Ιερά Οδός - Καρράς - Χολίδης - Μενιδιάτης

Ιερά Οδός - Καρράς - Χολίδης - Μενιδιάτης

Κάθε Παρασκευή - Σάββατο

Ιερά Οδός - Καρράς - Χολίδης - Μενιδιάτης

Ιερά Οδός - Καρράς - Χολίδης - Μενιδιάτης

Πληροφορίες Κράτησης

694 16 81 692

vip@metr4u.gr

Παρασκευή - Σάββατο:

Απλή φιάλη : 170 € / 4 άτομα
Special : 190 € / 4 άτομα
Special (Private Area) : 220 € / 4 άτομα
Premium : 250 € / 4 άτομα

Παρασκευή - Σάββατο

23:00 - 23:30

Καλύτερο για

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ ΣΧΗΜΑ

«Πού πας, πού πας;» Μα φυσικά μόνο στην Ιερά Οδό. Το τέλος του καλοκαιριού δεν σημαίνει απαραίτητα και το τέλος της διασκέδασης. Μπορεί οι διακοπές να αποτελούν μια όμορφη και μακρινή ανάμνηση, αλλά η νυχτερινή διασκέδαση είναι εδώ, για να καλωσορίσει το χειμώνα 2019 αρχής γενομένης από την Ιερά Οδό και το σχήμα Καρράς, Χολίδης, Μενιδιάτης.

Τα λόγια είναι περιττά, όταν οι τρεις βάρδοι του λαϊκού τραγουδιού ανεβαίνουν στην πίστα στην Ιερά Οδό, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την αξία της ισχύος εν τη ενώσει. Το σχήμα που σημείωσε τον προηγούμενο χειμώνα μεγάλη επιτυχία στη συμπρωτεύουσα, κατεβαίνει με άγριες λαϊκές διαθέσεις και στην Αθήνα συνεχίζοντας την άκρως επιτυχημένη του πορεία.

Το ραντεβού, λοιπόν, δίνεται στην Ιερά Οδό, γνωστή εδώ και χρόνια για τα σχήματα που φιλοξενεί και που μονοπωλούν το ενδιαφέρον του Αθηναϊκού κοινού. Βασίλης Καρράς, Χρήστος Χολίδης και Χρήστος Μενιδιάτης σας προσκαλούν σε ένα γνήσιο λαϊκό ξεφάντωμα στην πιο καυτή και λαϊκή οδό στο κέντρο της Αθήνας, και «ποιος μας κρατάει…»

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ

Ο τίτλος «Άρχοντας της καψούρας» που του αποδόθηκε από τα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα, του ανήκει δικαιωματικά. Ο Βασίλης Καρράς με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής του, τη γνησιότητα που τον χαρακτηρίζει και με την ευαίσθητη και ιδιαίτερη προσωπικότητά του έχει διανύσει πάνω από 40 χρόνια δισκογραφικής και καλλιτεχνικής πορείας. Μιλάμε για έναν καλλιτέχνη που έχει υπηρετήσει το λαϊκό τραγούδι με τον πιο αυθεντικό τρόπο και που έχει γνωρίσει την επιτυχία και τον θαυμασμό του κόσμου «Απ ’το Βορρά μέχρι το Νότο» αλλά και έξω από τα σύνορα της χώρας.

«Απ’ τη Θεσσαλονίκη με αγάπη» ο Βασίλης Καρράς μας στέλνει τα πρώτα του δείγματα δουλειάς, προσφέροντας εκεί «Αλησμόνητες ώρες» γλεντιού και κεφιού. Κατηφορίζοντας στην πρωτεύουσα, δεν αργεί να αποθεωθεί και από το Αθηναϊκό κοινό. Η μία δισκογραφική δουλειά έρχεται μετά την άλλη, ενώ τα τραγούδια του γνωρίζουν τεράστια επιτυχία  με τον κόσμο όχι απλά να τον αγκαλιάζει αλλά να τον αποθεώνει κυριολεκτικά σε κάθε του εμφάνιση. Χρυσοί και πλατινένιοι οι δίσκοι του γρήγορα τον εδραιώνουν στην ελληνική λαϊκή δισκογραφία και τον κατατάσσουν στους σπουδαιότερους λαϊκούς ερμηνευτές.

