Φοιτητική τιμή
62 μαγαζιά

Destijl Summer Club

Destijl Summer Club

Φέτος το καλοκαίρι ένα καινούριο night club «αναδύεται» στον χώρο της διασκέδασης και αυτό δεν είναι άλλο από το Destijl Summer Club

Stavento Bar Restaurant

Stavento Bar Restaurant

Στην καρδιά της πόλης το Stavento Bar Restaurant ως ο απόλυτος all day προορισμός, έχει αναδειχθεί, όπως δικαιωματικά του αξίζει, σε πρωταγωνιστή της διασκέδασης στη Χαλκίδα

Δικαστήριο Club

Δικαστήριο Club

Το Δικαστήριο Club και φέτος θα «δικάσει» όλους όσοι βρεθούν στον χώρο του και θα επιβάλει την εσχάτη των ποινών, την διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσεως.

Bolivar Beach Bar

Bolivar Beach Bar

Φέτος, το Bolivar Beach Bar υπόσχεται για ακόμη μια φορά αμέτρητες μουσικές και γευστικές συγκινήσεις για όλους όσοι το επιλέξουν για την έξοδό τους

Penarrubia Beach

Penarrubia Beach

Το Penarrubia Beach στον Άλιμο έρχεται δυναμικά, για να προσθέσει το δικό του «λιθαράκι» στο οικοδόμημα της all day διασκέδασης.

Mayor Bar

Mayor Bar

Ένα από τα καλύτερα και πιο καλαίσθητα μαγαζιά στην πόλη βρίσκεται στο Κολωνάκι και ακούει στο όνομα Mayor Bar.

Harlem Club

Harlem Club

Μια «γειτονιά» στο Κέντρο της Αθήνας όπου η μουσική έχει τον πρώτο λόγο, πρέπει να επισκεφτείτε φέτος τον χειμώνα και αυτή δεν είναι άλλη από το Harlem Club στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 22.

Cabaret Club - Απέργης - Μπόγδανος

Cabaret Club - Απέργης - Μπόγδανος

Νίκος Απέργης και Ηλίας Μπόγδανος έρχονται στη Λεωφόρο Κηφισίας στο Μαρούσι και στο Cabaret Club, για να σας ξεσηκώσουν και να σας τραβήξουν κοντά τους σαν Μαγνήτης.

Icon Club

Icon Club

Σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης και σε ένα από τα ιστορικότερα μαγαζιά στον χώρο της διασκέδασης, έρχεται το Icon Club για φέτος τον χειμώνα.

Θέλετε Διευκρινίσεις;

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Τηλέφωνο Κρατήσεων
694 16 81 692
Ηλεκτρονική Διεύθυνση
vip@metr4u.gr
Copyright Metr4u - All Rights Reserved