CABANA Live Stage

CABANA Live Stage

Κάθε Παρασκευή - Σάββατο

CABANA Live Stage

CABANA Live Stage

Πληροφορίες Κράτησης

694 16 81 692

vip@metr4u.gr

Παρασκευή και Σάββατο:

Είσοδος με ποτό : 10 €

Φιάλη Κρασί : 80 € / 2 άτομα 

Απλή φιάλη : 120 € / 4 άτομα
Special φιάλη : 140 € / 4 άτομα
Premium φιάλη : 170 € / 4 άτομα

Παρασκευή - Σάββατο

23:00 - 23:30

Καλύτερο για

CABANA LIVE STAGE ΣΧΗΜΑ

Η Αθήνα επιτέλους θα αποκτήσει το δικό της χειμερινό «πανηγύρι» με ένα σχήμα αμιγώς παραδοσιακό. 6 Δεκεμβρίου είναι η μέρα ή καλύτερα η νύχτα όπου το δημοτικό τραγούδι θα βάλει φωτιά στην πίστα του CABANA Live Stage. Ένα γνήσιο παραδοσιακό ξεφάντωμα είναι προ των πυλών του φετινού χειμώνα και το  CABANA Live Stage στα Κάτω Πατήσια θα του δώσει πνοή.

Γιώργος Βελισσάρης, Τζένη Κατσίγιαννη, Γιάννης Κατσίγιαννης και στα κλαρίνα ο Σταύρος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοκκόρης είναι το σχήμα που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας.


Ύστερα από μία άκρως επιτυχημένη σεζόν με τους μοναδικούς Ζαφείρη Μελά και Χάρη Κωστόπουλο, το CABANA Live Stage κατεβαίνει δυναμικά στην αρένα της χειμερινής διασκέδασης με όπλο του το ανυπέρβλητο δημοτικό τραγούδι. Έχοντας ήδη αφήσει το στίγμα του στη νυχτερινή ζωή της πόλης, το CABANA Live Stage για το φετινό χειμώνα 2020 κάνει μια διαφορετική πρόταση για τη βραδινή σας έξοδο με ένα σχήμα ξεχωριστό.

Γιώργος Βελισσάρης, Τζένη Κατσίγιαννη, Γιάννης Κατσίγιαννης και οι βιρτουόζοι του κλαρίνου, Σταύρος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοκκόρης θα γεμίσουν τις νύχτες σας με άφθονο γλέντι και καθαρόαιμα παραδοσιακά ακούσματα.CABANA LIVE STAGE ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΕΛΙΣΣΑΡΗΣ


Όσοι αγαπούν τη δημοτική παράδοση, γνωρίζουν πως  το όνομα Γιώργος Βελισσάρης έχει πρωταγωνιστήσει στο χώρο αυτό. Πρόκειται για έναν καλλιτέχνη που επί χρόνια έχει υπηρετήσει την παράδοση και τη δημοτική μουσική και που έχει γίνει πολύ αγαπητός από τον κόσμο.


Ο Γιώργος Βελισσάρης με καταγωγή από ένα ορεινό χωριό του νομού Ηλείας δεν άργησε να δείξει την αγάπη του για τα δημοτικά ακούσματα, συμμετέχοντας μάλιστα σε τοπικές γιορτές και εκδηλώσεις. Σε κάποια από αυτές τον ξεχώρισε ο κλαρινίστας Κώστας Κοκκόρης και του ζήτησε να τον συνοδεύει σε διάφορα πανηγύρια. Από κει και έπειτα ξεκίνησε μια λαμπρή καλλιτεχνική διαδρομή, αφού ο Γιώργος Βελισσάρης πήγε στην Πάτρα και άρχισε να τραγουδά μαζί με τους σημαντικότερους πρεσβευτές της δημοτικής παράδοσης, κεφαλαιώδους σημασίας για τη μουσική ιστορία του τόπου.