Το «φαινόμενο» Βασίλης Καρράς είναι πια γεγονός το ίδιο και οι καλλιτεχνικές του συμπράξεις με τους μεγαλύτερους τραγουδιστές, συνθέτες και στιχουργούς. Άντζελα Δημητρίου, Στράτος Διονυσίου, Τόλης Βοσκόπουλος, Αντώνης Βαρδής, Λευτέρης Πανταζής, Πέγκυ Ζήνα, Πόλυ Πάνου και Πίτσα Παπαδοπούλου είναι μερικές μόνο από τις επιτυχημένες συνεργασίες του. Τη γνήσια λαϊκή φωνή του την αναδεικνύουν με τη μουσική και του στίχους τους μερικά από τα σπουδαιότερα ονόματα στον χώρο, όπως ο Αλέκος Χρυσοβέργης, ο Γιώργος Θεοφάνους, ο Σπύρος Γιατράς, η Εύη Δρούτσα, ο Πάνος Φαλάρας, ο Χρήστος Δάντης και ο Φοίβος, ο στιχουργός των μεγάλων επιτυχιών.

Για φέτος, λοιπόν, και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Βασίλης Καρράς ο τραγουδιστής που μιλάει κατευθείαν στην καρδιά μας, δηλώνει «Δεν πάω πουθενά, εδώ θα μείνω». Στην Ιερά Οδό και στο κέντρο της Αθήνας θα μας περιμένει έχοντας στο πλάι του για ακόμη μια φορά τον Χρήστο Μενιδιάτη και το νέο αίμα, τον Χρήστο Χολίδη  για νύχτες που δεν θα έχουν μόνο λαϊκή χροιά αλλά πολλά περισσότερα.ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ

Κουβαλώντας το βαρύ όνομα του πατέρα του Μιχάλη Μενιδιάτη που μεσουράνησε στο λαϊκό τραγούδι από το 1960-1980, ο Χρήστος Μενιδιάτης έδειξε από πολύ νωρίς τις τραγουδιστικές του ικανότητες.  Το 2004 με το cd single «Για μένα» μπαίνει δυναμικά στο χώρο του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, δημιουργώντας προσδοκίες για μια διαρκώς ανοδική πορεία.

Πράγματι, δεν αργεί να αποδείξει πως η πορεία αυτή όχι μόνο είναι ανοδική και πολλά υποσχόμενη αλλά και άκρως επιτυχημένη, αφού «Βήμα Βήμα» γίνεται ολοένα και πιο αγαπητός στον κόσμο. «Στα αστέρια κάνω μια ευχή»  είναι ο τίτλος της πρώτης του ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς με πολλά από τα τραγούδια που περιέχονται σε αυτόν να γίνονται μεγάλες επιτυχίες. Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάστηκαν και πολλές ευχές για τον κόσμο να τον αναδείξει σε έναν από τους σπουδαιότερους σύγχρονους λαϊκούς ερμηνευτές.

Οι εμφανίσεις του σε γνωστά νυχτερινά μαγαζιά τη Αθήνας αλλά και της Θεσσαλονίκης αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό που πλέον τον ακολουθεί πιστά και του προσφέρει απλόχερα την αγάπη του. Το Frangelico είναι το νυχτερινό κέντρο με το οποίο ο Χρήστος Μενιδιάτης θα ταυτίσει το όνομά του με τις επαναλαμβανόμενες εμφανίσεις στην πίστα του και σε συνεργασία με πολλούς παλιούς αλλά και νέους ανερχόμενους τραγουδιστές.

«Κάποιες στιγμές» θα μείνουν στην ιστορία του κεφιού και του γλεντιού τη χρονιά του 2009  με τον Χρήστο Μενιδιάτη να απολαμβάνει τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του.  Από τότε μέχρι και σήμερα βρίσκεται σταθερά στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας με τις δισκογραφικές του δουλειές, έχοντας διαμορφώσει τη δική του μουσική ταυτότητα.

Στην Ιερά Οδό Γκάζι για τον χειμώνα 2019 και όχι μόνο για «Τις Κυριακές» έρχεται ο Χρήστος Μενιδιάτης, δηλώνοντας πως «Χαμός θα γίνει». Μαζί με τον Βασίλη Καρρά και τον Χρήστο Χολίδη αναμένεται να προσφέρει ατελείωτες μουσικές συγκινήσεις «Μέχρι το πρωί».

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΟΛΙΔΗΣ

Ένας νεαρής ηλικίας καλλιτέχνης, ο Χρήστος Χολίδης εμφανίστηκε στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού το 2006 και από τότε μέχρι και σήμερα έχει αναδειχθεί σε ένα από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της νέας γενιάς τραγουδιστών. Αν και η μέχρι τότε επαγγελματική του πορεία δεν προμήνυε την ενασχόλησή του με το τραγούδι, ο ίδιος κάνει δυναμική εμφάνιση με το πρώτο του cd single «Και ας μην έχω πού να πάω».

