CLUB 22

CLUB 22

Κάθε Πέμπτη - Παρασκευή - Σάββατο

CLUB 22

CLUB 22

Πληροφορίες Κράτησης

694 16 81 692

vip@metr4u.gr

Τιμή κρασιού :
€ / 2 άτομα

Πέμπτη, Παρασκευή & Σάββατο :


Κανονική τιμή φιάλης :   € / 4 άτομα

Special τιμή φιάλης :   € / 4 άτομα

Premium τιμή φιάλης :  € / 4 άτομα

Πέμπτη, Παρασκευή & Σάββατο :

Φοιτητική τιμή φιάλης :  € / 6 άτομα

Πέμπτη - Παρασκευή - Σάββατο

23:00 - 23:30

Καλύτερο για

CLUB 22 ΣΧΗΜΑ

 CLUB 22 ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ

Το να κάνεις επιτυχίες που θα μείνουν στον χρόνο και θα συντροφεύουν τον κόσμο στις ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές του δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ο Πάνος Κιάμος φαίνεται πως το γνωρίζει πολύ καλά, καθώς η μέχρι τώρα του πορεία στον χώρο έχει αποδείξει περίτρανα πως πρόκειται για έναν τραγουδιστή που έχει έρθει στο χώρο του καλλιτεχνικού στερεώματος, για να μείνει.

Το κοινό του τον ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια φανατικά, αλλά ο Πάνος Κιάμος δεν περιορίζεται μόνο σε αυτό, καθώς οι νέοι θαυμαστές του αυξάνονται χρόνο με το χρόνο. Μια αύξηση που δικαιολογείται τόσο από την ποιότητα του ίδιου του καλλιτέχνη όσο και από την διαχρονικότητά του.

Ο Πάνος Κιάμος ξεκίνησε την πορεία του πριν από πολλά χρόνια και συγκεκριμένα το 1994, με τον πρώτο του δίσκο να κυκλοφορεί το 1998 με τίτλο, «Ένας έρωτας λατρεία και ανάγκη», τίτλος που θα καθόριζε και το είδος της σχέσης του με το κοινό, σχέση ερωτική και λατρεμένη. Όλοι αρχίζουν σιγά σιγά να μιλάνε για έναν νέο λαϊκό καλλιτέχνη με εξαιρετική φωνή, δυναμική παρουσία αλλά και με αξεπέραστο ήθος.

Η μία δισκογραφική δουλειά διαδέχεται την άλλη, ενώ πολλά είναι τα τραγούδια που ξεχωρίζουν από αυτές, σκαρφαλώνοντας στις πρώτες θέσεις των ραδιοφώνων, των clubs αλλά και των προτιμήσεων του κόσμου. Ο Πάνος Κιάμος σε κάθε του εμφάνιση δεν σταματά να δείχνει στο φανατικό κοινό του τον θαυμασμό και την αγάπη του.

«Δεν είσαι μόνη», «Του έρωτα Φεγγάρια» και «Της νύχτας όνειρο» είναι τα επόμενα albums με τα οποία ο Πάνος Κιάμος συνεχίζει την ανοδική του πορεία, με το τελευταίο να φέρνει τον κόσμο της Θεσσαλονίκης σε πραγματικό παραλήρημα στις εμφανίσεις του.

Το 2005, «Σαν ταινία παλιά» όλη η επιτυχία έρχεται για ακόμη μια φορά να δημιουργήσει πανικό στη νυχτερινή ζωή της πόλης. Στα «Αστέρια» της Γλυφάδας όπου εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος, γίνεται το αδιαχώρητο, αφού ο κόσμος συρρέει, για να απολαύει τον καλλιτέχνη και να διασκεδάσει μαζί του. Οι εμφανίσεις του αυτές συμπίπτουν και με την κυκλοφορία του δίσκου του «Είσαι παντού» που σημειώνει τεράστια επιτυχία.

Από κει μετά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ο Πάνος Κιάμος εμφανίζεται σε νυχτερινές πίστες, κυκλοφορεί δίσκους που γίνονται χρυσοί και πλατινένιοι, ενώ τα τραγούδια του κατακλύζουν τις καρδιές του κόσμου. Ήταν Μάρτιος του 2010, όταν ο Πάνος Κιάμος ανέβηκε για πρώτη φορά στην πίστα του «Ποσειδώνιο» με το «Σφύριξα και έληξες», σηματοδοτώντας τη «λήξη» στα μέχρι τότε στερεότυπα της διασκέδασης και ξεκινώντας μια μεγάλη συνεργασία με το «Ποσειδώνιο».

Οι τότε εμφανίσεις του όχι μόνο στέφθηκαν από επιτυχία, αλλά συγχρόνως αποτέλεσαν το γεγονός της νυχτερινής διασκέδασης. Τα χορευτικά του τραγούδια έκαναν τους θαμώνες να παραληρούν στο άκουσμά τους και το Posidonio να γίνεται η μόνιμη επιλογή της βραδινής τους εξόδου.

