Ποσειδώνιο Πάνος Κιάμος

Ποσειδώνιο Πάνος Κιάμος

Κάθε Παρασκευή - Σάββατο

Ποσειδώνιο Πάνος Κιάμος

Ποσειδώνιο Πάνος Κιάμος

Πληροφορίες Κράτησης

694 16 81 692

vip@metr4u.gr

Είσοδος : 15 € 

Κανονικές τιμές :

Απλή φιάλη : 160 € / 4 άτομα
Special φιάλη : 190 € / 4 άτομα
Premium φιάλη : 250€ / 4 άτομα


Φοιτητικές τιμές :

Παρασκευή : 120 € / 6 άτομα 

Σάββατο : 130 € / 6 άτομα

Παρασκευή - Σάββατο

23:00 - 23:30

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΣΧΗΜΑ

«Σκάνδαλο» τις Φθινοπωρινές νύχτες, αφού θα λάμψει ένα πυροτέχνημα όχι στον ουρανό αλλά στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Posidonio και Πάνος Κιάμος είναι το σχήμα εγγύηση που έρχεται το Φθινόπωρο στην Ποσειδώνος και η διασκέδαση στη διάσημη Λεωφόρο αναμένεται καυτή! Το Posidonio ύστερα από την τεράστια του επιτυχία στο παρελθόν με πρωταγωνιστή τον Πάνο Κιάμο, έναν καλλιτέχνη του οποίου η πορεία έχει άμεσα συνδεθεί με την ιστορία του μαγαζιού, δίνει το σήμα για την έναρξη της Χειμερινής περιόδου 2021-2022. Ο Πάνος Κιάμος πανέτοιμος για μια ακόμη φορά ετοιμάζεται να <<σφυρίξει>> και ο αγώνας του κεφιού και του γλεντιού να ξεκινήσει. <<Βάζοντας στη φωτιά το χέρι του>> υπόσχεται αξέχαστες βραδιές σε όσους βρεθούν στο Ποσειδώνιο Music Hall στο Ελληνικό και τον απολαύσουν. Φέτος, το Χειμώνα, ο Πάνος Κιάμος επανέρχεται στα γνωστά του λημέρια δριμύτερος. Αξιόλογοι καλλιτέχνες πλαισιώνουν τον Πάνο Κιάμο και κάθε Παρασκευή και Σάββατο υπόσχονται ξέφρενη διασκέδαση. ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ

Το να κάνεις επιτυχίες που θα μείνουν στο χρόνο και θα συντροφεύουν τον κόσμο στις ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές του δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ο Πάνος Κιάμος φαίνεται πως το γνωρίζει πολύ καλά, καθώς η μέχρι τώρα του πορεία στον χώρο έχει αποδείξει περίτρανα πως πρόκειται για έναν τραγουδιστή που έχει έρθει στο χώρο του καλλιτεχνικού στερεώματος, για να μείνει. Το κοινό του τον ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια φανατικά, αλλά δεν περιορίζεται μόνο σε αυτό, καθώς οι νέοι θαυμαστές του αυξάνονται χρόνο με το χρόνο. Μια αύξηση που δικαιολογείται τόσο από την ποιότητα του ίδιου του καλλιτέχνη όσο και από την διαχρονικότητά του.

Ο Πάνος Κιάμος ξεκίνησε την πορεία του πριν από πολλά χρόνια και συγκεκριμένα το 1994, με τον πρώτο του δίσκο να κυκλοφορεί το 1998 με τίτλο, <<Ένας έρωτας λατρεία και ανάγκη>>, τίτλος που θα καθόριζε και το είδος της σχέσης του με το κοινό, σχέση ερωτική και λατρεμένη. Όλοι αρχίζουν σιγά σιγά να μιλάνε για έναν λαϊκό καλλιτέχνη με εξαιρετική φωνή, δυναμική παρουσία αλλά και με αξεπέραστο ήθος. Η μια δισκογραφική δουλειά διαδέχεται την άλλη, ενώ πολλά είναι τα τραγούδια που ξεχωρίζουν από αυτές, σκαρφαλώνοντας στις πρώτες θέσεις των ραδιοφώνων, των club αλλά και των προτιμήσεων του κόσμου, ο οποίος σε κάθε του εμφάνιση δεν σταματά να του δείχνει τον θαυμασμό και την αγάπη του. <<Δεν είσαι μόνη>>, <<Του έρωτα Φεγγάρια>> και <<Της νύχτας όνειρο>> είναι τα επόμενα album με τα οποία ο Πάνος Κιάμος συνεχίζει την ανοδική του πορεία με το τελευταίο να φέρνει τον κόσμο της Θεσσαλονίκης σε πραγματικό παραλήρημα στις εμφανίσεις του.

