Φωταέριο – Πλούταρχος - Ασλανίδου

Φωταέριο – Πλούταρχος - Ασλανίδου

Κάθε Παρασκευή - Σάββατο

Φωταέριο – Πλούταρχος - Ασλανίδου

Φωταέριο – Πλούταρχος - Ασλανίδου

Πληροφορίες Κράτησης

694 16 81 692

vip@metr4u.gr

Special τιμή : 190 / 4 άτομα

Premium τιμή : 220 / 4 άτομα

Παρασκευή - Σάββατο
Κανονική τιμή φιάλης :  170 / 4 άτομα

Παρασκευή :
Φοιτητική τιμή φιάλης : 130 / 6 άτομα
Σάββατο :
Φοιτητική τιμή φιάλης : 140 / 6 άτομα

Παρασκευή - Σάββατο

23:00 - 23:30

ΦΩΤΑΕΡΙΟ ΓΚΑΖΙ ΣΧΗΜΑ

“Ποιο μονοπάτι” θα μας οδηγήσει και φέτος στην απόλυτη διασκέδαση στο κέντρο της Αθήνας; Ο Γιάννης Πλούταρχος θα αναρωτηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από την πίστα στο Φωταέριο, διασταυρώνοντας την καλλιτεχνική του πορεία με τη Μελίνα Ασλανίδου, σ’ ένα σχήμα διαφορετικό.
Το Φωταέριο στην οδό Πειραιώς 102 στο Γκάζι, συνεχίζοντας την επιτυχημένη διαδρομή που έχει διαγράψει στην αθηναϊκή διασκέδαση τα τελευταία 5 χρόνια, ανανεώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη συνεργασία του μ’ ένα από τα πιο λαμπρά ονόματα στο χώρο του λαϊκού τραγουδιού, το Γιάννη Πλούταρχο. Τον δημοφιλή και αγαπητό στο κοινό καλλιτέχνη θα συνοδεύσει μουσικά με την ιδιαίτερα μελωδική της φωνή η Μελίνα Ασλανίδου και το σχήμα θα πλαισιώσει σε ρόλο guest star ο κρητικός λυράρης Νίκος Ζωιδάκης.

Γιάννης Πλούταρχος και Μελίνα Ασλανίδου είναι τα δύο μεγάλα ονόματα που φέτος το χειμώνα 2018 – 2019 θα συμπράξουν καλλιτεχνικά και θα κάνουν το Φωταέριο να φωτίσει όλο το Γκάζι και τη διασκέδαση της πόλης στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα τους στις 7 Δεκεμβρίου.

ΦΩΤΑΕΡΙΟ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

“Το καλύτερο παιδί” της ελληνικής δισκογραφίας ακούει στο όνομα Γιάννης Πλούταρχος και έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια πως είναι ένας καλλιτέχνης με χαρισματική φωνή, ποιότητα και ήθος που με σκληρή δουλειά και αγάπη για το τραγούδι κατάφερε να  συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο σπουδαία ονόματα του χώρου. Από το 1998 που κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή του στη δισκογραφία με το album “Μόνο εσύ” μέχρι και σήμερα πρωταγωνιστεί στη λαϊκή μουσική σκηνή και αναμφίβολα έχει αποτελέσει σταθμό στο ελληνικό τραγούδι. Ο Γιάννης Πλούταρχος εδώ και 20 χρόνια δεν έχει σταματήσει να γνωρίζει την επιτυχία είτε με την κυκλοφορία δίσκων είτε με τις εμφανίσεις του σε γνωστά νυχτερινά κέντρα με τα οποία συνέδεσε το όνομά του.

Ήδη από τα πρώτα βήματα της καριέρας του συνεργάστηκε με μεγάλους καλλιτέχνες επί σκηνής, όπως η Ρίτα Σακελλαρίου, ο Γιάννης Πουλόπουλος, Ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Στέλιος Ρόκκος και ο κόσμος γνωρίζει τον καλλιτέχνη που έμελλε να γίνει το το είδωλό του τις επόμενες δεκαετίες.

