Bodega Music Hall

Bodega Music Hall

Κάθε Παρασκευή & Σάββατο

Bodega Music Hall

Bodega Music Hall

Πληροφορίες Κράτησης

694 16 81 692

vip@metr4u.gr

Παρασκευή και Σάββατο :

Τιμή Ποτού από 10 €

Απλή φιάλη : 100 € / 4 άτομα
Special φιάλη : 120 € / 4 άτομα
Premium φιάλη : 150 € / 4 άτομα

Φοιτητικές τιμές

Απλή φιάλη : 100 € / 6 άτομα
Special φιάλη : 120 € / 6 άτομα
Premium φιάλη : 150 € / 6 άτομα

Παρασκευή & Σάββατο

23:00 - 23:30

Καλύτερο για

BODEGA MUSIC HALL ΣΧΗΜΑ

«Κάτι ξέρουν και λένε» ότι το Bodega Music Hall θα γίνει το νέο στέκι της διασκέδασης στο Περιστέρι, αφού εγκαινιάζει το φετινό Καλοκαίρι με ένα σχήμα γνώριμο και δοκιμασμένο. Γιώργος Δασκουλίδης, Ελένη Καρουσάκη και Σαμπρίνα πλαισιωμένοι από τους μοναδικούς Vegas και ένα επιτελείο νέων καλλιτεχνών δηλώνουν δυναμικά το παρών στη νυχτερινή ζωή της πόλης.

Το Bodega Music Hall είναι ένα μαγαζί γνωστό εδώ και χρόνια για την ποιότητα της διασκέδασης που προσφέρει. Ξεκινώντας τα πρώτα του βήματα στην Πετρούπολη, εδραιώθηκε στον χώρο και φέτος ετοιμάζεται να κάνει μία νέα αρχή πλήρως ανακαινισμένο και προσαρμοσμένο στις νέες συνθήκες.

Για την Καλοκαιρινή σεζόν 2021 το ραντεβού με το κέφι δίνεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Bodega Music Hall στο Περιστέρι στην οδό Αγίας Παρασκευής 67. Το σχήμα Γιώργος Δασκουλίδης, Ελένη Καρουσάκη, Σαμπρίνα με special guest stars τους Vegas ετοιμάζεται να οδηγήσει το κοντέρ της διασκέδασης «στο μηδέν». Μαζί τους θα εμφανίζονται ο Γιώργος Λέξης, η Χριστίνα Κωνσταντάρα, ο Γιάννης Στεφανίδης, η Βάσια Παναρέτου, ο Νάσος Αγγελέτος, και η Σάσσυ Τσεντούρου.BODEGA MUSIC HALL ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΣΚΟΥΛΙΔΗΣ

Ο Γιώργος Δασκουλίδης είναι ένας τραγουδιστής που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ελληνικό τραγούδι και την ελληνική διασκέδαση. Πρόκειται για έναν καλλιτέχνη που ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε όχι μόνο λόγω της καθαρόαιμης λαϊκής φωνής του αλλά και λόγω του ήθους και της προσωπικότητάς του.

Αν και το τραγούδι μπήκε επαγγελματικά στη ζωή του μετά τη στρατιωτική του θητεία, ο Γιώργος Δασκουλίδης από μικρός είχε εκδηλώσει την αγάπη του γι’ αυτό. Η αρχή της καριέρας του γίνεται στη Ρόδο όπου και μεγάλωσε μέσα από τη συνεργασία του με την Άντζυ Σαμίου. Από κει και μετά, η Αθήνα ήταν μονόδρομος, αφού ο Γιώργος Δασκουλίδης κατεβαίνει στην πρωτεύουσα και ξεκινά εμφανίσεις στο κέντρο «Αθηναία» κατακτώντας το κοινό.

Το δισκογραφικό του ντεμπούτο ο Γιώργος Δασκουλίδης το κάνει το 1994 με το album «Χάρισέ μου ένα λεπτό» με το οποίο συστήνεται στο ευρύ κοινό. Ένα χρόνο μετά κυκλοφορεί η επόμενη δισκογραφική του δουλειά «Κάτι ξέρουν και λένε» την οποία υπογράφουν σε μουσική και στίχους ο Γιώργος Ιωαννίδης και ο Βασίλης Καρράς. Οι επιτυχίες από αυτόν τον δίσκο επιβεβαιώνουν το γεγονός ότι ο Γιώργος Δασκουλίδης είναι ένας ξεχωριστός και διαχρονικός καλλιτέχνης.