Το 2005, <<Σαν ταινία παλιά>> όλη η επιτυχία έρχεται για ακόμη μια φορά να δημιουργήσει πανικό στη νυχτερινή ζωή της πόλης. Στα Αστέρια της Γλυφάδας όπου εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος γίνεται το αδιαχώρητο, αφού ο κόσμος συρρέει για να απολαύσει τον καλλιτέχνη και να διασκεδάσει μαζί του, εμφανίσεις που συμπίπτουν και με την κυκλοφορία του δίσκου του <<Είσαι παντού>> που σημειώνει τεράστια επιτυχία.

Από κει κι έπειτα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ο Πάνος Κιάμος εμφανίζεται σε νυχτερινές πίστες, κυκλοφορεί δίσκους που γίνονται χρυσοί και πλατινένιοι, ενώ τα τραγούδια του κατακλύζουν τις καρδιές του κόσμου. Ήταν Μάρτιος του 2010, όταν ο Πάνος Κιάμος ανέβηκε για πρώτη φορά στην πίστα του Ποσειδώνιο με το <<Σφύριξα και έληξες>>, σηματοδοτώντας τη λήξη στα μέχρι τότε στερεότυπα της διασκέδασης και ξεκινώντας μια μεγάλη συνεργασία με το Ποσειδώνιο. Οι τότε εμφανίσεις του όχι μόνο στέφθηκαν από επιτυχία, αλλά συγχρόνως αποτέλεσαν το γεγονός της νυχτερινής διασκέδασης. Τα χορευτικά του τραγούδια έκαναν τους θαμώνες να παραληρούν στο άκουσμα τους και το Posidonio να γίνεται η μόνιμη επιλογή της βραδινής τους εξόδου.

Τον Απρίλη του 2011, ο Πάνος Κιάμος ξεκινά και πάλι εμφανίσεις στο Posidonio Music Hall αυτή τη φορά με το single <<Από Δευτέρα>>. Από κείνη τη μέρα και για πολλές επόμενες η επιτυχία ήταν δεδομένη και είχε διάρκεια μέχρι και τον Ιανουάριο του 2012. Ήταν και το μοναδικό σχήμα που ολοκλήρωσε σεζόν 10 μηνών, αποδεικνύοντας ότι ο κόσμος στηρίζει τον αγαπημένο του καλλιτέχνη. Το Μάρτιο του 2012, ο Πάνος Κιάμος συνέχισε τις εμφανίσεις του μέχρι και το καλοκαίρι του ίδιου έτους και το τραγούδι <<Κρύσταλλα>> ήταν αυτό που ακουγόταν στα ραδιόφωνα, ανεβαίνοντας στην κορυφή των μουσικών επιλογών των ραδιοφωνικών σταθμών.

Φέτος, και μετά την κυκλοφορία του νέου του δίσκου με τίτλο <<Πάνος Κιάμος>> ήρθε η ώρα και πάλι να επιστρέψει στο Posidonio Music Hall, ανανεώνοντας το ραντεβού του με τους πιστούς του θαυμαστές και όχι μόνο. Μαζί του θα βρίσκονται

<<Άσε με μια νύχτα μόνο>>, τραγουδάει ο Πάνος Κιάμος, αλλά εσείς αφήστε πολλές περισσότερες, για να διασκεδάσετε μαζί του μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! 


