Νυχτερινά Club

Επιλέξτε ανάμεσα στα καλύτερα νυχτερινά club της Αθήνας

Καλύτερο για Χορό Ελληνικά ΜΟΝΟ Mainstream RnB Φοιτητική τιμή Ρομαντικές Αποδράσεις Luxury Καθαρισμός
Απλά Ελληνικά Γλυφάδα

Απλά Ελληνικά Γλυφάδα

Γνωστό σε όλους ως το νούμερο ένα ελληνάδικο της πόλης με την καλοκαιρινή του έδρα στη Γλυφάδα, έχει στιγματίσει τις αθηναϊκές βραδιές και το όνομά του Απλά Ελληνικά ακούγεται από το στόμα όλων.

Bronx Night Club

Bronx Night Club

Όταν η Νέα Υόρκη συναντά την Αθήνα,τότε το αποτέλεσμα είναι γεμάτο εκπλήξεις και ακούει στο όνομα Bronx Night Club στο Γκάζι.

B Nightclub Athens Ψυχιατρική Γκάζι

B Nightclub Athens Ψυχιατρική Γκάζι

Όλοι όσοι έχουν περάσει την πόρτα της Β’ Ψυχιατρικής στο Γκάζι- και αυτοί σίγουρα είναι πάρα πολλοί- ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει να διασκεδάζεις μέχρι το πρωί.

Boutique Night Club Περιστέρι

Boutique Night Club Περιστέρι

Στην πολυσύχναστη οδό Αγίας Παρασκευής 68 το Boutique Night Club για μια ακόμη χρονιά φιλοδοξεί να σας εντυπωσιάσει και να σας κρατήσει συντροφιά τις φθινοπωρινές και χειμωνιάτικες νύχτες.

Σιδεράδικο Club Παγκράτι

Σιδεράδικο Club Παγκράτι

Το πασίγνωστο σε όλους μας Σιδεράδικο club ανοίγει ξανά τις πόρτες του για τη σαιζόν 2019 - 2020 στο σημείο αναφοράς του, στο Παγκράτι.

Boutique Open Sky Περιστέρι

Boutique Open Sky Περιστέρι

Ένας νέος ουρανός ανοίγεται πάνω από τα μέχρι τώρα δεδομένα της διασκέδασης και αυτός δεν είναι άλλος από το Boutique Open Sky στο Περιστέρι.

Block 146 Κολωνάκι

Block 146 Κολωνάκι

Το Block 146 Κολωνάκι αποτελεί έναν σοβαρό λόγο για τον οποίο αξίζει και με το παραπάνω να βρεθείτε για μια βόλτα στο κέντρο της πόλης

Block 146 Club Νέα Ερυθραία

Block 146 Club Νέα Ερυθραία

Το Block 146 στη Νέα Ερυθραία αποτελεί έναν σοβαρό λόγο για τον οποίο αξίζει να ανεβείτε βορειότερα και να απολαύσετε τις υπηρεσίες του οποιαδήποτε ώρα της ημέρας

Lohan Seaside Club

Lohan Seaside Club

Η Παραλιακή από φέτος έχει έναν ακόμη λόγο, για να καυχιέται πως κρατά τα σκήπτρα της διασκέδασης και αυτός δεν είναι άλλος από το Lohan Seaside

Skyfall Bar Savin

Skyfall Bar Savin

Το Skyfall bar, το γνωστό all day στέκι στο Καλλιμάρμαρο για το καλοκαίρι του 2019 ενώνει τις δυνάμεις του με το μοναδικό Savin που αποτέλεσε κομβικό σημείο διασκέδασης στο Κολωνάκι.

Akanthus Summer Club

Akanthus Summer Club

Το Akanthus summer club είναι ένα μαγαζί που έχει δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην καλοκαιρινή διασκέδαση εδώ και πολλά χρόνια και έχει βγει νικητής στη μάχη με το χρόνο.

Penarrubia Lounge Άλιμος

Penarrubia Lounge Άλιμος

Mία είναι η επιλογή σου για διασκέδαση όλες τις ώρες της ημέρας στα νότια προάστια και αυτή ακούει μόνο σ’ ένα όνομα, το Penarrubia Lounge στον Άλιμο

Θέλετε Διευκρινίσεις;

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Τηλέφωνο Κρατήσεων
694 16 81 692
Ηλεκτρονική Διεύθυνση
vip@metr4u.gr
Copyright Metr4u - All Rights Reserved