Frangelico Γονίδης Μακρόπουλος

Frangelico Γονίδης Μακρόπουλος

Κάθε Πέμπτη - Παρασκευή - Σάββατο

Frangelico Γονίδης Μακρόπουλος

Frangelico Γονίδης Μακρόπουλος

Πληροφορίες Κράτησης

694 16 81 692

vip@metr4u.gr

Special : €170 / 4 άτομα
Premium : €240 / 4 άτομα

Πέμπτη :
Κανονική τιμή φιάλης :  150 / 4 άτομα
Παρασκευή :
Κανονική τιμή φιάλης :  160 / 4 άτομα
Σάββατο :
Κανονική τιμή φιάλης :  160 / 4 άτομα

Πέμπτη :
Φοιτητική τιμή φιάλης : 120 / 6 άτομα
Παρασκευή :
Φοιτητική τιμή φιάλης : 120 / 6 άτομα

Πέμπτη - Παρασκευή - Σάββατο

23:00 - 23:30

FRANGELICO ΣΧΗΜΑ 2018 - 2019

“Και τώρα οι δυό μας” δηλώνουν από την πίστα του Frangelico ο Σταμάτης Γονίδης και Νίκος Μακρόπουλος “Έτσι, γιατί περίεργα την είδαν” και θέλουν να μας προσφέρουν αξέχαστες λαϊκές βραδιές.  Οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν τις αυθεντικές φωνές τους σ’ ένα σχήμα που θα συζητηθεί πολύ και θα αφήσει το δικό του αποτύπωμα στη διασκέδαση της πόλης.

Το Frangelico στην παραλιακή, στη Λεωφόρο Ποσειδώνος 35 στο Καλαμάκι αποτελεί εδώ και μια δεκαετία αγαπημένο στέκι, όπου τα μεγαλύτερα ονόματα του τραγουδιού ξεδιπλώνουν τις λαϊκές φωνές τους, χαρίζοντάς μας νύχτες που δύσκολα ξεχνιούνται. Φέτος το χειμώνα 2018 – 2019 και ύστερα από μια επιτυχημένη καλοκαιρινή συνεργασία με το Γιώργο Γιαννά, τη Βασιλική Νταντά και το Σάκη Αρσενίου, το Frangelico άνοιξε και πάλι την πόρτα στο χειμώνα και στο γνήσιο  ξεφάντωμα, ανεβάζοντας στην πίστα του δύο κορυφαίους εκπροσώπους του λαϊκού τραγουδιού. Σταμάτης Γονίδης και Νίκος Μακρόπουλος θα φέρνουν την πόλη σε “Κατάσταση εκτάκτου ανάγκης” κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, ερμηνεύοντας από την πίστα του Frangelico στη Λεωφόρο Ποσειδώνος  τις  γνωστές τους επιτυχίες με το δικό τους μοναδικό τρόπο.

FRANGELICO ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ

Ποιος δεν έχει “πετάξει” μαζί του μέσα από τους στίχους του, τα τραγούδια του και τη μελωδική του φωνή; Ο Σταμάτης Γονίδης με περίπου 30 χρόνια παρουσίας στη δισκογραφία, στην ερμηνεία, τη σύνθεση και τη στιχουργική είναι μια πολυδιάστατη καλλιτεχνική προσωπικότητα που μας έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές. Με καταγωγή από το όμορφο νησί της Κύθνου ο Σταμάτης Γονίδης κατέκτησε τον κόσμο με το ταλέντο του μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αν και από μικρή ηλικία η αγάπη του για τη μουσική ήταν εμφανής, ωστόσο ακολούθησε άλλη επαγγελματική  πορεία ζωής ως ναυτικός, για να έρθουν τα επόμενα χρόνια και να τον φέρουν και πάλι κοντά σε αυτό που αγαπούσε περισσότερο. Αρχίζει τότε να γράφει τραγούδια για μεγάλους καλλιτέχνες της εποχής, ενώ τη δεκαετία του 1980 ξεκινά τις νυχτερινές του εμφανίσεις σε μαγαζιά της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Ο Σταμάτης Γονίδης με το ταλέντο του γίνεται αμέσως γνωστός και η μία δισκογραφική  δουλειά  διαδέχεται την άλλη και μάλιστα με πρωτόγνωρη επιτυχία. Οι δίσκοι του αγκαλιάζονται με τεράστια αγάπη από το κοινό και γίνονται αμέσως χρυσοί και πλατινένιοι. “Προηγείσαι έρωτά μου” είναι ο τίτλος του album με το οποίο εισέρχεται για πρώτη φορά στη δισκογραφία,  δηλώνοντας τη θέλησή του να δώσει επιτέλους βήμα και προτεραιότητα στον έρωτά του, τη μουσική και το τραγούδι.

