε δυνατά προγράμματα, στο ναό της Ποσειδώνος.

Φέτος το Θέα Live θα φιλοξενήσει δύο πολύ μεγάλα ονόματα της Νυχτερινής Διασκέδασης, το ΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ και τον ΣΤΕΛΙΟ ΡΟΚΚΟ και η επιτυχία είναι δεδομένη.

Το σχήμα αναμένεται να τραβήξει όλα τα βλέμματα και να κάνει για άλλη μία σαιζόν επίκεντρο της νυχτερινής διασκέδασης το ΘΕΑ Live. Μαζί τους θα εμφανίζονται πολλοί νέοι καλλιτέχνες Μαλού, Josephine και το πρόγραμμα θα είναι άκρως Διασκεδαστικό και Χορευτικό έτσι όπως μόνο το θέα ξέρει να παρουσιάζει.

Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ είναι αγαπητός και βαθιά επικοινωνιακός με τους θαμώνες, σε όποιο μαγαζί βρέθηκε στα χρόνια της μεγάλης καριέρας που διανύει, δουλεύει πάντα με διάθεση και όρεξη για να διασκεδάσει τον κόσμο, πράγμα που τον φέρνει πιο κοντά στις καρδιές όλων που τον αποθεώνουν σε κάθε βήμα της πορείας του.

Περιμένουμε λοιπόν για ακόμα μία σαιζόν να δώσει τον καλύτερο  του εαυτό όπως μόνο αυτός ξέρει ερμηνεύοντας όλες τις επιτυχίες του παλιές και νέες στο νυχτερινό κέντρο ΘΕΑ Live.ΘΕΑ Live ΣΧΗΜΑ

Ο εκρηκτικός και συνάμα εντυπωσιακός τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος με την δική του υπέροχη φωνή θα βρίσκεται στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου στο Θέα LIVE, προσθέτοντας την δική του νότα στο σχήμα!

Η τραγουδίστρια Μαλού την χρονιά που πέρασε ξεχώρισε και όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει σημαντικό συντελεστή για το νυχτερινό κέντρο ΘΕΑ Live.

Οι πόρτες του ΘΕΑ Live άνοιξαν και οι καλλιτέχνες εγγυώνται απόλυτη και ποιοτική διασκέδαση ως το πρωί μιας και το κέφι θα χτυπάει κόκκινο οπότε το νυχτερινό κέντρο δικαίως θα είναι #1 επιλογή για τους θαμώνες του.


ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΑ Live τιμές

Αν επιθυμείτε να επισκεφθείτε τον ΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ που θα βρίσκεται στο ΘΕΑ Live τότε μπορείτε να δείτε τις τιμές για κανονική φιάλη και φοιτητική φιάλη στην στήλη όπου αναγράφονται οι πληροφορίες κράτησης και να μας καλέστε για να δείτε πόσο εύκολο είναι να διασκεδάζετε ως VIP.


ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΑ Live κράτηση - τηλέφωνο

Για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε κράτηση στο ΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ που θα βρίσκεται στο ΘΕΑ Live μέσα από το metr4u.gr είναι πολύ εύκολο και γρήγορα. Εσείς απλά καλέστε μας στο 694 16 81 692 και από εκεί και πέρα αναλαμβάνουμε εμείς τα πάντα για εσάς.

Τοποθεσία στον χάρτη

Θέλετε Διευκρινίσεις;

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Τηλέφωνο Κρατήσεων
694 16 81 692
Ηλεκτρονική Διεύθυνση
vip@metr4u.gr
Copyright Metr4u - All Rights Reserved