ΑΚΡΩΤΗΡΙ W Club

ΑΚΡΩΤΗΡΙ W Club

Κάθε Τετάρτη - Πέμπτη - Παρασκευή - Σάββατο

ΑΚΡΩΤΗΡΙ W Club

ΑΚΡΩΤΗΡΙ W Club

Πληροφορίες Κράτησης

694 16 81 692

vip@metr4u.gr

Τετάρτη :
Κανονική τιμή φιάλης :  95 / 6 άτομα
Πέμπτη :
Κανονική τιμή φιάλης :  95 / 6 άτομα
Παρασκευή :
Κανονική τιμή φιάλης :  100 / 6 άτομα
Σάββατο :
Κανονική τιμή φιάλης : 100 / 6 άτομα

Τετάρτη - Πέμπτη - Παρασκευή - Σάββατο

23:30 - 00:00

Akrotiri Club

Το Akrotiri Club δίνει το σύνθημα για την έναρξη του cosmopolitan nightlife για τη σεζόν 2017 με ένα εντυπωσιακό opening την Παρασκευή, 05 Μαΐου 2017.

Η κορυφαία συνεργασία για το Καλοκαίρι είναι γεγονός κι όλα δείχνουν πως οι ομάδες του Akrotiri και του W θα ικανοποιήσουν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού επιφυλάσσοντας πολλές εκπλήξεις στους θαμώνες του δημοφιλούς προορισμού.

Το Akrotiri W Club καλωσορίζει τους θαμώνες του με ένα εντυπωσιακό opening party!


ΑΚΡΩΤΗΡΙ W Club ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ

Από την Παρασκευή 05 Μαΐου 2017 το γνωστό Club Restaurant θα φιλοξενεί τα δύο κορυφαία brands που η συνεργασία τους στην παραλιακή αναμένεται να γράψει ιστορία, συναντιούνται για να απογειώσουν τις νύχτες μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος το ΑΚΡΩΤΗΡΙ W Club θα παρουσιαστεί πλήρως ανανεωμένο, δημιουργώντας ένα ιδανικό σκηνικό για τις πιο κοσμοπολίτικες βραδιές της Αθήνας και η ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ Λεωφόρο πλέον αλλάζει ρυθμούς.

Οι ομάδες των δύο κορυφαίων brands θα κάνουν το ΑΚΡΩΤΗΡΙ W Club τον δημοφιλέστερο προορισμό της Αθήνας.


ΑΚΡΩΤΗΡΙ Club

Το μεγαλύτερο πάρτυ των τελευταίων 15 ετών είναι και πάλι εδώ. Το γνωστό σε όλους Show Me Love κάθε Πέμπτη θα βρίσκεται στο ΑΚΡΩΤΗΡΙ Club στη Γλυφάδα δίνοντας το έναυσμα για απόλυτους ρυθμούς διασκέδασης. Οι House και RnB ρυθμοί θα κατακλύσουν την υπέροχη ατμόσφαιρα και το ξεχωριστό party με τα happenings, τους χορευτές και τα εντυπωσιακά visual effects θα είναι ξανά κοντά μας.

Ο Resident dj Γιώργος Σαραντάκης θα μας απογειώσει με τις μουσικές του επιλογές.ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΤΙΜΕΣ

Αν επιθυμείτε να επισκεφθείτε το ΑΚΡΩΤΗΡΙ Club που πλέον ονομάζεται ΑΚΡΩΤΗΡΙ W Club τότε μπορείτε να δείτε τις τιμές για κανονική φιάλη και φοιτητική φιάλη στην στήλη όπου αναγράφονται οι πληροφορίες κράτησης και να μας καλέστε για να δείτε πόσο εύκολο είναι να διασκεδάζετε ως VIP.

ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ - ΚΡΑΤΗΣΗ

Για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε κράτηση στο ΑΚΡΩΤΗΡΙ Club που πλέον ονομάζεται ΑΚΡΩΤΗΡΙ W Club μέσα από το metr4u.gr είναι πολύ εύκολο και γρήγορα. Εσείς απλά καλέστε μας στο 694 16 81 692 και από εκεί και πέρα αναλαμβάνουμε εμείς τα πάντα για εσάς.

Τοποθεσία στον χάρτη

Θέλετε Διευκρινίσεις;

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Τηλέφωνο Κρατήσεων
694 16 81 692
Ηλεκτρονική Διεύθυνση
vip@metr4u.gr
Copyright Metr4u - All Rights Reserved