Τον Απρίλη του 2011, ο Πάνος Κιάμος ανεβαίνει και πάλι στην πίστα στο Posidonio Music Hall αυτή τη φορά με το single «Από Δευτέρα». Από κείνη τη μέρα και για πολλές επόμενες η επιτυχία ήταν δεδομένη και είχε διάρκεια μέχρι και τον Ιανουάριο του 2012. Ήταν και το μοναδικό σχήμα που ολοκλήρωσε σεζόν 10 μηνών, αποδεικνύοντας ότι ο κόσμος στηρίζει τον αγαπημένο του καλλιτέχνη.

Τον Μάρτιο του 2012, o Πάνος Κιάμος συνέχισε τις εμφανίσεις του μέχρι και το καλοκαίρι του ίδιου έτους και το τραγούδι «Κρύσταλλα» ήταν αυτό που ακουγόταν στα ραδιόφωνα, ανεβαίνοντας στην κορυφή των μουσικών επιλογών των ραδιοφωνικών σταθμών. Το 2018, κυκλοφόρησε το album με τίτλο «Πάνος Κιάμος», επιστρέφοντας στη γνώριμη βάση του, το «Ποσειδώνιο».

Φέτος,  ο Πάνος Κιάμος, ανανεώνοντας το ραντεβού του με τους πιστούς του θαυμαστές και όχι μόνο, ανεβαίνει στη σκηνή του Club 22 τραγουδώντας τις παλιές αλλά και τις τελευταίες του επιτυχίες, «Υπερβολές», «Να τραγουδώ πως σ’ αγαπάω», «Θα με ζητάς», «Δυο μέτρα ουρανός» και «Είπα κι εγώ».


 

CLUB 22 ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 

Ύστερα από μία μεγάλη και λαμπρή πορεία στα νυχτερινά δρώμενα της πόλης, το Club 22 έχει ετοιμάσει και για φέτος το φθινόπωρο χειμώνα ένα άκρως εντυπωσιακό πρόγραμμα. Ξεκινώντας αρχικά ως ένα γνήσιο club, το Club 22 δεν άργησε ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις της εποχής να εξελιχθεί σε έναν εξαιρετικό συναυλιακό χώρο, φιλοξενώντας σπουδαίους καλλιτέχνες.

Τα τελευταία χρόνια, το Club 22 έχει μεταμορφωθεί σε μία από τις πιο δημοφιλείς και αγαπημένες πίστες της πόλης, ανεβάζοντας στη σκηνή του μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, όπως ο Αντύπας, ο Νίκος Κουρκούλης, η Αγγελική Ηλιάδη, οι Kings, οι Goin’ Through και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες.

Φέτος το φθινόπωρο, το όνομα που θα πρωτοστατήσει για πολλοστή φορά στη σκηνή του Club 22 δεν είναι άλλο από το όνομα, «Πάνος Κιάμος». 


CLUB 22 ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2021

Ύστερα από μία μεγάλη και λαμπρή πορεία στα νυχτερινά δρώμενα της πόλης, το Club 22 Live Stage έχει ετοιμάσει και για φέτος το χειμώνα 2021 ένα άκρως εντυπωσιακό πρόγραμμα. Ξεκινώντας αρχικά ως ένα γνήσιο club, το Club 22 δεν άργησε ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις της εποχής να εξελιχθεί σε έναν εξαιρετικό συναυλιακό χώρο, φιλοξενώντας σπουδαίους καλλιτέχνες. Τα τελευταία χρόνια, το Club 22 έχει μεταμορφωθεί σε μία από τις πιο δημοφιλείς και αγαπημένες πίστες της πόλης, ανεβάζοντας στη σκηνή του μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού.

Για τον χειμώνα 2021, κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο το σχήμα Αντύπας, Κώστας Καραφώτης, Νίκος Ζωιδάκης και Εύα Μιλλή αναλαμβάνει τη διασκέδασή σας, ένα σχήμα με το οποίο το Club 22 Live Stage φιλοδοξεί να αναδειχθεί για ακόμη μια φορά πρωταγωνιστής.

CLUB 22 τιμές

Αν επιθυμείτε να επισκεφθείτε το Club 22 τότε μπορείτε να δείτε τις τιμές για κανονική φιάλη και φοιτητική φιάλη στην στήλη όπου αναγράφονται οι πληροφορίες κράτησης και να μας καλέσετε για να δείτε πόσο εύκολο είναι να διασκεδάζετε ως VIP.

CLUB 22 κράτηση - τηλέφωνο

Για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε κράτηση στο Club 22 μέσα από το metr4u.gr είναι πολύ εύκολο και άμεσο.Εσείς απλά καλέστε μας στο 694 16 81 692 και από εκεί και πέρα αναλαμβάνουμε εμείς τα πάντα για εσάς.

Τοποθεσία στον χάρτη

Θέλετε Διευκρινίσεις;

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Τηλέφωνο Κρατήσεων
694 16 81 692
Ηλεκτρονική Διεύθυνση
vip@metr4u.gr
Copyright Metr4u - All Rights Reserved