Ένα από τα στοιχεία που έκαναν το Σταμάτη Γονίδη να ξεχωρίσει και να γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό είναι και η αυθεντικότητα που χαρακτηρίζει τόσο τη φωνή του όσο και την προσωπικότητά του, μια αυθεντικότητα που αγγίζει όλους όσοι βρίσκονται κοντά του, συναδέλφους του αλλά και φανατικούς θαυμαστές του. Ο Σταμάτης Γονίδης εκτός από τις εξαιρετικές φωνητικές ικανότητες που διαθέτει και τα χαρακτηριστικά του λαϊκά γυρίσματα, διακρίνεται συγχρόνως για το μοναδικό ταλέντο του στην ερμηνεία. Πράγματι, πρόκειται για έναν ερμηνευτή της αγάπης και του έρωτα και έχει καθιερωθεί ως ένας από τους καλύτερους λαϊκούς τραγουδιστές στο ελληνικό πεντάγραμμο και ως ένα από τα σπουδαιότερα και διαχρονικότερα ονόματα στη λαϊκή μουσική σκηνή.  “Άνοιξέ του του τρελού”, “Γιατί κλαις”, “Όλα σ’ αγαπάνε”, ¨Εσένα θέλω μόνο”, “Δε θα μάθεις ποτέ”, “Αμοιβαία τα αισθήματα”, “Έχω πετάξει μαζί σου”, είναι μερικές μόνο από τις επιτυχίες που έχουμε όλοι τραγουδήσει και που μας έχουν συντροφεύσει στις πιο “ευαίσθητες” ώρες μας.

Ο Σταμάτης Γονίδης μέσα από την πλούσια δισκογραφική και καλλιτεχνική του πορεία έχει εμφανιστεί σε κορυφαία νυχτερινά κέντρα, γράφοντας το δικό του κεφάλαιο στο μεγάλο βιβλίο της διασκέδασης. Οι συνεργασίες του με τα μεγαλύτερα ονόματα του του καλλιτεχνικού χώρου πολλές και σπουδαίες, ανάμεσά τους ο Γιάννης Πάριος, η Άντζελα Δημητρίου, η Δέσποινα Βανδή, ο Μάκης Δημάκης και πολλοί άλλοι.

“Μη φύγεις σου λέω”, δηλώνει από την πίστα του Frangelico ο Σταμάτης Γονίδης για φέτος το χειμώνα 2018 – 2019 και ένα είναι σίγουρο, εμείς δεν πρόκειται να πάμε πουθενά. Ύστερα από τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο Βοτανικό μαζί με τον Μάκη Δημάκη και ύστερα από τέσσερα  χρόνια απουσίας από την πίστα του Frangelico, ο Σταμάτης Γονίδης είναι και πάλι εδώ. Μαζί του αυτή τη φορά ένα άλλο μεγάλο όνομα του λαϊκού τραγουδιού, ο Νίκος Μακρόπουλος και το σχήμα αναμένεται κάτι παραπάνω από συναρπαστικό.  

