Χορό
94 μαγαζιά

Destijl Summer Club

Destijl Summer Club

Φέτος το καλοκαίρι ένα καινούριο night club «αναδύεται» στον χώρο της διασκέδασης και αυτό δεν είναι άλλο από το Destijl Summer Club

Δικαστήριο Club

Δικαστήριο Club

Το Δικαστήριο Club και φέτος θα «δικάσει» όλους όσοι βρεθούν στον χώρο του και θα επιβάλει την εσχάτη των ποινών, την διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσεως.

Bolivar Beach Bar

Bolivar Beach Bar

Φέτος, το Bolivar Beach Bar υπόσχεται για ακόμη μια φορά αμέτρητες μουσικές και γευστικές συγκινήσεις για όλους όσοι το επιλέξουν για την έξοδό τους

Harlem Club

Harlem Club

Μια «γειτονιά» στο Κέντρο της Αθήνας όπου η μουσική έχει τον πρώτο λόγο, πρέπει να επισκεφτείτε φέτος τον χειμώνα και αυτή δεν είναι άλλη από το Harlem Club στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 22.

Cabaret Club - Απέργης - Μπόγδανος

Cabaret Club - Απέργης - Μπόγδανος

Νίκος Απέργης και Ηλίας Μπόγδανος έρχονται στη Λεωφόρο Κηφισίας στο Μαρούσι και στο Cabaret Club, για να σας ξεσηκώσουν και να σας τραβήξουν κοντά τους σαν Μαγνήτης.

Icon Club

Icon Club

Σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης και σε ένα από τα ιστορικότερα μαγαζιά στον χώρο της διασκέδασης, έρχεται το Icon Club για φέτος τον χειμώνα.

Celin Bar

Celin Bar

Τα τελευταία χρόνια το Celin Bar πρωταγωνιστεί στα δυτικά προάστια και πιο συγκεκριμένα στον Πειραιά, ικανοποιώντας και τις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις των θαμώνων του.

GAZέλα LIVE Τσαμπά - Γιώτης - Καρουσάκη

GAZέλα LIVE Τσαμπά - Γιώτης - Καρουσάκη

Ένα πραγματικό «πανηγύρι» περιμένει όλους εσάς που θα έρθετε στο GAZέλαLive, για να απολαύσετε το φετινό σχήμα και η αλήθεια είναι πως θα θέλετε να χορεύετε «Συνέχεια, συνέχεια»

Όλα Ελληνικά Μελίσσια

Όλα Ελληνικά Μελίσσια

Όλα Ελληνικά και όλα στο κόκκινο φέτος, με ένα μαγαζί που έρχεται στα βόρεια προάστια, για να κερδίσει το μεγάλο στοίχημα στη διασκέδαση της πόλης

Θέλετε Διευκρινίσεις;

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Τηλέφωνο Κρατήσεων
694 16 81 692
Ηλεκτρονική Διεύθυνση
vip@metr4u.gr
Copyright Metr4u - All Rights Reserved