Γέφυρες Live Stage

Γέφυρες Live Stage

Κάθε Παρασκευή - Σάββατο

Γέφυρες Live Stage

Γέφυρες Live Stage

Πληροφορίες Κράτησης

694 16 81 692

vip@metr4u.gr

Παρασκευή και Σάββατο:

Bar ποτό : από 10 €

Φιάλη Κρασί :  80 € / 2 άτομα 

Απλή φιάλη : 130 € / 4 άτομα


Special φιάλη : 150 € / 4 άτομα


Premium φιάλη : 200 € / 4 άτομα

Παρασκευή - Σάββατο

23:00 - 23:30

Καλύτερο για

ΓΕΦΥΡΕΣ LIVE STAGE ΣΧΗΜΑ

Μεγάλη «Φασαρία» και πραγματική «Θεομηνία» θα γίνει στις 5 Νοεμβρίου στο Γέφυρες Live Stage και στην οδό Λιοσίων 325. Το δημοφιλές μαγαζί που τα τελευταία χρόνια μεσουρανεί στη διασκέδαση της πόλης, φέρνει στην πίστα του ένα σχήμα άκρως ξεσηκωτικό. Γιάννης Κατσίγιαννης και Τζένη Κατσίγιαννη πρωταγωνιστούν για φέτος στο Γέφυρες Live Stage και προκαλούν έκρηξη γλεντιού και κεφιού.

Το Γέφυρες Live Stage είναι ένα νυχτερινό κέντρο που το όνομα του έχει συνδεθεί με μεγάλα ονόματα του ελληνικού λαϊκού και νησιώτικου τραγουδιού. Συνεχίζοντας την ένδοξη πορεία του προκατόχου του, του «Κόμβος Live», το Γέφυρες Live Stage κατόρθωσε να βάλει το δικό του λιθαράκι στο «οικοδόμημα» της αυθεντικής διασκέδασης.

Για φέτος τον χειμώνα 2022, οι Γέφυρες Live Stage, από τον Κηφισό και τη γνωστή τοποθεσία Τρεις Γέφυρες, που έχει χαρίσει το όνομά της στο μαγαζί, δίνουν ραντεβού με το κέφι και το ξεφάντωμα την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου.

Γιάννης Κατσίγιαννης και Τζένη Κατσίγιαννη  θα μετατρέψουν την πίστα του Γέφυρες Live Stage σε αληθινό «πανηγύρι». Μαζί τους οι σπουδαίοι μουσικοί και οργανοπαίχτες Γιώργος και Κωνσταντίνος Κόντης, ο Νεκτάριος Κοκκώνης και ο Παναγιώτης Πλαστήρας, καθώς και οι ταλαντούχες τραγουδίστριες, Αννούλα Μώρου, Κατερίνα Αϊβαλιώτη και Ίνα Μάλλιαρη.ΓΕΦΥΡΕΣ LIVE STAGE ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ

«Γιάννης Κατσίγιαννης». Τι να πρωτοπεί κανείς γι’ αυτό το όνομα που έχει βάλει το δικό του «λιθαράκι» σε αυτό που ονομάζεται δημοτικό τραγούδι; Ο Γιάννης Κατσίγιαννης από πολύ μικρή ηλικία μπήκε ενεργά στον χώρο της δημοτικής παράδοσης, αφού ο πατέρας του υπήρξε ο Φώτης Κατσίγιαννης, ο οποίος αποτέλεσε πηγής έμπνευσης για τις επόμενες γενιές τραγουδιστών. Πράγματι, μεγαλώνοντας μέσα σε ένα αμιγώς παραδοσιακό μουσικό περιβάλλον, ο δρόμος του δημοτικού τραγουδιού υπήρξε για τον Γιάννη Κατσίγιαννη μονόδρομος.

Σε ηλικία μόλις 11 ετών θα παρουσιάσει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά και θα ακολουθήσει μια πορεία που θα δικαιώσει την επιλογή του. Πρωτοστατεί καλλιτεχνικά σε πανηγύρια και σε ποικίλες κοινωνικές εκδηλώσεις όπου και αν αυτές πραγματοποιούνται και σταδιακά διαμορφώνει τη δική του μουσική ταυτότητα. Στη συνέχεια, ο Γιάννης Κατσίγιαννης έρχεται στην Αθήνα, κουβαλώντας μαζί στις αποσκευές του την αγάπη και την αφοσίωσή του για το δημοτικό τραγούδι.

Εμφανίστηκε σε νυχτερινά μαγαζιά της εποχής, υπηρετώντας το αγαπημένο του είδος και συνεργάστηκε με πολλούς και σημαντικούς καλλιτέχνες, όπως τη Γιώτα Λύδια, τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο και πολλούς άλλους. Οι εμφανίσεις του στο «Γλυκοχάραμα», στα «Χίλια αστέρια» και στα «Αγρίμια», ήταν από εκείνες που τον εδραίωσαν στη συνείδηση του κόσμου και που τον καθιέρωσαν ως έναν από τους κορυφαίους εκπροσώπους της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής.