FRANGELICO ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ

Εδώ και  20 χρόνια το όνομα Νίκος Μακρόπουλος είναι αυτό που πρωταγωνιστεί στο γνήσιο λαϊκό τραγούδι και αυτό που εγγυάται νύχτες ατελείωτης διασκέδασης στους θαυμαστές του. Ο Νίκος Μακρόπουλος με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη δεν άργησε να δείξει την αγάπη του για τη μουσική και το τραγούδι από την εφηβική ακόμη ηλικία και ήταν αυτή η αγάπη που τον έφερε το 1994 επαγγελματικά στο δρόμο της τραγουδιού. Ο καλλιτέχνης ξεκινά εμφανίσεις σε μπουζούκια της Καλαμάτας αλλά και της συμπρωτεύουσας με τις εμφανίσεις του στο κέντρο “Σκορπιός” να αποτελούν σταθμό στην καριέρα του. Το κοινό γνωρίζει από κοντά έναν καλλιτέχνη που διαθέτει βαθιά λαϊκή φωνή και αυθεντικότητα στις ερμηνείες του και τον αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή.

Ο Νίκος Μακρόπουλος, όμως, κατεβαίνει στην Αθήνα και εκεί ξεκινά συνεργασία με το Γιώργο Μαζωνάκη και την Άντζυ Σαμίου. Το 1998 είναι η χρονιά όπου ο Νίκος Μακρόπουλος ύστερα από τη συνεργασία του στα “Αστέρια” με την Άννα Βίσση φέρνει στο φως το πρώτο του δισκογραφικό παιδί με όνομα “Έχω δικαίωμα”. Τον πρώτο του αυτό δίσκο υπογράφουν σε στίχους και μουσική η Εύη Δρούτσα και ο Γιώργος Θεοφάνους. με τα τραγούδια που συμπεριλαμβάνονται σε αυτόν να γίνονται μεγάλες επιτυχίες. Είναι τότε που το τραγούδι “Σαν τσιγάρο άφιλτρο στο στόμα μου”, βρίσκεται στα στόματα όλων και ο Νίκος Μακρόπουλος καθιερώνεται πλέον ως ένας από τους καλύτερους εκπροσώπους του λαϊκού τραγουδιού. Με το δίσκο “Πού θέλεις να φτάσεις”, το 2004 ο Νίκος Μακρόπουλος φτάνει να αγγίξει την απόλυτη επιτυχία, φέρνοντας όλο τον κόσμο σε “Κατάσταση εκτάκτου ανάγκης”.

Πολλές οι επιτυχίες που ακολουθούν και πολλά τα album με το Νίκο Μακρόπουλο να διαγράφει μια λαμπρή πορεία στο λαϊκό πεντάγραμμο και τα τραγούδια του ν’ ανεβαίνουν στις πρώτες προτιμήσεις του κόσμου. Οι συνεργασίες με μεγάλες φωνές, όπως ο Αντύπας, ο Γιώργος Μαζωνάκης,  ο Βασίλης Καρράς, η Άντζυ Σαμίου και η Ελεάνα Παπαϊωάννου έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στη νυχτερινή διασκέδαση και έχουν στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Τραγούδια του, όπως “Ύποπτο το αίσθημά σου”, Μ’έκαψες”, “Μη με λες εγωιστή”, “Ντροπή σου”, “Αποδεικτικά στοιχεία”, “Ζήτημα αγάπης” είναι μερικά μόνο από αυτά που ο κόσμος αγάπησε.

Ο Νίκος Μακρόπουλος κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο μαζί με το Σταμάτη Γονίδη θα δώσει άλλο νόημα στη διασκέδαση και για τη φετινή χειμερινή σεζόν υπόσχεται να “κάνει χιλιοστά τα χιλιόμετρα”, εκμηδενίζοντας τις αποστάσεις. Από την πίστα του Frangelico, λοιπόν, στη Λεωφόρο Ποσειδώνος το λαϊκό σχήμα Νίκος Μακρόπουλος - Σταμάτης Γονίδης θα δυναμιτίσει τις κρύες χειμωνιάτικες νύχτες σας και σας εγγυάται διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.    

FRANGELICO ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2018 – 2019

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι μετά από πολλά χρόνια παρουσίας του στην Παραλιακή και στη διασκέδαση στα νότια προάστια, το Frangelico έχει ξεχωρίσει και έχει κατακτήσει τη δική του ιδιαίτερη θέση στις προτιμήσεις του κοινού όσον αφορά τη λαϊκή του διασκέδαση. Από την πίστα του Frangelico έχουν περάσει σπουδαίοι καλλιτέχνες που έχουν συνδέσει το όνομά τους με αυτό, όπως ο Λευτέρης Πανταζής, ο Αντύπας, ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο Χρήστος Χολίδης, η Αγγελική Ηλιάδη, η Πάολα, ο Γιώργος Γιαννιάς  και η Λένα Παπαδοπούλου.