Το 1997 είναι η χρονιά όπου ο Γιώργος Δασκουλίδης γνωρίζει πολύ μεγάλη επιτυχία με τα τραγούδια «Με καίει», «Χωρίς εσένα», «Φταις» και «Χάπι» που ξεσηκώνουν τον κόσμο και ανεβάζουν το κέφι στα ύψη.

Λίγο πριν την είσοδο στην νέα χιλιετία, το 1999, ο Γιώργος Δασκουλίδης  κυκλοφορεί τον δίσκο «Στα πρόθυρα». Επρόκειτο πραγματικά για έναν τίτλο προφητικό, αφού τον έφερε γρήγορα «στα πρόθυρα» της μεγάλης επιτυχίας. Τα τραγούδια «Όλα μου τα πήρε» και «Έχεις το θράσος» ακούγονται παντού.

Από το 2000 μέχρι και σήμερα ο Γιώργος Δασκουλίδης έχει διαγράψει μια σταθερή και λαμπρή πορεία στο ελληνικό πεντάγραμμο. Έχει κυκλοφορήσει επιτυχημένες δισκογραφικές δουλειές και έχει πραγματοποιήσει ζωντανές εμφανίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά με πολλούς και σπουδαίους καλλιτέχνες.  Ανάμεσα στις συνεργασίες του, συγκαταλέγονται η Άννα Βίσση, ο Νίκος Καρβέλας, η Ρίτα Σακελλαρίου, ο Γιάννης Σπανός, ο Σταμάτης Γονίδης, η Καίτη Γαρμπή, η Άντζελα Δημητρίου και ο Σπύρος Σπυράκος.

Φέτος, ο Γιώργος Δασκουλίδης, συνεχίζοντας την παράδοση παραμένει στην ίδια μουσική «στέγη», στο Bodega Music Hall, όπου ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία και τις περσινές εμφανίσεις του. Αυτή η φορά, όμως, από νέα διεύθυνση, από την Αγίας Παρασκευής 67 στο Περιστέρι, υπόσχεται καινούριες μουσικές απολαύσεις μαζί με την Ελένη Καρουσάκη, τη Σαμπρίνα, τους Vegas και πολλούς άλλους καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων και ο Γιώργος Λέξης.


BODEGA MUSIC HALL ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΟΥΣΑΚΗ

Το όνομα Ελένη Καρουσάκη συνδέθηκε με τη δεκαετία του ’90 και αποτέλεσε ένα όνομα «σταθμό» στο ελληνικό τραγούδι. Με καταβολές καθαρόαιμα λαϊκές, αφού ο πατέρας της υπήρξε ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Κώστας Καρουσάκης, η Ελένη Καρουσάκη δεν άργησε να αγαπήσει τη μουσική και το τραγούδι.

Με καταγωγή από την Χίο αλλά μεγαλωμένη στην Αθήνα, η Ελένη Καρουσάκη σύντομα έδειξε πως ήρθε στον χώρο του τραγουδιού για να μείνει. Προικισμένη με ιδιαίτερο ταλέντο και έχοντας στις «αποσκευές» της λαϊκά ακούσματα, ενθουσίασε με τις φωνητικές της ικανότητες από την σχολική ακόμη ηλικία.

Κάποια χρόνια αργότερα, όμως, η Ελένη Καρουσάκη ξεκινά την επαγγελματική της πλέον πορεία συμμετέχοντας στον δίσκο του Γιώργου Ζαμπέτα «Χίλια περιστέρια» και ερμηνεύοντας τρία τραγούδια.

Μία ακόμη συμμετοχή της στο album «45 διαμάντια με την παρέα» που περιλαμβάνει δεύτερες εκτελέσεις γνωστών συνθετών, αποτελεί και τον προπομπό  όλων όσων επρόκειτο να ακολουθήσουν.

