Λαδάδικα Αθήνας - Ζαζόπουλος

Λαδάδικα Αθήνας - Ζαζόπουλος

Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο

Λαδάδικα Αθήνας - Ζαζόπουλος

Λαδάδικα Αθήνας - Ζαζόπουλος

Πληροφορίες Κράτησης

694 16 81 692

vip@metr4u.gr

Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο:

Τιμή Ποτού από  €

Απλή φιάλη : 120 € / 4 άτομα
Special φιάλη : 150 € / 4 άτομα
Premium φιάλη : 180 € / 4 άτομα

Φοιτητικές τιμές

Απλή φιάλη : € / 6 άτομα
Special φιάλη :  € / 6 άτομα
Premium φιάλη :  € / 6 άτομα

Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο

23:00 - 23:30

ΛΑΔΑΔΙΚΑ ΑΘΗΝΑΣ ΣΧΗΜΑ

Τώρα και η Αθήνα έχει το δικό της «κρυφό πάθος», τα δικά της Λαδάδικα, ένα μαγαζί που υπόσχεται πολλές «ανεπανόρθωτες ζημιές». Από τις 23 Οκτωβρίου τα Λαδάδικα εγκαινίασαν την χειμερινή σεζόν με ένα σχήμα μοναδικό. Αλέκος Ζαζόπουλος, Ελένη Χαραμή, Κώστας Σαφέτης και τις Πέμπτες το σχήμα ολοκληρώνει ο Αλέξης Νείρος.

Το 2018, η είσοδος που έκαναν τα Λαδάδικα στη νυχτερινή διασκέδαση μόνο θριαμβευτική μπορεί να χαρακτηριστεί. Φιλοξενώντας στον καλαίσθητο χώρο τους καλλιτέχνες του λαϊκού ρεπερτορίου και προσφέροντας αυθεντική διασκέδαση μαζί  με καλό φαγητό, τα Λαδάδικα δεν άργησαν να αποτελέσουν σήμα κατατεθέν της καλής ελληνικής Live μουσικής.

Φέτος, τα Λαδάδικα από την οδό Πειραιώς 69 και για ακόμη μια χρονιά βρίσκονται στον πυρετό του κεφιού και του γλεντιού και φέρνουν στην πίστα τους μια πλειάδα καταξιωμένων αλλά και ανερχόμενων τραγουδιστών.

Κάθε Σάββατο βράδυ το σχήμα Αλέκος Ζαζόπουλος, Ελένη Χαραμή, Κώστας Σαφέτης αναλαμβάνουν να σας ξεσηκώσουν. Μαζί τους οι ταλαντούχοι τραγουδιστές Στάθη, Δόξας και Μπακέα. Όσο για τις Πέμπτες, το βασικό σχήμα εμπλουτίζει ο Αλέξης Νείρος βάζοντας τη δική του μουσική πινελιά στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.ΛΑΔΑΔΙΚΑ ΑΛΕΚΟΣ ΖΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Αλέκος Ζαζόπουλος από το 1991 που εμφανίστηκε στην ελληνική δισκογραφία μέχρι και σήμερα δεν έχει σταματήσει να αποτελεί ένα όνομα εγγύηση στη λαϊκή διασκέδαση. Με καταγωγή από την Πτολεμαΐδα και μεγαλωμένος μέσα σε μία μουσική οικογένεια, δεν άργησε να δείξει το ταλέντο του και την αγάπη του για τη μουσική και το τραγούδι. Τραγουδώντας από μικρή ηλικία σε διάφορα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης στο πλευρό του πατέρα του που ήταν μουσικός, έδωσε τα πρώτα δείγματα της λαμπρής πορείας που θα ακολουθούσε.

«Ευθύνομαι», «Ό, τι επιθυμείς», είναι οι πρώτες προσωπικές δουλειές του με τις οποίες ο Αλέκος Ζαζόπουλος συστήνεται δισκογραφικά στο κοινό της Θεσσαλονίκης, πριν κατέβει στην Αθήνα. «Πάλι τα ίδια», «Λόγω τιμής» και «Πίσω από το δάχτυλό σου», «Δες τι ‘μου χεις κάνει» και «Θα ‘ρχομαι στα όνειρά σου» είναι μερικές μόνο από τις επιτυχίες που συμπεριλαμβάνονται στους παραπάνω δίσκους.

Το 1995, ο Αλέκος Ζαζόπουλος ξεκινά δυναμικά την καριέρα του στην Αθήνα με το τρίτο στη σειρά album του που φέρει τον τίτλο «Καταγγέλλω». Δύο σπουδαίοι δημιουργοί, ο Αλέκος Χρυσοβέργης και ο Σπύρος Γιατράς υπογράφουν με τη σύνθεση και τους στίχους τους τον δίσκο, ο οποίος με τα γνήσια λαϊκά ακούσματα και το συναίσθημα που αποπνέει, γίνεται αμέσως πολύ αγαπητός στον κόσμο.