Τώρα, μετά την επιτυχημένη συνεργασία στο Frangelico του Γιώργου Γιαννιά, της Βασιλικής Νταντά και του Σάκη Αρσενίου τη σκυτάλη της διασκέδασης παίρνουν δύο μεγάλοι καλλιτέχνες του λαϊκού τραγουδιού που ανεβαίνουν μαζί στην ίδια πίστα. Σταμάτης Γονίδης και Νίκος Μακρόπουλος  ένα σχήμα που κατεβαίνει με μεγάλες αξιώσεις στη νυχτερινή ζωή της πόλης, διεκδικώντας τη μερίδα του λέοντος από την πίτα του αυθεντικού λαϊκού ξεφαντώματος.FRANGELICO ΣΧΗΜΑ 2017 - 2018

Την Πέμπτη στις 26 Απριλίου το Frangelico, ένα όνομα με μεγάλο παρελθόν στην ιστορία του λαϊκού τραγουδιού, θα ανοίξει ξανά την πόρτα στην διασκέδαση και υπόσχεται να αφήσει και αυτό το καλοκαίρι  το αποτύπωμά του στη νυχτερινή ζωή της Παραλιακής μ’ ένα σχήμα που αναμένεται να μας συνεπάρει στους ρυθμούς του κεφιού του.

Γιώργος Γιαννιάς, Βασιλική Νταντά και Σάκης Αρσενίου θα ανέβουν στη πίστα του Frangelico, αποδεικνύοντας ότι η συνταγή για αυθεντικές λαϊκές βραδιές στηρίζεται τόσο σε τραγουδιστές που ξέρουν να προσφέρουν στο κοινό τη διασκέδαση που του αξίζει,  όσο και  σ’ ένα μαγαζί που ηγείται εδώ και πολλά χρόνια του λαϊκού ξεφαντώματος.

Το ραντεβού, λοιπόν, δίνεται στις 26 Απριλίου στη Λεωφόρο Ποσειδώνος 35, στον Άλιμο με  το σχήμα Γιαννιάς, Νταντά και Αρσενίου έτοιμο να ανεβάσει το κέφι στα ύψη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΙΑΣ FRANGELICO

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Γιαννιάς θα εμφανιστεί στο Frangelico και θα πάρει στα χέρια του τη διασκέδαση των  θαμώνων του γνωστού νυχτερινού κέντρου. Το όνομα του αγαπητού καλλιτέχνη έχει συνδέσει την επιτυχημένη του πορεία με την μακραίωνη ιστορία του μαγαζιού εδώ και πολλά χρόνια. Ύστερα από τις  ιδιαίτερα επιτυχημένες εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη, ο Γιώργος Γιαννιάς επιστρέφει στο μουσικό του «σπίτι»,  στο Frangelico, όπου το 2016 εμφανιζόταν στην πίστα του έχοντας μαζί του τη Λένα Παπαδοπούλου και τον Σάκη Αρσενίου.

Ο Ροδίτης καλλιτέχνης μας υπόσχεται «Ένα ταξίδι ακόμα» μέσα από τις γνωστές του επιτυχίες και όχι μόνο «Για μια βραδιά» αλλά για πολλές περισσότερες.

Ήταν το 2001, όταν ο Γιώργος Γιαννιάς κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ με τον τίτλο «3/4»  και ήταν μόνο η αρχή για μια καλλιτεχνική πορεία που σημαδεύτηκε από συνεργασίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως η Άντζελα Δημητρίου, ο Αντύπας, η Κατερίνα Στανίση, ο Πασχάλης Τερζής, ο Γιώργος Μαζωνάκης  και πολλοί άλλοι. Ακολούθησαν οι δισκογραφικές δουλειές του «18», «5 λεπτά», «Γιώργος Γιαννιάς» και αμέτρητα cd singles που έκαναν τον τραγουδιστή κάτι παραπάνω από δημοφιλή και αγαπητό στο κοινό.