POSIDONIO MUSIC HALL ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΡΑΛΗΣ

Το ανερχόμενο όνομα στο ελληνικό τραγούδι είναι αναμφισβήτητα ο Στράτος Καραλής. Αν και μόλις τα τελευταία χρόνια έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στην ελληνική δισκογραφία, η πορεία του φαίνεται πως είναι πολλά υποσχόμενη.

Ο Στράτος Καραλής είναι ένας νέος τραγουδιστής με αισθαντική και βαθιά λαϊκή φωνή, με ιδιαίτερο ηχόχρωμα  που από πολύ μικρή ηλικία ξεχώρισε για την αγάπη και το ταλέντο του στη μουσική και στο τραγούδι. Με καταγωγή από το πανέμορφο νησί της Μυτιλήνης ο Στράτος Καραλής ήδη από την εφηβεία του ξεκίνησε να τραγουδά επαγγελματικά και γρήγορα άνοιξε τα καλλιτεχνικά του φτερά για τις μεγάλες αθηναϊκές πίστες όπου και απέδειξε πως είχε έρθει, για να μείνει.

Ο Στράτος Καραλής έχει συνεργαστεί με πολύ σημαντικά ονόματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, κερδίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και φυσικά την αγάπη του κόσμου. Νίκος Οικονομόπουλος, Χρήστος Χολίδης είναι δύο καλλιτέχνες με τους οποίους συνεργάστηκε επί σκηνής των οποίων τα ακούσματα, όπως ο ίδιος ο Στράτος Καραλής έχει πει, επέδρασαν αποφασιστικά στην καλλιτεχνική του πορεία. Η συνέχεια δόθηκε δυναμικά με τη Λένα Παπαδοπούλου, τη Δέσποινα Βανδή, την Πέγκυ Ζήνα, τον Στέλιο Ρόκκο και τον Γιάννη Πλούταρχο με τον οποίο είχαν μια εξαιρετική συνεργασία το 2017 στο γνωστό νυχτερινό μαγαζί «Φωταέριο».    

Το 2016 για πρώτη φορά ο Στράτος Καραλής εμφανίζεται στα δισκογραφικά δρώμενα με την κυκλοφορία του single «Πανικός στην καρδιά». Το 2018 είναι η χρονιά όπου ο νέος τραγουδιστής θα αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο με τα τραγούδια «Μοναξιά», «Βασίλισσα» και «Ρόδα» με το τελευταίο να αποτελεί και δικό του δημιούργημα σε μουσική και στίχους. Οι δυναμικές ποπ ροκ μπαλάντες του ερμηνευμένες με την ιδιαίτερη λαϊκή του φωνή κάνουν αίσθηση στον κόσμο.

«Αχ και να ήσουνα εδώ», είναι η τελευταία επιτυχία με την οποία ο Στράτος Καραλής θα μας καλωσορίσει από την πίστα του Posidonio Music Hall για το Χειμώνα 2021. Μαζί με τον Πάνο Κιάμο και τη Νάιρα Αλεξοπούλου αναμένεται να σπείρει τον «πανικό» στη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης.

POSIDONIO MUSIC HALL ΝΑΪΡΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ

Με καταγωγή από την Αρμενία η Νάιρα Αλεξοπούλου ήρθε στην Ελλάδα, όταν ήταν μόλις 3 χρονών και από πολύ μικρή ηλικία έδειξε ότι το μεγάλο της πάθος ήταν το τραγούδι και η μουσική. Μεγαλώνοντας μέσα σε μία μουσική οικογένεια με πατέρα βιρτουόζο του βιολιού και μητέρα τραγουδίστρια, για την Νάιρα Αλεξοπούλου η ενασχόληση με το τραγούδι ήταν μονόδρομος. Με σπουδές σε πιάνο και κιθάρα ξεκίνησε τις πρώτες επαγγελματικές της εμφανίσεις σε ηλικία 15 ετών και αμέσως μετά άρχισε μια πορεία που όπως όλα δείχνουν είναι πολλά υποσχόμενη.

