Β' Ψυχιατρική Γκάζι

Β' Ψυχιατρική Γκάζι

Κάθε Παρασκευή - Σάββατο - Κυριακή

Β' Ψυχιατρική Γκάζι

Β' Ψυχιατρική Γκάζι

Πληροφορίες Κράτησης

694 16 81 692

vip@metr4u.gr

Παρασκευή :
Κανονική τιμή φιάλης :  85 / 5 άτομα
Σάββατο :
Κανονική τιμή φιάλης : 85 / 5 άτομα
Κυριακή:
Κανονική τιμή φιάλης : 85 / 5 άτομα

Παρασκευή :
Φοιτητική τιμή φιάλης : 80 / 6 άτομα
Σάββατο :
Φοιτητική τιμή φιάλης : 80 / 6 άτομα
Κυριακή:
Φοιτητική τιμή φιάλης : 80 / 6 άτομα

Παρασκευή - Σάββατο - Κυριακή

23:30 - 00:00

Καλύτερο για

Β ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ

Η Β ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ... λοιπόν ... ΕΦΗΜΕΡΕΥΕΙ και αλλάζει σε Β ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ.

Ένα ξεχωριστό ελληνάδικο που θα αφήσει εποχή. Τα ιδιαίτερα πάρτι του, ο κόσμος, το κέφι αλλά πάνω απ’ όλα το ξεχωριστό κλίμα του μας προκαλεί να το κάνουμε στέκι.


Β ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΓΚΑΖΙ

Μετά την τεράστια Επιτυχία της Β ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ εγκαινιάζεται στο ΓΚΑΖΙ μία νέα πτέρυγα διασκέδασης η γνωστή πλέον σε όλους μας Β ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ. Με μία ξεχωριστή και επιτυχημένη συνταγή, αλλά κρατώντας τα ίδια συστατικά για την διασκέδασή σας αναλλοίωτα, το κέφι και την τρελή διάθεση, το γνωστό Ελληνάδικο bar στην Αθήνα, σε όλους μας  Β ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ μεταφέρεται εσπευσμένα στην Πλατεία στο ΓΚΑΖΙ, στο χώρο του πρώην Mamacas. Μην αργείτε λοιπόν, ο Ψυχίατρος είναι έτοιμος για παν ενδεχόμενο και η πτέρυγα της  Β ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ εφημερεύει κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή για κάθε έκτακτο περιστατικό διασκέδασης. Ο ψυχίατρος που τα βράδια γίνεται maitre θα σας εξυπηρετήσει στο bar ή σε τραπέζια και σε κάθε σημείο το Ελληνάδικο θα μετατραπεί σε τρελοκομείο.


Β ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΓΚΑΖΙ ΤΙΜΕΣ

Αν επιθυμείτε να επισκεφθείτε την Β ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΓΚΑΖΙ τότε μπορείτε να δείτε τις τιμές για κανονική φιάλη και φοιτητική φιάλη στην στήλη όπου αναγράφονται οι πληροφορίες κράτησης και να μας καλέστε για να δείτε πόσο εύκολο είναι να διασκεδάζετε ως VIP.Β ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΓΚΑΖΙ τηλέφωνο - κράτηση

Για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε κράτηση στην Β ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΓΚΑΖΙ μέσα από το metr4u.gr είναι πολύ εύκολο και γρήγορα. Εσείς απλά καλέστε μας στο 694 16 81 692 και από εκεί και πέρα αναλαμβάνουμε εμείς τα πάντα για εσάς.

Τοποθεσία στον χάρτη

Θέλετε Διευκρινίσεις;

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Τηλέφωνο Κρατήσεων
694 16 81 692
Ηλεκτρονική Διεύθυνση
vip@metr4u.gr
Copyright Metr4u - All Rights Reserved