Η ανοδική του πορεία συνεχίστηκε στο πέρασμα του χρόνου  και συνοδεύτηκε από τα επόμενα album του με πολλά τραγούδια να εκτοξεύονται στις πρώτες προτιμήσεις των ραδιοφώνων και να ξεσηκώνουν τους θαμώνες των club όπου παίζονται.

Ο Γιώργος Γιαννιάς  εμφανίζεται σε νυχτερινά κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, αφήνοντας στον κόσμο που τον θαυμάζει και τον ακολουθεί στις εμφανίσεις του τις καλύτερες εντυπώσεις. Τους στίχους και τη μουσική τους του εμπιστεύονται μεγάλοι δημιουργοί, όπως η Εύη Δρούτσα, ο Χριστόφορος Γερμενής, ο Πάνος Φαλάρας  και άλλοι με τον ίδιο τον Γιώργο Γιαννιά να ξεδιπλώνει και άλλα ταλέντα του και  να γράφει μουσική και στίχους για το τραγούδι του «Φεύγεις τώρα».

Ο Γιώργος Γιαννιάς είναι πλέον ένα όνομα στο χώρο του τραγουδιού που έχει καταφέρει με την αγάπη του για τη μουσική, την επιμονή και τη δυναμικότητά του να ξεχωρίσει ανάμεσα σε πολλά άλλα και να διεκδικεί επάξια το δικό μερίδιο  στην ιστορία του λαϊκού τραγουδιού.  Από τη πίστα στου Frangelico φέτος έρχεται, για να μας «κλέψει τα καλοκαίρια», και «Λογικά» είναι ο μόνος που μπορεί να το κάνει με επιτυχία. «Αν δεν κάνω λάθος»  θα τραγουδήσει και «Είσαι ένα ψέμα», κάνοντας το κοινό του να τον αποθεώνει με το κέφι και το γλέντι να εκτοξεύεται «Πάνω στα σύρματα».

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΤΑΝΤΑ FRANGELICO

«Μαζί της» καλεί η Βασιλική Νταντά όλους τους φανατικούς θαυμαστές της, για να περάσουν στιγμές διασκέδασης στο Frangelico. Η ανερχόμενη τραγουδίστρια που εμφανίστηκε το 2010 έχει καταφέρει από τότε μέχρι και σήμερα να εδραιώσει την παρουσία της στο χώρο του λαϊκού τραγουδιού, αλλά και στις καρδιές του κοινού που από την πρώτη στιγμή την ξεχώρισε. Στοιχεία, όπως η ιδιαίτερη χροιά της φωνής της, η σκηνική της παρουσία, το ήθος της και η ενέργεια που εκπέμπει πάνω στη σκηνή την φέρνουν ανάμεσα σ’ εκείνες τις τραγουδίστριες που δεν αργούν να μαγέψουν το κοινό.

«Ένα μόνο να θυμάσαι» ήταν η πρώτη δισκογραφική δουλειά με την οποία μας συστήθηκε και από τότε όχι μόνο δεν την ξεχάσαμε αλλά ήταν η αρχή για να τη θυμόμαστε για πάντα. Ακολουθούν σπουδαίες συνεργασίες με καλλιτέχνες, όπως ο Λευτέρης Πανταζής, ο Πάνος Κιάμος, ο Νότης Σφακιανάκης, ο Χρήστος Χολίδης, ο Αντύπας και ο Χρήστος Μενιδιάτης. Τα singles «Μοναξιά καλή μου φίλη», «Άντρας δεν είσαι», και «Ούτε να σε ξαναδώ» γνωρίζουν πολύ μεγάλη επιτυχία.

Όπως έχει δηλώσει και η ίδια για όλα χρειάζεται προσπάθεια και με την δική της προσπάθεια και εργατικότητα έχει καταφέρει να κάνει βήματα στον χώρο του λαϊκού τραγουδιού που την έχουν φέρει κοντά στην επιτυχία και της υπόσχονται ακόμα μεγαλύτερη. «Κάποια ξενυχτάει» θα τραγουδήσει από την πίστα του Frangelico και το σίγουρο είναι πως θα ξενυχτήσουμε όλοι μαζί της μέχρι το πρωί.

ΣΑΚΗΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ FRANGELICO

Ο Σάκης Αρσενίου είναι αυτός που ολοκληρώνει το σχήμα της καλοκαιρινής διασκέδασης στο Frangelico, επιστρέφοντας σ’ έναν χώρο όπου έχει εμφανιστεί και άλλες φορές στο παρελθόν με τελευταία φορά πριν από δύο χρόνια, το 2016 και πάλι με τον Γιώργο Γιαννιά.

Ο νεαρός τραγουδιστής που ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη από την οποία κατάγεται, γρήγορα ήρθε στην Αθήνα και με τις εμφανίσεις του στο γνωστό κέντρο Caramela έγινε ευρέως γνωστός στο αθηναϊκό κοινό κερδίζοντας την αγάπη του. Η εξαιρετική του φωνή, η έντονη και δυναμική του παρουσία είναι στοιχεία που τον έκαναν αμέσως αγαπητό στο κοινό. Συνεργάστηκε με τον Πάνο Καλίδη, την Κατερίνα Στανίση, τον Γιώργο Τσαλίκη και τον Κυριάκο Κυανό.

Ο πρώτος του δίσκος το 2009, «Άνοιξα φτερά», στάθηκε ορόσημο στην καριέρα του, καθώς μέσα από αυτόν ξεχώρισαν αρκετά τραγούδια που έγιναν επιτυχίες και τον καθιέρωσαν στο μουσικό στερέωμα. Ασκεί αυστηρή κριτική στον εαυτό του, γι’ αυτό το λόγο οι μουσικές του επιλογές του είναι πολύ προσεγμένες και τα βήματα που κάνει τα τελευταία 10 χρόνια στο χώρο του τραγουδιού είναι αργά και σταθερά.

Από το 2010 μέχρι και σήμερα μας έχει χαρίσει πολλές επιτυχίες, όπως «Σαν την αγάπη μας δεν έχει», «Όλα για όλα», «Ερωτοχτυπημένος», «Πάνω κάτω» και «Δώσε πόνο».
Η «προσευχή» των θαυμαστών του φαίνεται πως εισακούστηκε και έτσι από την Πέμπτη 26 Απριλίου ο Σάκης Αρσενίου θα βρίσκεται κοντά τους στο Frangelico με την υπόσχεση να περάσει όλα «τα κόκκινα φανάρια» του γλεντιού και του κεφιού.

FRANGELICO

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι μετά από πολλά χρόνια παρουσίας του στην Παραλιακή και στη διασκέδαση στα νότια προάστια, το Frangelico έχει ξεχωρίσει και έχει κατακτήσει τη δική του ιδιαίτερη θέση στις προτιμήσεις του κοινού όσον αφορά τη λαϊκή του διασκέδαση.  Από την πίστα του Frangelico έχουν περάσει σπουδαίοι καλλιτέχνες που έχουν συνδέσει το όνομά τους με αυτό, όπως ο Λευτέρης Πανταζής, ο Αντύπας, ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο Σταμάτης Γονίδης, η Αγγελική Ηλιάδη, η Πάολα και η Λένα Παπαδοπούλου.

Τώρα, μετά την επιτυχημένη συνεργασία στο Frangelico του Γιώργου Τσαλίκη και της Αγγελικής Ηλιάδη, έρχεται ένα νέο δυναμικό σχήμα με τον Γιώργο Γιαννιά την Βασιλική Νταντά και τον Σάκη Αρσενίου, για να δώσει πάθος και ένταση στις καλοκαιρινές  βραδιές μας.


Frangelico μπουζουκια τιμές

Αν επιθυμείτε να επισκεφθείτε τον ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑΝΝΙΑ, τον ΣΑΚΗ ΑΡΣΕΝΙΟΥ και την ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΤΑΝΤΑ στα μπουζούκια Frangelico τότε μπορείτε να δείτε τις τιμές για κανονική φιάλη και φοιτητική φιάλη στην στήλη όπου αναγράφονται οι πληροφορίες κράτησης και να μας καλέστε για να δείτε πόσο εύκολο είναι να διασκεδάζετε ως VIP.

