Liv Club - Γκάζι

Liv Club - Γκάζι

Κάθε Πέμπτη έως και Κυριακή

Liv Club - Γκάζι

Liv Club - Γκάζι

Πληροφορίες Κράτησης

694 16 81 692

vip@metr4u.gr

Πέμπτη έως Κυριακή:
Κανονική τιμή φιάλης :  80 / 6 άτομα

Πέμπτη έως και Κυριακή

23:30 - 00:00

Καλύτερο για

LIV Club ΓΚΑΖΙ

Ο απόλυτος χειμερινός προορισμός θα βρίσκεται και αυτόν τον χειμώνα στο κέντρο της Αθήνας στο ΓΚΑΖΙ εκεί που χτυπά η καρδιά της Ελληνικής διασκέδασης. Μετά από την μοναδική επιτυχία που παρουσίασε την περσινή σεζόν το LIV Club στο ΓΚΑΖΙ θα συνεχίσει και φέτος για να κάνει τον χειμώνα του 2017 – 2018 να χτυπήσει κόκκινο.


Το Liv Club στο ΓΚΑΖΙ αποτελεί ένα μαγαζί σταθμός στην νυχτερινή διασκέδαση του Κεραμικού και αυτό είναι εμφανές από τον κόσμο που φαίνεται να το προτιμάει και να φροντίζει να επικρατεί το αδιαχώρητο στο μαγαζί. Το Liv Club το οποίο καθιέρωσε τις Ελληνικές Βραδιές με μεγάλη επιτυχία έρχεται και φέτος με τον ιδιαίτερο χώρο του να καλύψει όλο το φάσμα για κάθε διάθεση συνδυάζοντας τρεις διαφορετικούς χώρους Club, Cocktail Bar σε ταράτσα και lounge χώρο με τραπέζια όπου μπορείς να απολαύσεις το ποτό σου.


Liv Club ΓΚΑΖΙ τιμές

Αν επιθυμείτε να επισκεφθείτε το Liv Club στο ΓΚΑΖΙ τότε μπορείτε να δείτε τις τιμές για κανονική φιάλη και φοιτητική φιάλη στην στήλη όπου αναγράφονται οι πληροφορίες κράτησης και να μας καλέστε για να δείτε πόσο εύκολο είναι να διασκεδάζετε ως VIP.Liv Club ΓΚΑΖΙ Τηλέφωνο - Κράτηση

Για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε κράτηση στο Liv Club στο ΓΚΑΖΙ μέσα από το metr4u.gr είναι πολύ εύκολο και γρήγορα. Εσείς απλά καλέστε μας στο 694 16 81 692 και από εκεί και πέρα αναλαμβάνουμε εμείς τα πάντα για εσάς.

Τοποθεσία στον χάρτη

Θέλετε Διευκρινίσεις;

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Τηλέφωνο Κρατήσεων
694 16 81 692
Ηλεκτρονική Διεύθυνση
vip@metr4u.gr
Copyright Metr4u - All Rights Reserved