Χορό
69 μαγαζιά

Rowan Club Κολωνάκι

Rowan Club Κολωνάκι

Από τις 24 Οκτωβρίου και για όλο το χειμώνα 2019-2020, η διασκέδαση στο Κολωνάκι θα έχει ένα όνομα και αυτό δεν είναι άλλο από το Rowan club.

En Vogue Club

En Vogue Club

Ετοιμαστείτε να δεχθείτε τα καλύτερα Vibes για το φετινό χειμώνα από το En Vogue, ένα ολοκαίνουριο club υψηλών προδιαγραφών που έκανε την παρθενική του εμφάνιση στο χάρτη της νυχτερινής Αθήνας.

Ambassador Club

Ambassador Club

Στη λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου 235 στη Νέα Σμύρνη, έρχεται από τις 9 Οκτωβρίου ένα μαγαζί ως νέος «πρεσβευτής» της διασκέδασης, το Ambassador club.

Lohan Nightclub Athens

Lohan Nightclub Athens

Το ραντεβού με τη διασκέδαση και το ατελείωτο clubbing δίνεται και φέτος το χειμώνα στην Ιερά Οδό 30 - 32 στο Lohan Nightclub Athens. στο Γκάζι.

Jack's Lounge

Jack's Lounge

Στην οδό Γούναρη 85 στη Γλυφάδα, υπάρχει ένας all day χώρος, που σας περιμένει και φέτος, προσφέροντας τις άψογες υπηρεσίες του και αυτός δεν είναι άλλος από το Jack’s Lounge.

Bronx Night Club

Bronx Night Club

Όταν η Νέα Υόρκη συναντά την Αθήνα,τότε το αποτέλεσμα είναι γεμάτο εκπλήξεις και ακούει στο όνομα Bronx Night Club στο Γκάζι.

Block Club Κολωνάκι

Block Club Κολωνάκι

Το Block Club Κολωνάκι αποτελεί έναν σοβαρό λόγο για τον οποίο αξίζει και με το παραπάνω να βρεθείτε για μια βόλτα στο κέντρο της πόλης

Lohan Seaside Club

Lohan Seaside Club

Η Παραλιακή από φέτος έχει έναν ακόμη λόγο, για να καυχιέται πως κρατά τα σκήπτρα της διασκέδασης και αυτός δεν είναι άλλος από το Lohan Seaside

Skyfall Bar Savin

Skyfall Bar Savin

Το Skyfall bar, το γνωστό all day στέκι στο Καλλιμάρμαρο για το καλοκαίρι του 2019 ενώνει τις δυνάμεις του με το μοναδικό Savin που αποτέλεσε κομβικό σημείο διασκέδασης στο Κολωνάκι.

Θέλετε Διευκρινίσεις;

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Τηλέφωνο Κρατήσεων
694 16 81 692
Ηλεκτρονική Διεύθυνση
vip@metr4u.gr
Copyright Metr4u - All Rights Reserved