Ακολουθούν τα albums «Έχεις φύγει» και «Άμα θέλεις εσύ» όπου στο τελευταίο τα τρία από τα δέκα τραγούδια έχουν τη δημιουργική σφραγίδα του Σταμάτη Γονίδη. Η επιτυχία είναι μεγάλη από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του ενώ πολλά είναι τα κομμάτια που ξεχωρίζουν και γεμίζουν με κόσμο τα κέντρα όπου ο Αλέκος Ζαζόπουλος εμφανίζεται.

Το 2006, ο Αλέκος Ζαζόπουλος επανέρχεται στη δισκογραφία με έναν δίσκο που θα μείνει στην ιστορία του λαϊκού πενταγράμμου. «Στην υγειά της αχάριστης» είναι ο τίτλος και το ομότιτλο τραγούδι κάνει όλη την Ελλάδα να χορεύει σε ρυθμούς ζεϊμπέκικου.

Φέτος, ο Αλέκος Ζαζόπουλος θα εμφανίζεται στα Λαδάδικα στον Κεραμεικό και θα τραγουδήσει πολλές από τις επιτυχίες του, όπως «Δεν νοιάζεται κανείς», «Από ποιον πλανήτη είσαι;», «Όταν είσαι φτωχή στο μυαλό», «Είπα», «Αχαριστία», «Οι άντρες δεν παρακαλάνε», «Ανεπανόρθωτη ζημία» και πολλές άλλες. Το σχήμα συμπληρώνει η Ελένη Χαραμή, ο Κώστας Σαφέτης και τις Πέμπτες ο Αλέξης Νείρος, ενώ μαζί τους θα είναι επί σκηνής οι μοναδικοί οργανοπαίχτες, Πάνος Πλακιάς και Παντιώρας.


ΛΑΔΑΔΙΚΑ ΕΛΕΝΗ ΧΑΡΑΜΗ

Μία από τις βασικότερες εκπροσώπους του λαϊκού και δημοτικού κυρίως τραγουδιού, η Ελένη Χαραμή, θα προσφέρει γνήσια διασκέδαση από τα Λαδάδικα στον Κεραμεικό.

Το όνομα «Ελένη Χαραμή» είναι γνωστό στους κόλπους του δημοτικού τραγουδιού, αφού η ίδια η καλλιτέχνιδα έχει διανύσει μια μακρά πορεία που ξεκινάει από πολύ μικρή ηλικία. Συμμετέχοντας σε πανηγύρια και συναυλίες στην επαρχία, η Ελένη Χαραμή διαμορφώνει τη μουσική της ταυτότητα και αργότερα κατεβαίνει στην Αθήνα όπου συνεχίζει να υπηρετεί το είδος που αγαπά, το δημοτικό τραγούδι, με αστείρευτο πάθος.

Εμφανίζεται στο πλάι καταξιωμένων τραγουδιστών σε μικρά μαγαζιά της Αθήνας όπου όμως, ξεδιπλώνει το μεγάλο της ταλέντο. Με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της, την εντυπωσιακή σκηνική της παρουσία και την προσωπικότητά της η Ελένη Χαραμή μαγεύει το κοινό.

Το 2014, κυκλοφορεί το album «Με αίμα θα υπέγραφα», το όποιο αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο. Από τότε μέχρι και σήμερα η Ελένη Χαραμή έχει κατακτήσει τις καρδιές του κοινού με επιτυχίες όπως «Μια του κλέφτη» και «Ανώνυμα Λουλούδια» και φέτος  έρχεται στα Λαδάδικα, για να πλαισιώσει ένα σχήμα ξεσηκωτικό και να τραγουδήσει για ακόμη μια φορά στο πλάι του Αλέκου Ζαζόπουλου.

ΛΑΔΑΔΙΚΑ ΑΛΕΞΗΣ ΝΕΙΡΟΣ

Όχι «Μόνο για μια στιγμή» αλλά για πολλές περισσότερες θα απολαύσουμε φέτος τον Αλέξη Νείρο από τη πίστα στα Λαδάδικα της Αθήνας. Ο Αλέξης Νείρος, ο γνωστός λαϊκός ερμηνευτής, μπήκε πολύ νωρίς στον δρόμο του τραγουδιού και της μουσικής που τόσο αγαπά.

Από πολύ μικρή  ηλικία έδειξε το ταλέντο του και ύστερα από αρκετές εμφανίσεις σε μαγαζιά, ο Αλέξης Νείρος παρουσιάζεται δισκογραφικά στον κόσμο, έχοντας την καλλιτεχνική στήριξη του Γιώργου Αλκαίου, της Εύης Δρούτσα και του Κωνσταντίνου Παντζή.

Από κει και μετά ο Αλέξης Νείρος διέγραψε μια ανοδική και λαμπρή πορεία μου «μετρά» πολλές και αξιόλογες συνεργασίες τόσο στην επαρχία όσο και στην Αθήνα σε νυχτερινά μαγαζιά, όπως και 8 δισκογραφικές δουλειές.

