Νυχτερινά Club

Επιλέξτε ανάμεσα στα καλύτερα νυχτερινά club της Αθήνας

Καλύτερο για Χορό Ρομαντικές Αποδράσεις Luxury Mainstream RnB Καθαρισμός
Akanthus Club Paradise Dreaming

Akanthus Club Paradise Dreaming

This Summer... Find Your Paradise! Ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός, άκρως ανανεωμένος, επέστρεψε στην παραλία του Αλίμου, έτοιμος να σας χαρίσει μέρες και νύχτες ονειρεμένες.

ΟΛΑ White Club

ΟΛΑ White Club

Μια δυναμική συνεργασία που θα συζητηθεί και θα συγκεντρώσει τα βλέμματα όλων και θα γίνει #1 προορισμός clubbing στην Αθήνα με δυναμικές που θα κάνουν το καλοκαίρι 2017 το πιο ξεχωριστό.

Voodoo Club Winter - Ιερά Οδός

Voodoo Club Winter - Ιερά Οδός

Το Voodoo Club από το Γκάζι στην Ιερά Οδό έχει καταφέρει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας και να μετατραπεί σε ένα club απόλυτο προορισμό διασκέδασης στην Αθήνα.

Tokyo Theater Club Γκάζι

Tokyo Theater Club Γκάζι

Εκεί που χτυπάει ο παλμός της διασκέδασης κάθε χειμώνα στην Ιερά Οδό στο Γκάζι το Tokyo Theater Club έρχεται για να προσφέρει ένα ξεχωριστό show.

Voodoo Club Summer

Voodoo Club Summer

Το club φαινόμενο που διανύει με απόλυτη επιτυχία την έκτη του χρονιά απέκτησε και καλοκαιρινό στέκι. Ο λόγος φυσικά για το Voodoo Summer Club, η πρώτη επιλογή για τις καλοκαιρινές σας νύχτες.

ΑΚΡΩΤΗΡΙ W Club

ΑΚΡΩΤΗΡΙ W Club

Η κορυφαία συνεργασία για το Καλοκαίρι είναι γεγονός κι όλα δείχνουν πως οι ομάδες του ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ και του W θα ικανοποιήσουν τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού με πολλές εκπλήξεις.

Matchbox Club Γκάζι

Matchbox Club Γκάζι

Το νέο στολίδι στο Κέντρο της Αθήνας ονομάζεται Matchbox Club και βρίσκεται στο Γκάζι!

Αυτοκίνηση Club - Knock Out

Αυτοκίνηση Club - Knock Out

Μια δυναμική "αντροπαρέα" έρχεται να ταράξει τα νερά της νυχτερινής Αθήνας και υπόσχεται μαγικές και έντονες νύχτες στο Αυτοκίνηση Club.

Block 146 Club

Block 146 Club

Το Block Club 146 στο Κολωνάκι αποτελεί ένα από τα καλύτερα allday café-club-restaurant της Αθήνας το οποίο συνεχώς εξελίσσεται.

Σιδεράδικο Club Παγκράτι

Σιδεράδικο Club Παγκράτι

Το πασίγνωστο σε όλους μας Σιδεράδικο club ανοίγει ξανά τις πόρτες του για τη σαιζόν 2017 - 2018 στο σημείο αναφοράς του, στο Παγκράτι.

Akanthus Winter Club - Gazoo - Γκάζι

Akanthus Winter Club - Gazoo - Γκάζι

Το Ακάνθους Winter Club στο Γκάζι ανοίγει ξανά τις πόρτες του και μας υποδέχεται στο κέντρο της Αθήνας. Το απόλυτο must της καλοκαιρινής διασκέδασης επιστρέφει για ακόμη έναν ανεπανάληπτο Χειμώνα

Lohan Nightclub Athens

Lohan Nightclub Athens

Ένα μαγαζί διαμάντι που έχει στηθεί με τις καλύτερες προδιαγραφές ευρωπαϊκού τύπου έτοιμο να υποδεχτεί τα πιο hot event στην νυχτερινή μας διασκέδαση, Lohan Nightclub.

Θέλετε Διευκρινίσεις;

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Τηλέφωνο Κρατήσεων
694 16 81 692
Ηλεκτρονική Διεύθυνση
vip@metr4u.gr
Copyright Metr4u - All Rights Reserved