Frangelico κεντρο κράτηση - τηλέφωνο

Για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε κράτηση στο κέντρο Frangelico μέσα από το metr4u.gr είναι πολύ εύκολο και γρήγορα. Εσείς απλά καλέστε μας στο 694 16 81 692 και από εκεί και πέρα αναλαμβάνουμε εμείς τα πάντα για εσάς.


Frangelico 2018 ΣΧΗΜΑ - ΤΣΑΛΙΚΗΣ - ΗΛΙΑΔΗ

Ο ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ μας αποχαιρετά από το Frangelico Live με ένα 2017 γεμάτο επιτυχίες και απίστευτο κέφι και την σειρά του για την σεζόν του 2018 παίρνουν ένα τρομερό δίδυμο που αποτελείται από τον ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΑΛΙΚΗ και την ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ. Και αυτή η σεζόν θα προκαλέσει σίγουρα τρομερό πανικό καθώς είναι γνωστό πως όπου τραγουδάει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΛΙΚΗΣ το κέφι χτυπάει κόκκινο. Ο καλλιτέχνης αυτός φροντίζει πάντα να μας κρατάει όρθιους με ξέφρενο χορό μέχρι πρωίας. Όσο για την ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ η εκρηκτική τραγουδίστρια ξέρει πολύ καλά πώς να επικοινωνεί με το κοινό και να βάζει φωτιά στις νύχτες μας. Με την εκπληκτική φωνή της και το ρεπερτόριό της το κέφι θα είναι αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Frangelico 2017 ΣΧΗΜΑ

Για ακόμα μια σεζόν ο ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ έρχεται δυναμικά για να τραγουδήσει στο Frangelico live. Η σεζόν αυτή ενδέχεται να προκαλέσει τρομερό πανικό στην νυχτερινή μας διασκέδαση καθώς μιλάμε για ένα ανεπανάληπτο σχήμα και έναν ΝΙΚΟ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟ που με τα ιδιαίτερα τραγούδια του ξεσηκώνει το κοινό όπως μόνο αυτός ξέρει.  Φέτος το Frangelico group θα φιλοξενήσει τρία μεγάλα ονόματα της Νυχτερινής Διασκέδασης και αυτοί είναι ο ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ, η ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ και ο ΣΑΚΗΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ. Με ένα τόσο δυνατό νυχτερινό σχήμα το Frangelico θα ανοίξει τις πόρτες του την Παρασκευή 25 Αυγούστου με ένα ξεχωριστό Grand Opening που θα κρατήσει μέχρι το πρωί τους θαμώνες που θα επιλέξουν να είναι οι πρώτοι που θα δουν την συνεργασία των μεγάλων καλλιτεχνών. Μαζί τους θα εμφανίζονται πολλοί νέοι καλλιτέχνες και το πρόγραμμα θα είναι άκρως Διασκεδαστικό και Χορευτικό έτσι όπως μόνο το Frangelico Group ξέρει να παρουσιάζει.

Frangelico ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ 2017

Ο ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ είναι ένας εκπληκτικός τραγουδιστής με πολυετή εμπειρία στον χώρο της Ελληνικής δισκογραφίας με επιτυχίες που έχουν χαραχθεί και θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας. Τον απολαύσαμε έντονα την χρονολογία του 2004 όπου κυκλοφόρησε ένα τραγούδι άσμα με τίτλο “Είμαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης” το οποίο και χαρακτηρίζεται και ως η μεγαλύτερή του επιτυχία. Ακολούθησαν πολλές ακόμα επιτυχίες οι οποίες συμπεριλήφθηκαν όλες μαζί σε ένα καταπληκτικό δίσκο με live εκδοχές. Αυτή η σεζόν ήταν και η πιο επιτυχημένη σεζόν του μεγάλου αυτού καλλιτέχνη. Ο μεγάλος αυτός λαϊκός καλλιτέχνης φέτος θα εμφανίζεται για ακόμα μια φορά στο Frangelico live που βρίσκεται στην παραλιακή σε ένα σχήμα που αξίζει να επισκεφτούμε πολλές φορές καθώς μια και δύο φορές απλά δεν φτάνουν. Ετοιμαζόμαστε για ΝΙΚΟ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟ, ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ και ΣΑΚΗ ΑΡΣΕΝΙΟΥ τον χειμώνα του 2017 – 2018 και τα μυαλά στα κάγκελα.