Η Νάιρα Αλεξοπούλου έχει συνεργαστεί ήδη με σπουδαίους καλλιτέχνες, όπως τον Λευτέρη Πανταζή, τον Θάνο Πετρέλη, τον Βασίλη Καρρά, τον Στέλιο Ρόκκο, τον Χρήστο Χολίδη και τον Μάκη Δημάκη. Με τις εξαιρετικές της φωνητικές ικανότητες και την εντυπωσιακή της εμφάνιση η Νάιρα Αλεξοπούλου μαγνήτισε τα βλέμματα του κόσμου και έγινε αποδέκτης της αγάπης και του θαυμασμού του.

«Δικαίωμά μου», «Αυτοκαταστρέφομαι», «Παραφέρεσαι», «Ό, τι σου λέω», «Πάμε διακοπές» είναι μερικά από τα τραγούδια με τα οποία η Νάιρα Αλεξοπούλου θα ανέβει στη σκηνή του Posidonio Music Hall για φέτος τον χειμώνα μαζί με τον Κώστα Μαρτάκη και τον Στράτο Καραλή


ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2021-2022

Το Ποσειδώνιο είναι ένα από τα ιστορικότερα μαγαζιά στη νυχτερινή ζωή της πόλης. Το όνομά του έχει συνδεθεί με τους μεγαλύτερους εκπροσώπους της λαϊκής διασκέδασης και έχει αναδείξει πλήθος καλλιτεχνών και συνεργασιών.

Η φήμη που απέκτησε στη λαμπρή του πορεία αποτελεί εγγύηση για τη διασκέδαση που προσφέρει στους θαμώνες του. Οι παλαιότεροι θα θυμούνται πως το 1991 υπήρξε κομβική χρονιά στη διασκέδαση της πόλης, καθώς τότε το Posidonio άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό που από τότε το ακολουθεί πιστά. Μεγάλα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού φιλοξενήθηκαν στην πίστα του Ποσειδώνιο, όπως ο Αντύπας, η Κατερίνα Στανίση, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Πέγκυ Ζήνα, ο Λευτέρης Πανταζής και άλλοι. Πολλοί από αυτούς ταύτισαν το όνομά τους με το Posidonio Music Hall, καθώς το μαγαζί αυτό αποτέλεσε την απαρχή της καριέρας τους.

Φέτος για το Χειμώνα του 2021, ο δημοφιλής τραγουδιστής Πάνος Κιάμος θα ανέβει ξανά στην πίστα του Ποσειδώνιο Music Hall, θα φέρει για ακόμη μια φορά την απόλυτη διασκέδαση στην Αθήνα στην Λεωφόρο Ποσειδώνος 18 στο Ελληνικό. Πάνος ΚιάμοςΈλενα Τσαγκρινού και Τάνια Καρρά είναι το σχήμα με το οποίο το Ποσειδώνιο φιλοδοξεί να γράψει και πάλι ιστορία στο «βιβλίο» της νυχτερινής ζωής.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ τιμές 

Αν επιθυμείτε να επισκεφθείτε τον Πάνο Κιάμο που θα βρίσκεται στο Ποσειδώνιο Music Hall τότε μπορείτε να δείτε τις τιμές για κανονική φιάλη και φοιτητική φιάλη στην στήλη όπου αναγράφονται οι πληροφορίες κράτησης και να μας καλέσετε για να δείτε πόσο εύκολο είναι να διασκεδάζετε ως VIP.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ κράτηση - τηλέφωνο

Μπορείτε εύκολα και γρήγορα να πραγματοποιήσετε κράτηση στον Πάνο Κιάμο που θα βρίσκεται στο Ποσειδώνιο Music Hall μέσα από το metr4u. Εσείς απλά καλέστε μας στο 694 16 81 692 και από εκεί και πέρα αναλαμβάνουμε εμείς τα πάντα για Εσάς.

Τοποθεσία στον χάρτη

Θέλετε Διευκρινίσεις;

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Τηλέφωνο Κρατήσεων
694 16 81 692
Ηλεκτρονική Διεύθυνση
vip@metr4u.gr
Copyright Metr4u - All Rights Reserved