Το 2000 ο Γιάννης Πλούταρχος κυκλοφορεί το “Υπήρχαν όρκοι”, δίσκος με τον οποίο γίνεται ευρέως γνωστός στο κοινό. Ακολουθούν οι “Μικρές φωτογραφίες” που απεικονίζουν ακόμη μια φορά την επιτυχία του με τα τραγούδια “Αχ, κορίτσι μου”, “Αν είσαι η αγάπη”, “Κατέβα λίγο να σε δω”, “Τι σταυρό κουβαλάω”, “Φίλε” να ξεχωρίζουν και να αγκαλιάζονται από τον κόσμο με πρωτόγνωρη αγάπη.  Και κάπως έτσι ο δρόμος είναι πια ανοιχτός και οδηγεί τα βήματα του αγαπημένου τραγουδιστή κατευθείαν στην καταξίωση και στην πλατίνα με το “Δεν είναι ο έρωτας... παιδί της λογικής”. Τα τραγούδια που περιέχονται σ’ αυτόν ακούγονται παντού εκείνη την εποχή και σημειώνουν επιτυχία πέρα από κάθε...λογική! Η επιτυχία του δίσκου φτάνει σε τέτοιο σημείο, ώστε επανακυκλοφορεί μ’ ένα επιπλέον τραγούδι, “Ποιο μονοπάτι”. “Πάει λίγος καιρός”, περίπου ένας χρόνος μετά, το 2003 και ο Γιάννης Πλούταρχος “χτυπάει” στα δισκογραφικά δρώμενα με το ομώνυμο album που γίνεται αμέσως διπλά πλατινένιο και με τα κομμάτια  “Πώς να μείνουμε ξένοι”, “Το γράμμα”, “Να με θυμάσαι δυνατό” και άλλα να γίνονται τα σουξέ της εποχής.

Ο Γιάννης Πλούταρχος αποτελεί πλέον έναν από τους δημοφιλέστερους τραγουδιστές και οι εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο “Ποσειδώνιο” κάνουν θραύση και σπάνε τα μέχρι τότε δεδομένα στη νυχτερινή ζωή της πόλης με τον καλλιτέχνη να τραγουδάει ασταμάτητα από την πίστα του μαγαζιού για έναν ολόκληρο χρόνο και τον κόσμο κυριολεκτικά να συρρέει κάθε βράδυ, για να τον ακούσει.  Το 2005 πραγματοποιεί μια παγκόσμια περιοδεία σε Κύπρο, Νότια Αφρική, Αμερική και Αυστραλία με τις εκδηλώσεις των θαυμαστών του και κυρίως των ομογενών να είναι συγκινητικές, ενώ το 2009 κάνει την πρώτη του περιοδεία στην Ελλάδα με σαρωτική επιτυχία αφού σπάει κάθε ρεκόρ πωλήσεων.

Από το 2005 μέχρι και σήμερα ο Γιάννης Πλούταρχος συνέχισε τη λαμπρή πορεία που έχει διαγράψει, κυκλοφορώντας δίσκους που του χάρισαν απλόχερα την αγάπη του κόσμου και την εδραίωσή του στο χώρο του λαϊκού τραγουδιού. Έχει συνεργαστεί με σπουδαίους καλλιτέχνες, όπως   την Πέγκυ Ζήνα, το Θέμη Αδαμαντίδη, το Νίκο Οικονομόπουλο, το Χρήστο Μενιδιάτη και τον Παντελή Παντελίδη.

Φέτος, το χειμώνα 2018 – 2019, ο Γιάννης Πλούταρχος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα συνεργαστεί με το Φωταέριο Γκάζι, πραγματοποιώντας ξανά μία από τις καλύτερες εμφανίσεις στην καριέρα του. Με τη Μελίνα Ασλανίδου και σε ρόλο guest star το Νίκο Ζωιδάκη υπόσχεται από σκηνής συγκλονιστικές “Στιγμές” διασκέδασης κάθε Παρασκευή και Σάββατο.ΦΩΤΑΕΡΙΟ ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ

Η Μελίνα Ασλανίδου ως γνήσια εκπρόσωπος του έντεχνου λαϊκού τραγουδιού βρίσκεται στο προσκήνιο εδώ και 15 χρόνια, έχοντας διαγράψει μια ανοδική πορεία από το 2001 και μετά. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια με την εξαίσια σκηνική παρουσία και τη μελωδική χροιά στη φωνή της πρωτοεμφανίστηκε στο χώρο του τραγουδιού το 2001, μετέχοντας στο συγκρότημα “Απέναντι”. Με το τραγούδι “Τι σου κανα και πίνεις¨ γίνεται ευρύτερα γνωστή και ο κόσμος γνωρίζει για πρώτη φορά τη νεαρή τραγουδίστρια που ερμηνεύει με τρόπο μοναδικό την επανεκτέλεση του τραγουδιού. Ακολουθούν συναυλίες σε όλη την Ελλάδα με τις εκδηλώσεις του κόσμου να είναι κάτι παραπάνω από ένθερμες και το 2002 η Μελίνα Ασλανίδου παίρνει την απόφαση να αποχωρήσει από το συγκρότημα και να ακολουθήσει σόλο καριέρα. Ξεκινά συνεργασία με το Γιώργο Νταλάρα αρχικά στο νυχτερινό κέντρο “Ζυγός” και αργότερα σε συναυλίες που πραγματοποιούν μαζί στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Το 2003 είναι η χρονιά όπου η Μελίνα Ασλανίδου  κάνει το  πρώτο της προσωπικό “Πέρασμα” στη δισκογραφία με τον ομώνυμο δίσκο και  βάζει με αυτόν τη δική της σφραγίδα στο χώρο του έντεχνου τραγουδιού. Οι επόμενες δισκογραφικές της δουλειές “Παιχνίδι είναι”, “Στο δρόμο”, “Δεν έχω διεύθυνση” την καθιερώνουν ως μια ξεχωριστή ερμηνεύτρια και η αγάπη του κόσμου και η αναγνώριση είναι πλέον δεδομένη.

