Νυχτερινά Κέντρα / Πίστες

Ανακαλύψτε όλα τα νυχτερινά σχήματα και πίστες του 2023

Καλύτερα για Ελληνικά ΜΟΝΟ Φοιτητική τιμή Χορό Luxury Πρεμιέρα Σύντομα Mainstream
Karma Live Stage

Karma Live Stage

Το Karma Live Stage «κατεβαίνει» δυναμικά, για να εμπλουτίσει τον χάρτη της αθηναϊκής διασκέδασης και να μας προσφέρει αυτό το διαφορετικό που λείπει.

Can Can

Can Can

«Όλοι πάνω» στη σκηνή του Can Can με διάθεση για πολλές «ζημιές» και με ένα σχήμα που ξέρει να προσφέρει την απόλυτη διασκέδαση, υπηρετώντας πιστά την μουσική παράδοση

Mezzo Athens

Mezzo Athens

«Φήμες λένε» πως το Mezzo Athens στην πλατεία Αγίων Ασωμάτων 1 στο Θησείο θα είναι το νέο στέκι της διασκέδασης για φέτος τον χειμώνα με ένα σχήμα εκρηκτικό

Medusa Music Theater

Medusa Music Theater

«Λίγο φως» παραπάνω στη νυχτερινή μας ζωή θα φέρει το Medusa Music Theater στον Βοτανικό με ένα σχήμα και μια μουσικοθεατρική παράσταση πιο «φωτεινή» από ποτέ

Estet Athens

Estet Athens

Στον ίδιο χώρο αλλά πλήρως ανανεωμένο το Estet Athens στην Παραλιακή έρχεται να περπατήσει στα ένδοξα χνάρια του «Frangelico»

Nox Athens

Nox Athens

Δύο ονόματα με λαμπρή ιστορία στον χώρο του τραγουδιού, ο Αντώνης Ρέμος και η Καίτη Γαρμπή συναντιούνται στη σκηνή του Nox Athens

Baraonda Music Hall

Baraonda Music Hall

«Η ψύχη της αγάπης» και της διασκέδασης για τον Χειμώνα 2023 θα βρίσκεται στο Baraonda Music Hall με ένα σχήμα τόσο μοναδικό όσο μοναδικές είναι και οι φωνές του.

Cabaret

Cabaret

Για τον Χειμώνα 2023, κάθε Σάββατο και τις Κυριακές από νωρίς στις 22:00 το Cabaret έρχεται, για να θυμίσει σε όλους τις παλιές ένδοξες ημέρες του.

Romeo Club

Romeo Club

«Της τρελής» θα γίνει και αυτή τη σεζόν στο Romeo Club στην Γλυφάδα όπου ένα σχήμα νεανικό έρχεται, για να μας ξεσηκώσει.

Omega Stage

Omega Stage

«Ετοιμάσου» για αλησμόνητες βραδιές στο Omega Stage, το νυχτερινό μαγαζί που ήρθε, για να αποτελέσει το Άλφα και το Ωμέγα στη διασκέδασή σου.

CABANA Live Stage

CABANA Live Stage

Όχι «Αυτό το λίγο» αλλά αυτό το πολύ που αναζητάμε στη διασκέδασή μας έρχεται να φέρει στην Αθήνα το Cabana Live Stage.

Posidonio Music Hall

Posidonio Music Hall

«Τα καλύτερα παιδιά», έρχονται από τις 26 Μαΐου στο Posidonio Music Hall στο Ελληνικό, βάζοντας «Τέρμα» στην μετριότητα και ανάγοντας την διασκέδαση σε άλλο επίπεδο.

Θέλετε Διευκρινίσεις;

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Τηλέφωνο Κρατήσεων
694 16 81 692
Ηλεκτρονική Διεύθυνση
vip@metr4u.gr
Copyright Metr4u - All Rights Reserved