Ποσειδώνιο – Πάνος Κιάμος

Ποσειδώνιο – Πάνος Κιάμος

Κάθε Πέμπτη - Παρασκευή - Σάββατο

Ποσειδώνιο – Πάνος Κιάμος

Ποσειδώνιο – Πάνος Κιάμος

Πληροφορίες Κράτησης

694 16 81 692

vip@metr4u.gr

Είσοδος Bar :  15 με Ποτό
Special τιμή φιάλης :  190 / 4 άτομα
Premium τιμή φιάλης :  240 / 4 άτομα

Πέμπτη :
Κανονική τιμή φιάλης : 160 / 4 άτομα
Παρασκευή :
Κανονική τιμή φιάλης : 160 / 4 άτομα
Σάββατο :
Κανονική τιμή φιάλης : 160 / 4 άτομα

Πέμπτη :
Φοιτητική τιμή φιάλης : 120 / 6 άτομα
Παρασκευή
:
Φοιτητική τιμή φιάλης : 130 / 6 άτομα
Σάββατο :
-

Πέμπτη - Παρασκευή - Σάββατο

23:00 - 23:30

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018

Ποσειδώνιο και Πάνος Κιάμος, δύο μεγάλα ονόματα, μια ακόμα μεγαλύτερη ιστορία. Η κορυφαία συνάντηση του γνωστού καλλιτέχνη με την ιστορική πίστα της Αθήνας αναμένεται να γίνει στις 22 Μαρτίου. Πρόκειται για μια συνάντηση που όλοι περιμένουν να σηματοδοτήσει την έναρξη της εαρινής και καλοκαιρινής σεζόν, υποσχόμενη άφθονο κέφι και στιγμές απόλυτης διασκέδασης. Άλλωστε, εδώ και χρόνια το Ποσειδώνιο είναι συνώνυμο της διασκέδασης και της επιτυχίας.

Αυτή τη φορά ο αγαπητός τραγουδιστής με το πιστό εδώ και χρόνια κοινό του που το έχει συνηθίσει σε εξαιρετικές εμφανίσεις, θα μονοπωλήσει την πίστα του Ποσειδώνιο. Και φέτος το μαγαζί με τη μακραίωνη ιστορία στην αθηναϊκή νύχτα θα εμπιστευτεί τη διασκέδαση του κόσμου στον Πάνο Κιάμο και τα τραγούδια του.

Έχουν περάσει 6 χρόνια από τότε που για τελευταία φορά ο καλλιτέχνης ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στην πίστα του Ποσειδώνιο, αφήνοντας πίσω του μια τεράστια επιτυχία σήμα κατατεθέν της καριέρας του. Όλοι όσοι είχαν την ευκαιρία να τον δουν από κοντά εκείνη την περίοδο και να τον ακούσουν, βίωσαν μια εμπειρία μοναδική.

Τώρα, ο Πάνος Κιάμος πανέτοιμος για μια ακόμη φορά ετοιμάζεται να «σφυρίξει» και ο αγώνας του κεφιού και του γλεντιού να ξεκινήσει και «βάζοντας στη φωτιά το χέρι του» υπόσχεται αξέχαστες βραδιές σε όσους βρεθούν στο κέντρο και τον απολαύσουν. «Άσε με μια νύχτα μόνο», τραγουδάει ο Πάνος Κιάμος, αλλά εσείς αφήστε πολλές περισσότερες, για να διασκεδάσετε μαζί του μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ

Το να κάνεις επιτυχίες που θα μείνουν στο χρόνο και θα συντροφεύουν τον κόσμο στις ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές του δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ο Πάνος Κιάμος φαίνεται πως το γνωρίζει πολύ καλά, καθώς η μέχρι τώρα του πορεία στον χώρο έχει αποδείξει περίτρανα πως πρόκειται για έναν τραγουδιστή που έχει έρθει στο χώρο του καλλιτεχνικού στερεώματος, για να μείνει. Το κοινό του τον ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια φανατικά, αλλά δεν περιορίζεται μόνο σε αυτό, καθώς οι νέοι θαυμαστές του αυξάνονται χρόνο με το χρόνο. Μια αύξηση που δικαιολογείται τόσο από την ποιότητα του ίδιου του καλλιτέχνη όσο και από την διαχρονικότητά του.