Πράγματι, το προσωπικό της στίγμα η Ελένη Καρουσάκη το καταθέτει το  1995 με την κυκλοφορία της πρώτης της δισκογραφικής δουλειάς «Θα ξημερώσουμε μαζί». Ακολουθεί το album, «Μην τα βάζεις με γυναίκα» στο οποίο εμπιστεύτηκαν τη μουσική και τους στίχους τους σπουδαίοι καλλιτέχνες, όπως ο Γιώργος Αλκαίος, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Πάνος Φαλάρας, ο Νίκος Τερζής, ο Αντύπας και ο Βαλάντης

«Είναι του χαρακτήρα μου», «Είμαι εδώ», «Πάμε», «Ίσως», «Όσο περνάει ο καιρός», «Πες τα σε μένα» είναι τα επόμενα δισκογραφικά βήματα. Με αυτά η Ελένη Καρουσάκη εδραιώνει τη μουσική της ταυτότητα, αφού «όσο περνάει ο καιρός» κερδίζει ακόμη περισσότερο την αγάπη και την εκτίμηση του κόσμου.

Οι συνεργασίες της όλα αυτά τα χρόνια υπήρξαν ιδιαίτερα επιτυχημένες στα νυχτερινά μαγαζιά όπου εμφανίστηκε. Συνέπραξε καλλιτεχνικά με μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, όπως ο Σταμάτης Γονίδης, ο Αντύπας, ο Λευτέρης Πανταζής, η Άντζελα Δημητρίου, η Κατερίνα Στανίση, ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Ζαφείρης Μελάς.

«Παράλογα αγαπάς» θα μας τραγουδήσει η Ελένη Καρουσάκη από την πίστα του Bodega Music Hall στις 16 Ιουλίου και σίγουρα θα τις εκδηλώσουμε «παράλογα» ακόμη μια φορά την αγάπη μας. Μαζί της ο Γιώργος Δασκουλίδης και η Σαμπρίνα με τους οποίους έχει ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν, ενώ θα πλαισιώνεται από τους Vegas, τον Γιώργο Λέξη και πολλούς άλλους νέους καλλιτέχνες.


BODEGA MUSIC HALL ΣΑΜΠΡΙΝΑ

«Λάθος», «Φωνές», «Φεγγάρια καθρέπτες», «Φταις» είναι τραγούδια τα οποία έγιναν συνώνυμο της επιτυχίας και ανέδειξαν την Σαμπρίνα ως μία από τις μεγαλύτερες φωνές στο ελληνικό τραγούδι την δεκαετία του ’90.

Η χαρισματική και εντυπωσιακή τραγουδίστρια Σαμπρίνα με καταγωγή από την Αφρική και από Έλληνες γονείς ήρθε στην Ελλάδα, ακολουθώντας την αγάπη για τη μουσική και το τραγούδι. Από μικρή ηλικία είχε κάνει σπουδές σε πιάνο και φωνητική αλλά λόγω της συστολής που την διέκρινε αρχικά εμφανιζόταν σε μικρά μαγαζιά. Αυτό όμως, μέχρι που την ανακάλυψε ο μουσικός παραγωγός Νίκος Καραγιάννης και την παρότρυνε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι.

Από και μετά ξεκινά μια λαμπρή πορεία για την Σαμπρίνα, η οποία μπαίνει δυναμικά στη δισκογραφία, προσκαλώντας μας «να πάμε στην αγκαλιά της» με το album «Στην αγκαλιά μου έλα».  Το ομώνυμο τραγούδι όπως και το «Λάθος» και το ντουέτο με τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο «Φωνές» σημειώνουν τεράστια επιτυχία. Έχοντας, λοιπόν, κλέψει τις εντυπώσεις συνεχίζει την ανοδική της πορεία κυκλοφορώντας τους επόμενους δίσκους «Ελεύθερη» και «Εγώ θα είμαι εδώ» με τον τελευταίο να αποτελεί και το ντεμπούτο της στη σύνθεση των τραγουδιών.

