Αθηνών Αρένα - Ρέμος - Φουρέιρα

Αθηνών Αρένα - Ρέμος - Φουρέιρα

Κάθε Παρασκευή - Σάββατο

Αθηνών Αρένα - Ρέμος - Φουρέιρα

Αθηνών Αρένα - Ρέμος - Φουρέιρα

Πληροφορίες Κράτησης

694 16 81 692

vip@metr4u.gr

Παρασκευή - Σάββατο :

Κανονική τιμή φιάλης

Β Θεωρείο – Β Όροφος: 120 / 4
A Θεωρείο – A Όροφος:
160 / 4
Α Ζώνη :
180 / 4
Β Ζώνη :
160 / 4 (Πλατεία Πίσω)
VIP :
250 / 4


Παρασκευή :
Φοιτητική τιμή φιάλης : 140 / 6 άτομα
Σάββατο :
Φοιτητική τιμή φιάλης : 140 / 6 άτομα

Παρασκευή - Σάββατο

23:00 - 23:30

ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ ΡΕΜΟΣ - ΣΧΗΜΑ 2017

Φέτος στην χειμερινή σεζόν 2017 – 2018 επανέρχεται στο προσκήνιο το ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ ύστερα από 3 χρόνια απουσίας πανέτοιμο με μεγάλη δυναμική να ζήσει και πάλι τις μεγάλες στιγμές που έζησε στο παρελθόν. Το σχήμα του για αυτήν την σεζόν θα είναι ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ και η ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ. Ένα σχήμα με τεράστιες προοπτικές το οποίο είναι σίγουρο πως θα δημιουργήσει χαμό. Και οι δύο καλλιτέχνες διαθέτουν εκπληκτικές επιτυχίες που καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα μουσικής με τραγούδια που εκπνέουν ερωτισμό, πόνο, κέφι, διάθεση, χορό, λάτιν και πολλά άλλα.ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ με πάνω από 20 χρόνια καριέρας στην Ελληνική δισκογραφία είναι ένας από του πιο καταξιωμένους τραγουδιστές της Ελληνικής δισκογραφίας . Κάθε νέα κυκλοφορία του αμέσως μετατρέπεται σε επιτυχία πριν ακόμα βγει στο Ελληνικό ραδιόφωνο καθώς ερμηνεύεται από αυτήν την μαγευτική φωνή γεμάτη δυναμισμό, ενέργεια και ερωτισμό. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως κάθε μεγάλη πίστα επιδιώκει συνεργασία μαζί της. Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ έχει συνδέσει πολύ έντονα το όνομα του τα τελευταία χρόνια με το ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ και φυσικά δεν είναι τυχαίο που στην επιστροφή του μαγαζιού θα βρίσκεται εκεί καθώς έχει πολύ καλές σχέσεις με τον χώρο. Θα μπορούσε να πει κανείς πως το ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ είναι και η έδρα του ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΜΟΥ. Η νέα αυτή επιστροφή και συνεργασία θα αποτελέσει μια ευχάριστη έκπληξη καθώς πέρα από τον ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΜΟ θα βρίσκεται στο πλευρό του και η ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ αλλά και η ΤΑΜΤΑ σε εκρηκτικό πρόγραμμα που τα συνδυάζει όλα.


ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ

Η ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ ίσως να αποτελεί την πιο δυναμική και εκρηκτική παρουσία της Ελληνικής μουσικής σκηνής. Η συνεχή θετική ενέργεια, η διάθεση και η χαρά που αποπνέει σε κάθε της παρουσία ξεσηκώνει τους πάντες. Πέρα από όλα αυτά τα χαρακτηριστικά η ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ είναι μια εξαιρετικά ταλαντούχα καλλιτέχνης και διαπρέπει και στον χορό αλλά και με την φωνή της. Αυτό άλλωστε είναι εμφανές μιας και κάθε νέα της κυκλοφορία αυτόματα μετατρέπεται σε επιτυχία και συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα ονόματα. Την έχουμε δει να εμφανίζεται με πρωταγωνιστικό ρόλο στο Teatro Music Hall και στο Fantasia τα τελευταία χρόνια. Φέτος έρχεται να συνδυάσει το ταλέντο της με τον εξαιρετικό ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΜΟ και την πανέμορφη ΤΑΜΤΑ υπό την σκεπή του ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ σε ένα αναμφίβολα εκρηκτικό σχήμα που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον.


ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ ΡΕΜΟΣ ΦΟΥΡΕΙΡΑ τιμές

Αν επιθυμείτε να επισκεφθείτε στην ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ και τον ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΜΟ που θα βρίσκονται στο ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ τότε μπορείτε να δείτε τις τιμές για κανονική φιάλη και φοιτητική φιάλη στην στήλη όπου αναγράφονται οι πληροφορίες κράτησης και να μας καλέστε για να δείτε πόσο εύκολο είναι να διασκεδάζετε ως VIP.

ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ ΡΕΜΟΣ ΦΟΥΡΕΙΡΑ κράτηση - τηλέφωνο

Για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε κράτηση στην ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ και τον ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΜΟ που θα βρίσκονται στο ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ μέσα από το metr4u.gr είναι πολύ εύκολο και γρήγορα. Εσείς απλά καλέστε μας στο 694 16 81 692 και από εκεί και πέρα αναλαμβάνουμε εμείς τα πάντα για εσάς.

Τοποθεσία στον χάρτη

Θέλετε Διευκρινίσεις;

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Τηλέφωνο Κρατήσεων
694 16 81 692
Ηλεκτρονική Διεύθυνση
vip@metr4u.gr
Copyright Metr4u - All Rights Reserved