Ο πρώτος του ολοκληρωμένος δίσκος το 2007 «Σε ποια μέρη θες να πάμε» είναι η αρχή μιας επιτυχημένης καλλιτεχνικής πορείας με πολλά τραγούδια από αυτόν να ξεχωρίζουν, όπως το «Τόση αγάπη» και «Μη θυμώνεις».  Το 2009 επικρατεί «Μια κατάσταση επανάσταση», καθώς ο Χρήστος Χολίδης, ύστερα από τις επιτυχημένες του εμφανίσεις στο «Ρόδον» κυκλοφορεί τη δεύτερη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο «Δεν συμβιβάζομαι». «Ναι, ναι, ναι», όντως ο αγαπημένος καλλιτέχνης φαίνεται να μη συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από την απόλυτη επιτυχία.

Οι εμφανίσεις του στο Ποσειδώνιο και στο Romeo γράφουν τη δική τους ιστορία στη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης και το 2011 το «Κακομαθημένο» είναι το τραγούδι που ακούγεται παντού και ανεβάζει το κέφι στα ύψη. Οι επόμενοι δίσκοι του «Να με θυμάσαι» και «Έλεγα» γίνονται πλατινένιοι και ο ίδιος συνεργάζεται με σημαντικούς τραγουδιστές, όπως την Χρύσπα, τη Θέλξη, τον Γιώργο Γιαννιά, την Κατερίνα Στικούδη και τον Πάνο Καλίδη. Σταθμό στην καριέρα του αποτέλεσε η συνεργασία του με το Σταμάτη Γονίδη στο Frangelico που ολοκληρώθηκε με το ντουέτο των δύο καλλιτεχνών, το «Φίλε μη ρωτάς».

Για τον χειμώνα 2019 ο Χρήστος Χολίδης θα εμφανίζεται μαζί με τον Βασίλη Καρρά και τον Χρήστο Μενιδιάτη στην Ιερά Οδό, τραγουδώντας όλες εκείνες τις επιτυχίες που τον καθιέρωσαν στη συνείδηση του κόσμου.


ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ ΓΚΑΖΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2019

Η νυχτερινή διασκέδαση και αυτό το χειμώνα έχει το δικό της «σπίτι» και μάλιστα στην καρδιά της Αθήνας, το Γκάζι. Πρόκειται για το γνωστό νυχτερινό μαγαζί Ιερά Οδός που μέσα από την μακραίωνη πορεία του στο χρόνο έχει αποδείξει πως αναμφισβήτητα  είναι ο πιο hot προορισμός για τη διασκέδαση.
Φιλοξενώντας τα καλύτερα σχήματα με τα μεγαλύτερα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού, φιλοδόξει και φέτος να διατηρήσει και να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο τη φήμη του με το σχήμα Καρράς- Μενιδιάτης-Χολίδης. Στην Ιερά Οδό, λοιπόν, θα απολαύστε τις τρεις αυτές λαϊκές φωνές και οι νύχτες αναμένονται να είναι νύχτες μαγικές, «νύχτες ξελογιάστρες».


ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ ΚΑΡΡΑΣ τιμές

Αν επιθυμείτε να επισκεφθείτε τον ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΡΑ, τον ΧΟΛΙΔΗ και τον ΧΡΗΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗ που θα βρίσκονται στο ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ τότε μπορείτε να δείτε τις τιμές για κανονική φιάλη και φοιτητική φιάλη στην στήλη όπου αναγράφονται οι πληροφορίες κράτησης και να μας καλέστε για να δείτε πόσο εύκολο είναι να διασκεδάζετε ως VIP.

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ ΚΑΡΡΑΣ κράτηση - τηλέφωνο

Για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε κράτηση στον ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΡΑ, τον ΧΟΛΙΔΗ και τον ΧΡΗΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗ που θα βρίσκονται στο ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ μέσα από το metr4u.gr είναι πολύ εύκολο και γρήγορα. Εσείς απλά καλέστε μας στο 694 16 81 692 και από εκεί και πέρα αναλαμβάνουμε εμείς τα πάντα για εσάς.

Τοποθεσία στον χάρτη

Θέλετε Διευκρινίσεις;

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Τηλέφωνο Κρατήσεων
694 16 81 692
Ηλεκτρονική Διεύθυνση
vip@metr4u.gr
Copyright Metr4u - All Rights Reserved