Νυχτερινά Club

Επιλέξτε ανάμεσα στα καλύτερα νυχτερινά club της Αθήνας

Καλύτερο για Χορό Mainstream RnB Φοιτητική τιμή Ρομαντικές Αποδράσεις Luxury Ελληνικά ΜΟΝΟ Καθαρισμός
Lohan Seaside Club

Lohan Seaside Club

Η Παραλιακή από φέτος έχει έναν ακόμη λόγο, για να καυχιέται πως κρατά τα σκήπτρα της διασκέδασης και αυτός δεν είναι άλλος από το Lohan Seaside

Block 146 Club

Block 146 Club

Το Block 146 στη Νέα Ερυθραία αποτελεί έναν σοβαρό λόγο για τον οποίο αξίζει να ανεβείτε βορειότερα και να απολαύσετε τις υπηρεσίες του οποιαδήποτε ώρα της ημέρας

Boutique Open Sky Περιστέρι

Boutique Open Sky Περιστέρι

Ένας νέος ουρανός ανοίγεται πάνω από τα μέχρι τώρα δεδομένα της διασκέδασης και αυτός δεν είναι άλλος από το Boutique Open Sky στο Περιστέρι.

Skyfall Bar Savin

Skyfall Bar Savin

Το Skyfall bar, το γνωστό all day στέκι στο Καλλιμάρμαρο για το καλοκαίρι του 2019 ενώνει τις δυνάμεις του με το μοναδικό Savin που αποτέλεσε κομβικό σημείο διασκέδασης στο Κολωνάκι.

Akanthus Summer Club

Akanthus Summer Club

Το Akanthus summer club είναι ένα μαγαζί που έχει δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην καλοκαιρινή διασκέδαση εδώ και πολλά χρόνια και έχει βγει νικητής στη μάχη με το χρόνο.

Penarrubia Lounge Άλιμος

Penarrubia Lounge Άλιμος

Mία είναι η επιλογή σου για διασκέδαση όλες τις ώρες της ημέρας στα νότια προάστια και αυτή ακούει μόνο σ’ ένα όνομα, το Penarrubia Lounge στον Άλιμο

Όλα Ελληνικά Summer

Όλα Ελληνικά Summer

Μια δυναμική συνεργασία που θα συζητηθεί και θα συγκεντρώσει τα βλέμματα όλων και θα γίνει #1 προορισμός clubbing στην Αθήνα με δυναμικές που θα κάνουν το καλοκαίρι 2017 το πιο ξεχωριστό.

Voodoo Club Summer

Voodoo Club Summer

Το voodoo club summer έχει έρθει στη νυχτερινή ζωή της Παραλιακής, για να φέρει στη διασκέδαση έναν άλλο αέρα, ένα αέρα κυκλαδίτικο.

Rio Skybar Athens

Rio Skybar Athens

Στην καρδιά της Αθήνας, στο πολυσύχναστο Γκάζι που τα τελευταία χρόνια αποτελεί τον πυρήνα της διασκέδασης, το Rio Skybar Athens έρχεται να ξυπνήσει τις αισθήσεις σας.

Απλά Ελληνικά Γλυφάδα

Απλά Ελληνικά Γλυφάδα

Γνωστό σε όλους ως το νούμερο ένα ελληνάδικο της πόλης με την καλοκαιρινή του έδρα στη Γλυφάδα, έχει στιγματίσει τις αθηναϊκές βραδιές και το όνομά του Απλά Ελληνικά ακούγεται από το στόμα όλων.

ΑΚΡΩΤΗΡΙ Club - Γαρμπή - Σφακιανάκης

ΑΚΡΩΤΗΡΙ Club - Γαρμπή - Σφακιανάκης

Σας έχουν λείψει και θα θέλατε να τους δείτε και πάλι μαζί; Δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ, αφού στις 29 Ιουνίου η Καίτη Γαρμπή και ο Νότης Σφακιανάκης θα «ξαναχτυπήσουν» στο Ακρωτήρι Club.

B Nightclub Athens Ψυχιατρική Γκάζι

B Nightclub Athens Ψυχιατρική Γκάζι

Όλοι όσοι έχουν περάσει την πόρτα της Β’ Ψυχιατρικής στο Γκάζι- και αυτοί σίγουρα είναι πάρα πολλοί- ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει να διασκεδάζεις μέχρι το πρωί.

Θέλετε Διευκρινίσεις;

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Τηλέφωνο Κρατήσεων
694 16 81 692
Ηλεκτρονική Διεύθυνση
vip@metr4u.gr
Copyright Metr4u - All Rights Reserved