Lohan Nightclub Athens

Lohan Nightclub Athens

Κάθε Πέμπτη έως Κυριακή

Lohan Nightclub Athens

Lohan Nightclub Athens

Πληροφορίες Κράτησης

694 16 81 692

vip@metr4u.gr

Πέμπτη έως Κυριακή :
Κανονική τιμή φιάλης :  90 / 6 άτομα
Special τιμή φιάλης : 110 / 6 άτομα
Premium τιμή φιάλης : 140 / 6 άτομα

Πέμπτη έως Κυριακή

23:30 - 00:00

Καλύτερο για

Lohan Nightclub ΓΚΑΖΙ

Μια ανεπανάληπτη, καταπληκτική, φαντασμαγορική προσθήκη στα νυχτερινά club της Αθήνας. Ένα μαγαζί διαμάντι που έχει στηθεί με τις καλύτερες προδιαγραφές ευρωπαϊκού τύπου έτοιμο να υποδεχτεί τα πιο hot event στην νυχτερινή μας διασκέδαση.


Lohan Nightclub ΙΕΡΑ ΟΔΟ

Μετά της αξέχαστες στιγμές που μας προσέφερε το αξέχαστο Dream City και μετά το Spell Club έρχεται να παραλάβει την σκυτάλη το Lohan Nightclub Athens εκεί που χτυπάει η καρδιά της αθηναϊκής διασκέδασης, η ιερά οδός στο ΓΚΑΖΙ.


Lohan Nightclub Showtime Party

Το mega-club θα υποδέχεται κάθε Κυριακή το Showtime πάρτυ το οποίο θεωρείται ως και το δημοφιλέστερο πάρτυ της Αθήνας και νούμερα ένα επιλογή του κοινού στην νυχτερινή τους διασκέδαση.

Ακολουθείται φανατικά από πολλούς ακόλουθους σε κάθε τους εμφάνιση και το όνομα του πάρτυ έχει συνδεθεί άρρητα με την επιτυχία σε ρυθμούς RnB και electric House music.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο η mainstream μουσική επικρατεί στο πρόγραμμα αλλά φυσικά δεν θα λείψουν και οι ξέφρενες Ελληνικές βραδιές από τους καλύτερους DJ της Αθήνας και όχι μόνο.Lohan Nightclub τιμές

Αν επιθυμείτε να επισκεφθείτε το Lohan Nightclub τότε μπορείτε να δείτε τις τιμές για κανονική φιάλη και φοιτητική φιάλη στην στήλη όπου αναγράφονται οι πληροφορίες κράτησης και να μας καλέστε για να δείτε πόσο εύκολο είναι να διασκεδάζετε ως VIP.

Lohan Nightclub Τηλέφωνο - Κράτηση

Για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε κράτηση στο Lohan Nightclub μέσα από το metr4u.gr είναι πολύ εύκολο και γρήγορα. Εσείς απλά καλέστε μας στο 694 16 81 692 και από εκεί και πέρα αναλαμβάνουμε εμείς τα πάντα για εσάς.

Τοποθεσία στον χάρτη

Θέλετε Διευκρινίσεις;

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Τηλέφωνο Κρατήσεων
694 16 81 692
Ηλεκτρονική Διεύθυνση
vip@metr4u.gr
Copyright Metr4u - All Rights Reserved