Πολλά τα δισκογραφικά της βήματα και ακόμη περισσότερες οι επιτυχίες με τις οποίες η Σαμπρίνα κατακτά στο πέρασμα του χρόνου τον δικό της χώρο στο ελληνικό τραγούδι. «Στις γειτονιές του φεγγαριού», «Υποψίες» «Επικίνδυνο παιχνίδι», «Φώτα και άλλα φώτα»  είναι κάποιες από αυτές, ενώ το 2000 ο δίσκος «Boom Boom» εκτοξεύει την επιτυχία στα ύψη μαζί και τις πωλήσεις και γίνεται γρήγορα χρυσός.

Κομβικά σημεία στην καριέρα της ήταν η νίκη της το 1994 με το τραγούδι «Φταις» στον Ogae Song Contest, έναν ραδιοφωνικό διαγωνισμό τραγουδιού εφάμιλλου με την Eurovision αλλά και η συμμετοχή της στις υποψηφιότητες στην Eurovision με το τραγούδι «Camera».

Φέτος, η Σαμπρίνα συνεχίζει την ήδη επιτυχημένη περσινή της συνεργασία με το Bodega Music Hall αυτή τη φορά από τη νέα διεύθυνση του μαγαζιού στην Αγίας Παρασκευής 67 στο Περιστέρι. Γιώργος Δασκουλίδης, Ελένη Καρουσάκη και Σαμπρίνα κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα σας προσφέρουν ένα οπτικοακουστικό θέμα σκέτη «Υπερπαραγωγή!»

BODEGA MUSIC HALL ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2021

Έχοντας  διαγράψει μια λαμπρή διαδρομή στα νυχτερινά δρώμενα της πόλης εδώ και χρόνια, το Bodega Music Hall επιστρέφει για το Καλοκαίρι 2021 πιο ανανεωμένο από ποτέ σε καινούριο χώρο και διεύθυνση. Στο Περιστέρι και στην οδό Αγίας Παρασκευής 67 το Bodega Music Hall έχει ετοιμάσει για εσάς ένα πρόγραμμα που ανταποκρίνεται  ηχητικά και οπτικά στις πιο υψηλές απαιτήσεις σας.

Το Bodega Music Hall έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία με τα σχήματα τα οποία φιλοξένησε στον χώρο του τα προηγούμενα χρόνια, ώστε να θεωρείται ένα από τα πιο hot στέκια της Πετρούπολης.

Φέτος, προσαρμοσμένο στις νέες συνθήκες και έχοντας διαμορφώσει το ωράριο λειτουργίας του σύμφωνα με αυτό, το Bodega Music Hall αναμένεται από τις 16 Ιουλίου και μετά να χαρίσει ανάσες κεφιού και αυθεντικής διασκέδασης.

Ο Γιώργος Δασκουλίδης, η Ελένη Καρουσάκη, η Σαμπρίνα και το γνωστό μουσικό συγκρότημα Vegas ανεβαίνουν στην πίστα του Bodega Music Hall και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή από τις 23:30 μέχρι και τα ξημερώματα θα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. 

BODEGA MUSIC HALL ΣΧΗΜΑ τιμές

Αν επιθυμείτε να επισκεφθείτε το BODEGA MUSIC HALL ΣΧΗΜΑ στο Περιστέρι στην οδό Αγίας Παρασκευής 67 τότε μπορείτε να δείτε τις τιμές για κανονική φιάλη και φοιτητική φιάλη στην στήλη όπου αναγράφονται οι πληροφορίες κράτησης και να μας καλέστε για να δείτε πόσο εύκολο είναι να διασκεδάζετε ως VIP.

BODEGA MUSIC HALL ΣΧΗΜΑ κράτηση-τηλέφωνο

Για να πραγματοποιήσετε κράτηση στο BODEGA MUSIC HALL ΣΧΗΜΑ στο Περιστέρι στην οδό Αγίας Παρασκευής 67 μέσα από το metr4u.gr είναι πολύ απλό και άμεσο. Εσείς απλά καλέστε μας στο 694 16 81 692 και από εκεί και πέρα αναλαμβάνουμε εμείς τα πάντα για εσάς.

Τοποθεσία στον χάρτη

Θέλετε Διευκρινίσεις;

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Τηλέφωνο Κρατήσεων
694 16 81 692
Ηλεκτρονική Διεύθυνση
vip@metr4u.gr
Copyright Metr4u - All Rights Reserved