Frangelico ΣΑΚΗΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ 2017

Ο ΣΑΚΗΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ είναι ένας τραγουδιστής που πέρα από την φωνή του έχει χαρακτηριστεί και ως ένας από τους τραγουδιστές με την καλύτερη σκηνική παρουσία καθώς εκπέμπει τρομερή θετική ενέργεια και διάθεση στην κάθε του εμφάνιση. Ξεκίνησε την μουσική του καριέρα  με εμφανίσεις στο Caramela ως ένα βασικό στέλεχος για διάφορα σχήματα που περάσαν και πλέον εδώ και αρκετές σεζόν εμφανίζεται στο Frangelico group όπου και έχει εδραιωθεί και ως σήμα κατατεθέν. Τον απολαύσαμε σε προηγούμενες σεζόν του μαγαζιού μαζί με τον Γιώργο Γιαννιά και την Αγγελική Ηλιάδη. Φέτος ήρθε η ώρα να τον απολαύσουμε μαζί με τον Νίκο Μακρόπουλο και την Αμαρυλλίς σε ένα σχήμα φωτιά γεμάτο ενέργεια, τρομερή διάθεση και ξέφρενο κέφι στο πιο καυτό σημείο της παραλιακής, το Frangelico live.

Frangelico ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ 2017

Η ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ μια καλλιτέχνης που ξεκίνησε από πολύ νωρίς τα πρώτα βήματα της στην Ελληνική δισκογραφία και με μουσική οικογένεια μεγαλώνοντας ξεχώρισε αμέσως ώστε να φτάσει σε σημείο να εμφανίζεται δίπλα σε πολύ μεγάλα ονόματα στις πιο δημοφιλείς πίστες. Στο παρελθόν έχει εμφανιστεί και τραγουδήσει με πασίγνωστα ονόματα όπως τον Γιάννη Πλούταρχο, τον Σταμάτη Γονίδη, τον Πάνο Κιάμο, τον Αντώνη Ρέμο αλλά και πολλούς άλλους. Με το ομώνυμο δίσκο της ξεκινάει την καριέρα της το 2006 και έκπτωτε ακολούθησαν άλλες τρείς ολοκληρωμένος δισκογραφικές δουλειές. Τεράστια επιτυχία απέκτησε το τραγούδι “Διαταγές” με στοίχους του Παντελή Παντελίδη. Ένα τραγούδι που έχει ακουστεί από όλους Έλληνες με μεγάλη ζήτηση στα Ελληνικά ραδιόφωνα. Φέτος είμαστε έτοιμοι να την απολαύσουμε στην μουσική σκηνή του Frangelico live παρέα με τον Νίκο Μακρόπουλο και τον Σάκη Αρσενίου σε ένα σχήμα που θα προσφέρει διασκέδαση, χαρά, συναίσθημα μέχρι αργά το πρωί.

 


Καλλιτέχνες που θα βρίσκονται

Σε αυτό το μαγαζί θα βρείτε τους ακόλουθους καλλιτέχνες που είτε θα βρίσκονται για ολόκληρη την σεζόν ή θα πραγματοποιήσουν guest star εμφανίσεις. Πατήστε πάνω στο όνομά τους για να διαβάσετε αν θέλετε την βιογραφία τους και να μάθετε περισσότερα για αυτούς.

Χρήστος Χολίδης

Τοποθεσία στον χάρτη

Θέλετε Διευκρινίσεις;

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Τηλέφωνο Κρατήσεων
694 16 81 692
Ηλεκτρονική Διεύθυνση
vip@metr4u.gr
Copyright Metr4u - All Rights Reserved