Η πορεία του ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια και συγκεκριμένα το 1994, με τον πρώτο του δίσκο να κυκλοφορεί το 1998 με τίτλο, «Ένας έρωτας λατρεία και ανάγκη», τίτλος που θα καθόριζε και το είδος της σχέσης του με το κοινό, σχέση ερωτική και  λατρεμένη. Ήταν Μάρτιος του 2010 όταν ο Πάνος Κιάμος ανέβηκε για πρώτη φορά στην πίστα του Ποσειδώνιο με το «Σφύριξα και έληξες» σηματοδοτώντας τη λήξη στα μέχρι τότε στερεότυπα της διασκέδασης και ξεκινώντας μια μεγάλη συνεργασία με το Ποσειδώνιο. Οι τότε εμφανίσεις του όχι μόνο στέφθηκαν από επιτυχία, αλλά συγχρόνως αποτέλεσαν το γεγονός της νυχτερινής διασκέδασης. Οι χορευτικές του επιτυχίες έκαναν  τους θαμώνες να παραληρούν στο άκουσμά τους και το Ποσειδώνιο να γίνεται η μόνιμη επιλογή της βραδινής τους εξόδου.

Τον Απρίλη του 2011 ο Πάνος Κιάμος  ξεκινά και πάλι εμφανίσεις στο Ποσειδώνιο αυτή τη φορά με το single «Από Δευτέρα». Από κείνη τη μέρα και για πολλές επόμενες η επιτυχία ήταν δεδομένη και είχε διάρκεια μέχρι και τον Ιανουάριο του 2012. Ήταν και το μοναδικό σχήμα που ολοκλήρωσε σεζόν 10 μηνών αποδεικνύοντας ότι ο κόσμος στηρίζει τον αγαπημένο του καλλιτέχνη. Το Μάρτιο του 2012 συνέχισε τις εμφανίσεις του μέχρι και το καλοκαίρι του ίδιου έτους και το τραγούδι «Κρύσταλλα» ήταν αυτό που ακουγόταν στα ραδιόφωνα ανεβαίνοντας στην κορυφή των μουσικών επιλογών των ραδιοφωνικών σταθμών.

Τώρα, μετά το club 22 στο οποίο εμφανιζόταν φέτος, ήρθε η ώρα και πάλι να γυρίσει στην πίστα που τον φιλοξένησε τα προηγούμενα χρόνια, ανανεώνοντας το ραντεβού του με τους πιστούς του θαυμαστές και όχι μόνο. Μαζί του θα βρίσκονται ο Νικηφόρος και η Μαλού.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΣΧΗΜΑ 2018

Πρόκειται για ένα από τα ιστορικότερα μαγαζιά στη νυχτερινή ζωή της πόλης που έχει συνδεθεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της λαϊκής διασκέδασης και έχει αναδείξει πλήθος καλλιτεχνών και συνεργασιών.

Η φήμη που απέκτησε στη λαμπρή του πορεία αποτελεί εγγύηση για τη διασκέδαση που προσφέρει στους θαμώνες του. Οι παλαιότεροι θα θυμούνται πως το 1991 υπήρξε κομβική χρονιά στη διασκέδαση της πόλης, καθώς τότε άνοιξε το κέντρο τις πόρτες του στο κοινό που από τότε το ακολουθεί πιστά. Μεγάλα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού φιλοξενήθηκαν, όπως ο Αντύπας, η Κατερίνα Στανίση, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Πέγκυ Ζήνα, ο Λευτέρης Πανταζής και άλλοι. Πολλοί από αυτούς ταύτισαν το όνομά τους με το Ποσειδώνιο, καθώς το μαγαζί αυτό αποτέλεσε την απαρχή της καριέρας τους.

Σε λίγες μέρες ο δημοφιλής τραγουδιστής θα ανέβει ξανά στην πίστα στο Ποσειδώνιο, στο οποίο φέτος πρωταγωνίστησε το δίδυμο Χρήστος Χολίδης-Δημήτρης Αβραμόπουλος. Μαζί με τον Πάνο Κιάμο θα εμφανιστούν ο Νικηφόρος και η Μαλού.ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ τιμές

Αν επιθυμείτε να επισκεφθείτε τον ΠΑΝΟ ΚΙΑΜΟ που θα βρίσκεται στο ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ τότε μπορείτε να δείτε τις τιμές για κανονική φιάλη και φοιτητική φιάλη στην στήλη όπου αναγράφονται οι πληροφορίες κράτησης και να μας καλέστε για να δείτε πόσο εύκολο είναι να διασκεδάζετε ως VIP.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ κράτηση - τηλέφωνο

Για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε κράτηση στον ΠΑΝΟ ΚΙΑΜΟ που θα βρίσκεται στο ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ μέσα από το metr4u.gr είναι πολύ εύκολο και γρήγορα. Εσείς απλά καλέστε μας στο 694 16 81 692 και από εκεί και πέρα αναλαμβάνουμε εμείς τα πάντα για εσάς.


ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΣΧΗΜΑ 2017

Το ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ανανεώνεται και ανοίγει και πάλι τις πόρτες του από τις 8 Δεκεμβρίου με νέο σχήμα, με τον μοναδικό ΧΡΗΣΤΟ ΧΟΛΙΔΗ να ετοιμάζεται για αξέχαστες βραδιές γεμάτες κέφι, άφθονη διασκέδαση και πολύ συναίσθημα!

Ο Χρήστος Χολίδης, που έχει αγαπηθεί από τον κόσμο για τα τραγούδια του επανέρχεται δριμύτερος στη νυχτερινή διασκέδαση από την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στο Posidonio.

Ο Χρήστος Χολίδης, ο εξαιρετικός Δημήτρης Αβραμόπουλος, η ανανεωμένη και πάντα εκθαμβωτική Πωλίνα Χριστοδούλου  και guest ο μοναδικός στο είδος του, Γιάννης Καψάλης υπόσχονται βραδιές απόλυτης διασκέδασης στο Posidonio.

Μαζί τους οι εντυπωσιακές Αθηνά Πολίτη, Αναστασία Τερζή, Χρύσα Μπανδέλη και ο Γιάννης Αλεξόπουλος.

Οι νύχτες στο Posidonio θα είναι μοναδικές από την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Posidonio ΣΧΗΜΑ 2016

Απόλυτες στιγμές κεφιού έζησαν στο Posidonio, o θρυλικός Γιώργος Πολύχρονίου, ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, η Τζούλι Μασίνο, η Μαρία Εκμετζόγλου, οι Drulias Brothers, ο Γιώργος Μανίκας, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, η Μαρία Αλεξάνδρου, οι Vegas, ο Θάνος Τζάνης, ο Χάρης Κωστόπουλος.

Όλοι αυτοί αποτελούν το πιο διασκεδαστικό καλοκαιρινό σχήμα, στην παραλιακή, στο Posidonio, το σημείο αναφοράς στην νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας εδώ και πολλά χρόνια.

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο οι νύχτες στο Posidonio είναι μια αξέχαστη εμπειρία. Ελάτε να ζήσουμε ένα βράδυ πραγματικής διασκέδασης μέχρι το πρωί.


ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ

O ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ανανεωμένος και πιο κεφάτος από ποτέ προσφέρει μοναδικές βραδιές γεμάτες κέφι με τον μοναδικό τρόπο που μόνος εκείνος ξέρει στα μπουζούκια ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ Music Hall. Μαζί του ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ξεσηκώνει με τις ερμηνείες του σε ένα διασκεδαστικό show που κανείς δεν θα μείνει ακίνητος. Η Τζωρτζίνα Νικάκη εντυπωσιάζει τόσο με τη σκηνική της παρουσία όσο και με τις ερμηνείες της. Εντυπωσιακή είναι και η Νάϊρα Αλεξοπούλου. Ξεχωριστές ερμηνείες χαρίζουν επίσης ο Στέλιος Τσάκωνας, η Έλενα Παναγιωτίδου, ο Παναγιώτης Μπουραντώνης, η Μαρία Κορέλη , ο Βασίλης Άνης.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

Είναι φυσικά και ευρέως γνωστό πως το ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ αποτέλεσε το μαγαζί όπου ο κορυφαίος στο είδος του καλλιτέχνης ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ πραγματοποίησε τις πρώτες του εμφανίσεις ως ηγετικό στέλεχος του κάθε σχήματος που ακολουθούσε στην κάθε σεζόν του μαγαζιού και συνέχισε εκθετικά να αυξάνει την επιτυχία του η οποία συνεχίζεται ακόμα και σήεμρα.

Με την μαγευτική φωνή του η οποία μετατρέπει σε χρυσό το κάθε τραγούδι που ερμηνεύει ταξίδεψε την περασμένη σεζόν το κοινό σε ένα πλούσιο πρόγραμμα καλλιτεχνών που ανέβασε τον πήχη ψηλά.
Ο Γιάννης Πλούταρχος η Πέγκυ Ζήνα και η καλλιτεχνική τους ομάδα δημιούργησαν κάτι ξεχωριστό στη σκηνή του Ποσειδώνιο Music Hall όπου χτυπούσε δυνατά η καρδιά της αληθινής διασκέδασης για το  χειμώνα του 2017!

Ποιος θα ήταν πιο κατάλληλος από τον ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΝΤΑΖΗ να παραλάβει την σκυτάλη και να συνεχίσει να μας διασκεδάζει στις νυχτερινές μας αποδράσεις.

Τοποθεσία στον χάρτη

Θέλετε Διευκρινίσεις;

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Τηλέφωνο Κρατήσεων
694 16 81 692
Ηλεκτρονική Διεύθυνση
vip@metr4u.gr
Copyright Metr4u - All Rights Reserved