Φέτος, από την πίστα του Γέφυρες Live Stage, ο Γιάννης Κατσίγιαννης υπόσχεται αυθεντικές βραδιές, μετατρέποντας τον χώρο σε ένα πραγματικό και γνήσιο «πανηγύρι». «Ρωτάω τ’ουρανού τ’αστέρια» θα μας τραγουδήσει, έχοντας στο πλευρό του τη Τζένη Κατσίγιαννη, και μια πλειάδα οργανοπαιχτών και νέων τραγουδιστών που θα απογειώσουν το δημοτικό τραγούδι.


ΓΕΦΥΡΕΣ LIVE STAGE ΤΖΕΝΗ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ

Άλλη μία δυναμική εκπρόσωπος της παραδοσιακής μουσικής έρχεται στο Γέφυρες Live Stage, για να ξεσηκώσει τους θαμώνες του. Η Τζένη Κατσίγιαννη έχει αποδείξει και με το παραπάνω πόσο πολύ αγαπά το δημοτικό τραγούδι, αφού γαλουχήθηκε μέσα σε ένα οικογενειακό περιβάλλον άκρως μουσικό και παραδοσιακό.

Η Τζένη Κατσίγιαννη έχει τιμήσει την τοπική μουσική ιστορία, δίνοντας δυναμικά το παρών σε πανηγύρια και γιορτές, ενώ πολλές είναι οι συνεργασίες της με σπουδαίους καλλιτέχνες σε διάφορα μαγαζιά όχι μόνο της επαρχίας αλλά και της Αθήνας. «Ο Γιατρός», «Τακ τακ», «Συμπεθέρα», «Παίρνω τηλέφωνα» και άλλες πολλές είναι οι επιτυχίες με τις οποίες ο κόσμος την αγάπησε και στη συνέχεια τη στήριξε σε κάθε της καλλιτεχνικό βήμα.

Η Τζένη Κατσίγιαννη φέτος τον χειμώνα από τις Γέφυρες Live Stage στη Λιοσίων 325, θα ενώσει τις δυνάμεις της σε ένα σχήμα μαζί με το Γιάννη Κατσίγιαννη ο οποίος με τα τραγούδια του θα ξεσηκώσει όλους όσοι βρεθείτε από κοντά, για να τον απολαύσετε.


ΓΕΦΥΡΕΣ LIVE STAGE ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2022

Γέφυρες Live Stage και διασκέδαση για το χειμώνα 2022 πάνε μαζί! Με ένα σχήμα που αρμόζει στην ιστορία και στο όνομα αυτού του μαγαζιού, οι Γέφυρες Live Stage δίνουν και φέτος το παρών στα νυχτερινό ξεφάντωμα της πόλης από τον Κηφισό και τη Λιοσίων 325.

Οι Γέφυρες Live Stage στο παρελθόν έχουν φιλοξενήσει μεγάλα ονόματα του χώρου, όπως τον Αντύπα, τον Ζαφείρη Μελά, τον Χρήστο Πάζη, τον Βασίλη Τερλέγκα, τον Γιάννη Τάσσιο και τη Χαρά Βέρρα.

Φέτος πιο δυναμικά από κάθε άλλη φορά, οι Γέφυρες Live Stage ανοίγουν τις πόρτες τους στο κοινό σε μια μεγάλη πρεμιέρα στις 5 Νοεμβρίου.  Γιάννης Κατσίγιαννης και Τζένη Κατσίγιαννη  αναμένεται να βάλουν φωτιά στην πίστα, προσκαλώντας σας σε ένα γλέντι άνευ προηγουμένου. Μαζί τους οι μοναδικοί μουσικοί και οργανοπαίχτες Γιώργος και Κωνσταντίνος Κόντης, ο Νεκτάριος Κοκκώνης και ο Παναγιώτης Πλαστήρας, καθώς και οι ταλαντούχες τραγουδίστριες, Αννούλα Μώρου, Κατερίνα Αϊβαλιώτη και Ίνα Μάλλιαρη.

ΓΕΦΥΡΕΣ LIVE STAGE τιμές

Αν επιθυμείτε να επισκεφθείτε το ΓΕΦΥΡΕΣ LIVE STAGE στην οδό Λιοσίων 325, στον Κηφισό τότε μπορείτε να δείτε τις τιμές για κανονική και φοιτητική φιάλη στην στήλη όπου αναγράφονται οι πληροφορίες κράτησης και να μας καλέστε για να δείτε πόσο εύκολο είναι να διασκεδάζετε ως VIP.

ΓΕΦΥΡΕΣ LIVE STAGE κράτηση - τηλέφωνο

Μπορείτε εύκολα και γρήγορα να πραγματοποιήσετε κράτηση στο ΓΕΦΥΡΕΣ LIVE STAGE στην   Λιοσίων 325, στον Κηφισό μέσα από το metr4u.gr

Εσείς απλά καλέστε μας στο 694 16 81 692 κι από εκεί και πέρα αναλαμβάνουμε Εμείς τα πάντα για Εσάς.

Τοποθεσία στον χάρτη

Θέλετε Διευκρινίσεις;

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Τηλέφωνο Κρατήσεων
694 16 81 692
Ηλεκτρονική Διεύθυνση
vip@metr4u.gr
Copyright Metr4u - All Rights Reserved