Η Μελίνα Ασλανίδου καθόλη τη διάρκεια της επιτυχημένης μουσικής διαδρομής της έχει συνεργαστεί είτε σε σκηνές και νυχτερινά μαγαζιά είτε σε συναυλίες με καλλιτέχνες που αποτελούν “μεγαθήρια” του ελληνικού τραγουδιού. Δήμητρα Γαλάνη, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Γιάννης Κότσιρας, Ραλλία Χρηστίδου, Ορφέας Περίδης, Δημήτρης Μητροπάνος, Γλυκερία, Στέλιος Διονυσίου, Κώστας Μακεδόνας, Μάνος Πυροβολάκης και Νατάσα Θεοδωρίδου είναι μερικοί από τους τραγουδιστές με τους οποίους η Μελίνα Ασλανίδου μοιράστηκε την ίδια σκηνή ή τη μοναδική εμπειρία των συναυλιών σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Το 2016 κυκλοφόρησε το album της “Με φωνάζουνε με το μικρό μου” με όλο τον κόσμο να την φωνάζει και να την αναγνωρίζει  με το μικρό της όνομα και το 2018 παρουσίασε στο κοινό ένα δίσκο με διασκευές των τραγουδιών του Μίμη Πλέσσα.

Στο Φωταέριο Γκάζι η γνωστή τραγουδίστρια θα ερμηνεύσει μοναδικά κομμάτια από τις δικές της προσωπικές δουλειές όσο και  άλλων καλλιτεχνών και για πρώτη φορά θα ενώσει τη μελωδική της φωνή με τη φωνή ενός άλλου εξαίρετου ερμηνευτή, του Γιάννη Πλούταρχου.


ΦΩΤΑΕΡΙΟ ΓΚΑΖΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2018 – 2019

Το Φωταέριο είναι ένα νυχτερινό κέντρο που έχει καταφέρει μέσα σε 5 χρόνια λειτουργίας του να διαμορφώσει τη δική του μουσική ταυτότητα και το δικό του κοινό που το επιλέγει σταθερά για τη βραδινή του έξοδο στην πόλη και του εμπιστεύεται τη διασκέδασή του. Τα μεγάλα ονόματα και τα δυναμικά σχήματα που έχουν περάσει από το Φωταέριο Γκάζι επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο τη φήμη που έχει αποκτήσει και τη διαχρονική του πορεία. Γιώργος Μαζωνάκης, Νίκος Κουρκούλης, Νότης Σφακιανάκης, Πέγκυ Ζήνα είναι μερικά από αυτά με τα οποία το Φωταέριο αναδείχθηκε και καθιερώθηκε στη νυχτερινή ζωή ως ένα από τα καλύτερα λαϊκά στέκια της Αθήνας.

Ύστερα από την προηγούμενη επιτυχημένη σεζόν, όπου πρωταγωνίστησαν ο Γιάννης Πλούταρχος μαζί με τον Ηλία Βρεττό, το Φωταέριο φέρνει ξανά στη σκηνή του το Γιάννη Πλούταρχο αυτή τη φορά με τη Μελίνα Ασλανίδου και το κρητικό λυράρη Νίκο Ζωιδάκη και το σχήμα αναμένεται να κλέψει την παράσταση!


ΦΩΤΑΕΡΙΟ τιμές

Αν επιθυμείτε να επισκεφθείτε τον ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ και την ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ που θα βρίσκονται στο ΦΩΤΑΕΡΙΟ τότε μπορείτε να δείτε τις τιμές για κανονική φιάλη και φοιτητική φιάλη στην στήλη όπου αναγράφονται οι πληροφορίες κράτησης και να μας καλέστε για να δείτε πόσο εύκολο είναι να διασκεδάζετε ως VIP.

ΦΩΤΑΕΡΙΟ κράτηση - τηλέφωνο

Για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε κράτηση στον ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ και την ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ που θα βρίσκονται στο ΦΩΤΑΕΡΙΟ μέσα από το metr4u.gr είναι πολύ εύκολο και γρήγορα. Εσείς απλά καλέστε μας στο 694 16 81 692 και από εκεί και πέρα αναλαμβάνουμε εμείς τα πάντα για εσάς.

Τοποθεσία στον χάρτη

Θέλετε Διευκρινίσεις;

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Τηλέφωνο Κρατήσεων
694 16 81 692
Ηλεκτρονική Διεύθυνση
vip@metr4u.gr
Copyright Metr4u - All Rights Reserved