Νυχτερινά Κέντρα / Πίστες

Ανακαλύψτε όλα τα νυχτερινά σχήματα και πίστες του 2022

Καλύτερα για Φοιτητική τιμή Χορό Ελληνικά ΜΟΝΟ Πρεμιέρα Σύντομα
Sasa Live Stage

Sasa Live Stage

Από αυτή την Παρασκευή 3 Ιουνίου, οι νύχτες μας μπαίνουν «Σε αντίθετη τροχιά», τροχιά άκρως καλοκαιρινή και διασκεδαστική στο ολοκαίνουργιο Sasa Live Stage

Frangelico Stage

Frangelico Stage

Στο Frangelico Stage στη Λεωφόρο Ποσειδώνος 35, έρχεται ένα νέο σχήμα που μας επιφυλάσσει πολλές και δυνατές μουσικές εκπλήξεις.

Posidonio Music Hall

Posidonio Music Hall

Μετά από τη φαντασμαγορική του πρεμιέρα στις 20 Μαΐου, το Posidonio για ακόμη μια φορά υπόσχεται να κάνει τις καρδιές σας να χτυπήσουν πιο «Δυνατά (Τα Τα Τα)» από ποτέ

Vegas Live Stage

Vegas Live Stage

Ο Σταμάτης Γονίδης και ο Ζαφείρης Μελάς, έρχονται στη σκηνή του Vegas Live Stage, προσφέροντας ένα ξέφρενο γλέντι με «Τα λαϊκά τραγούδια» της καρδιάς μας.

North Live Stage

North Live Stage

«Θα στο πω για μια φορά», μην ξεχάσεις το ραντεβού με την απόλυτη διασκέδαση φέτος το φθινόπωρο στο North Live Stage που έρχεται δυναμικά με ένα σχήμα μοναδικό.

Bodega Live Experience

Bodega Live Experience

Σάκης Αρσενίου, Διονύσης Μακρής και Κυριάκος Κυανός είναι το σχήμα που θα πρωταγωνιστήσει επί σκηνής, φέρνοντάς μας στο απόγειο της απόλυτης διασκέδασης.

Ten Ten Live Stage

Ten Ten Live Stage

Έχοντας φιλοξενήσει στο παρελθόν τα σπουδαιότερα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου, δίνει δυναμικά το παρών με ένα σχήμα γεμάτο εκπλήξεις.

Λαδάδικα Αθήνας

Λαδάδικα Αθήνας

Από τις 9 Απριλίου και μετά «δεν έχετε άλλη επιλογή» στη διασκέδαση παρά μόνο τα Λαδάδικα στην Πειραιώς 69 που φέτος φιλοξενούν ένα σχήμα «φωτιά»

BOX Athens – Μέλισσες - Τάμτα

BOX Athens – Μέλισσες - Τάμτα

«Το κύμα» της διασκέδασης αυτό το χειμώνα θα σας φέρει σε γνώριμα μέρη, στο Box Athens στην Πειραιώς 130.

Cabaret - Απέργης - Μαλού

Cabaret - Απέργης - Μαλού

Νίκος Απέργης και Μαλού έρχονται στη Λεωφόρο Κηφισίας στο Μαρούσι και στο Cabaret, για να σας ξεσηκώσουν και να σας τραβήξουν κοντά τους σαν Μαγνήτης.

Crystal Live Stage

Crystal Live Stage

«Το μυστικό» για «ετούτο τον χειμώνα» κρύβεται στο Crystal Live Stage στη Νέα Σμύρνη, όπου ένα σχήμα πολλά υποσχόμενο έρχεται, για να σας ξεσηκώσει.

Εμπατή Summer

Εμπατή Summer

Θέμης Αδαμαντίδης και Δημήτρης Γιώτης είναι τα δύο ονόματα τα οποία έχουν αναλάβει από τις 02 Ιουλίου την καλοκαιρινή μας διασκέδαση και ένα είναι το σίγουρο, το Καλοκαίρι θα μυρίσει γιασεμί.

Θέλετε Διευκρινίσεις;

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Τηλέφωνο Κρατήσεων
694 16 81 692
Ηλεκτρονική Διεύθυνση
vip@metr4u.gr
Copyright Metr4u - All Rights Reserved