Πράγματι, ο Αλέξης Νέιρος αποδεικνύει πως η είσοδός του στο καλλιτεχνικό στερέωμα μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί. Πολλά από τα τραγούδια που περιλαμβάνονται στους δίσκους του αγαπιούνται πολύ από το κοινό και ο Αλέξης Νείρος σταδιακά καταξιώνεται ως ένας σπουδαίος λαϊκός ερμηνευτής. «Θέλεις μωρό μου θέλεις», «Τα χάπια», «Δεν θέλω να την ξαναδώ», «Ουράνιο τόξο», «Έτσι για την αλητεία», είναι μερικά μόνο από τα κομμάτια με τα οποία γίνεται ευρύτερα γνωστός και κερδίζει την αγάπη του κόσμου.

Ο Αλέξης Νείρος έχει συμπράξει καλλιτεχνικά με πολλά και σπουδαία ονόματα του τραγουδιού, όπως ο Βασίλης Καρράς, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, ο Γιώργος Αλκαίος, ο Δημήτρης Κοντολάζος, η Κατερίνα Στανίση, η Έλλη Κοκκίνου, η Λίτσα Γιαγκούση και ο Σταμάτης Κόκοτας. Σημαντικοί επίσης, είναι και οι δημιουργοί που του έχουν εμπιστευτεί τους στίχους και τη μουσική τους, όπως η Εύη Δρούτσα, ο Πάνος Φαλάρας, ο Νίκος Τερζής, ο Κωνσταντίνος Παντζής και πολλοί άλλοι.

Φέτος, για τη χειμερινή σεζόν 2021 2022, ο Αλέξης Νείρος θα έρθει σαν «Τσουνάμι» στη διασκέδαση της πόλης, στα Λαδάδικα στην οδό Πειραιώς 69. Μαζί του ο Αλέκος Ζαζόπουλος, η Ελένη Χαραμή και η ανερχόμενη και ταλαντούχα ερμηνεύτρια Κατερίνα Μπακέα σε ένα γνήσιο λαϊκό και δημοτικό ξεφάντωμα.


ΛΑΔΑΔΙΚΑ ΑΘΗΝΑΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2021 2022

Με λαϊκοδημοτική διάθεση και με καλλιτεχνικά σχήματα που εγγυώνται τη διασκέδασή σας, τα Λαδάδικα στον Κεραμεικό σας περιμένουν και φέτος το φθινόπωρο χειμώνα 2021 2022.

Από το 2018, τα Λαδάδικα στην οδό Πειραιώς 69 στο κέντρο της πόλης προσφέρουν την απόλυτη live ελληνική μουσική και μία ξεχωριστή γευστική εμπειρία. Έχουν φιλοξενήσει τους μεγαλύτερους εκπροσώπους του λαϊκού και δημοτικού τραγουδιού και έχουν αποκτήσει το δικό τους φανατικό κοινό.

Φέτος, τα Λαδάδικα έρχονται σαν πραγματικό «τσουνάμι» στη διασκέδαση με ένα σχήμα που αποτελεί εγγύηση για τη βραδινή σας έξοδο. Κάθε Σάββατο ο Αλέκος Ζαζόπουλος, η Ελένη Χαραμή και ο Κώστας Σαφέτης θα σας ξεσηκώνουν με τις φωνές τους και μαζί τους οι ανερχόμενοι τραγουδιστές,  Στάθη, Δόξας και Μπακέα θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Όσο για τις Πέμπτες το σχήμα συμπληρώνεται και από έναν άλλον μοναδικό ερμηνευτή που έρχεται με τη σειρά του στα Λαδάδικα και αυτός δεν είναι άλλος από τον Αλέξη Νείρο.

ΛΑΔΑΔΙΚΑ ΑΘΗΝΑΣ τιμές

Αν επιθυμείτε να επισκεφθείτε τα ΛΑΔΑΔΙΚΑ ΑΘΗΝΑΣ στην οδό Πειραιώς 69 τότε μπορείτε να δείτε τις τιμές για κανονική φιάλη και φοιτητική φιάλη στην στήλη όπου αναγράφονται οι πληροφορίες κράτησης και να μας καλέσετε για να δείτε πόσο εύκολο είναι να διασκεδάζετε ως VIP.

ΛΑΔΑΔΙΚΑ ΑΘΗΝΑΣ κράτηση-τηλέφωνο

Για να πραγματοποιήσετε κράτηση στα ΛΑΔΑΔΙΚΑ ΑΘΗΝΑΣ στην οδό Πειραιώς 69 μέσα από το metr4u.gr είναι πολύ απλό και άμεσο. Εσείς απλά καλέστε μας στο 694 16 81 692 και από εκεί και πέρα αναλαμβάνουμε Εμείς τα πάντα για Εσάς.

Τοποθεσία στον χάρτη

Θέλετε Διευκρινίσεις;

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Τηλέφωνο Κρατήσεων
694 16 81 692
Ηλεκτρονική Διεύθυνση
vip@metr4u.gr
Copyright Metr4u - All Rights Reserved