Ρομαντικές Αποδράσεις
9 μαγαζιά

Dia Noche

Dia Noche

«Μέρα νύχτα» όπως χαρακτηριστικά λέει και το όνομά του, το Dia Noche είναι έτοιμο να σας προσφέρει τις υπηρεσίες του από την κοσμοπολίτικη Μαρίνα Αλίμου.

La Gitana

La Gitana

Η πιο καλαίσθητη και γοητευτική τσιγγάνα, το La Gitana στο κέντρο της Αθήνας, σας προσκαλεί, για να απολαύσετε μερικές από τις πιο ατμοσφαιρικές και χαλαρωτικές στιγμές σας.

Chalet Politeia

Chalet Politeia

Το γνωστό bar restaurant chalet Πολιτεία είναι και πάλι κοντά σας, στον γνώριμο χώρο του The Mandarin, για να δημιουργήσει τις πιο γευστικές και διασκεδαστικές στιγμές.

The Mandarin Bar Restaurant Πολιτεία

The Mandarin Bar Restaurant Πολιτεία

Tο The Mandarin bar Restaurant Πολιτεία είναι ένας πολύ καλός λόγος, για βρεθείτε στα βόρια προάστια και να του εμπιστευτείτε τις πιο προσωπικές και χαλαρωτικές σας στιγμές.

Eden’s Garden Γκάζι

Eden’s Garden Γκάζι

Εδώ και λίγες μέρες ένας κήπος άνοιξε τις πόρτες του στο κέντρο της Αθήνας, το Eden’s Garden στο Γκάζι, υποσχόμενο μοναδικές στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης.

Ego Athens Bar Restaurant

Ego Athens Bar Restaurant

Όταν μιλάμε για το Ego Athens, μιλάμε για την Αθήνα που βρίσκει τον πιο διασκεδαστικό εαυτό της στη γειτονιά του Ψυρρή.

Skyfall Bar

Skyfall Bar

Το Skyfall bar, το γνωστό all day στέκι στο Καλλιμάρμαρο θα αποτελέσει και το καλοκαίρι του 2022 κομβικό σημείο διασκέδασης στο Κέντρο της Αθήνας.

ΑΚΡΩΤΗΡΙ Club

ΑΚΡΩΤΗΡΙ Club

Σας έχουν λείψει και θα θέλατε να τους δείτε και πάλι μαζί; Δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ, αφού στις 29 Ιουνίου η Καίτη Γαρμπή και ο Νότης Σφακιανάκης θα «ξαναχτυπήσουν» στο Ακρωτήρι Club.

Akanthus Summer Club

Akanthus Summer Club

Το Akanthus summer club είναι ένα μαγαζί που έχει δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην καλοκαιρινή διασκέδαση εδώ και πολλά χρόνια και έχει βγει νικητής στη μάχη με το χρόνο.

Θέλετε Διευκρινίσεις;

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Τηλέφωνο Κρατήσεων
694 16 81 692
Ηλεκτρονική Διεύθυνση
vip@metr4u.gr
Copyright Metr4u - All Rights Reserved