Δίπλα στη Φιλιώ Πυργάκη, τον Αλέκο Κιτσάκη, τον Κώστα Μελετζόπουλο, την Αλέκα Φραγκούλη και άλλους πολλούς, ο Γιώργος Βελισσάρης γνώρισε την επιτυχία και την αναγνώριση, ενώ παράλληλα άρχισε τις εμφανίσεις του σε νυχτερινά μαγαζιά.


Ακολούθησαν πολλές δισκογραφικές δουλειές οι οποίες σφραγίστηκαν από τη συνεργασία του τραγουδιστή με το γνωστό μουσικοσυνθέτη Κώστα Πίτσιο. Πολλά τα τραγούδια με τα οποία ο κόσμος τον αγάπησε, όπως «Θέλω να ρίξει μια βροχή», «Εγώ δεν θέλω παντρειά», «Ψάχνω να βρω φιλενάδα» και «Γράμματα σου στέλνω». Επίσης, ο Γιώργος Βελισσάρης έχει εμφανιστεί σε γνωστά μαγαζιά της Αθήνας και έχει πραγματοποιήσει περιοδείες σε Ευρώπη, Αμερική και Αυστραλία όπου έγινε αποδέκτης της αμέριστης αγάπης του κόσμου.


Ο Γιώργος Βελισσάρης δηλώνει πως «Θα χορέψουμε» και αυτό είναι σίγουρο πως θα το κάνουμε στην πίστα του CABANA Live Stage, όπου θα εμφανίζεται φέτος το χειμώνα. Γιώργος Βελισσάρης, Τζένη Κατσίγιαννη, Γιάννης Κατσίγιαννης και οι «μάγοι» του κλαρίνου, Σταύρος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοκκόρης  θα συντροφεύσουν τις πιο ξέφρενες νύχτες μας.


CABANA LIVE STAGE ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ


«Γιάννης Κατσίγιαννης». Τι να πρωτοπεί κανείς γι’ αυτό το όνομα που έχει βάλει το δικό του λιθαράκι στο οικοδόμημα του δημοτικού τραγουδιού; Ο Γιάννης Κατσίγιαννης  από πολύ μικρή ηλικία μπήκε ενεργά στο χώρο της δημοτικής παράδοσης, αφού ο πατέρας του υπήρξε ο Φώτης Κατσίγιαννης, ο οποίος αποτέλεσε πηγής έμπνευσης για τις επόμενες γενιές τραγουδιστών. Πράγματι, μεγαλώνοντας μέσα σε ένα αμιγώς παραδοσιακό μουσικό περιβάλλον, ο δρόμος του δημοτικού τραγουδιού υπήρξε για τον Γιάννη Κατσίγιαννη μονόδρομος.


Σε ηλικία μόλις 11 ετών θα παρουσιάσει τη πρώτη του δισκογραφική δουλειά και θα ακολουθήσει μια πορεία που θα δικαιώσει την επιλογή του. Πρωτοστατεί καλλιτεχνικά σε πανηγύρια και σε ποικίλες κοινωνικές εκδηλώσεις όπου και αν αυτές πραγματοποιούνται και σταδιακά διαμορφώνει τη δική του μουσική ταυτότητα.


Στη συνέχεια, ο Γιάννης Κατσίγιαννης έρχεται στην Αθήνα, κουβαλώντας μαζί στις αποσκευές του την αγάπη και την αφοσίωσή του για το δημοτικό τραγούδι. Εμφανίστηκε σε νυχτερινά μαγαζιά της εποχής υπηρετώντας το αγαπημένο του είδος και συνεργάστηκε με πολλούς και σημαντικούς καλλιτέχνες, όπως τη Γιώτα Λύδια, τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο και πολλούς άλλους. Οι εμφανίσεις του στο «Γλυκοχάραμα», στα «Χίλια αστέρια» και στα «Αγρίμια» ήταν από εκείνες που τον εδραίωσαν στη συνείδηση του κόσμου και που τον καθιέρωσαν ως έναν από τους κορυφαίους εκπροσώπους της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής.


Φέτος, από την πίστα του CABANA Live Stage, ο Γιάννης Κατσίγιαννης υπόσχεται αυθεντικές βραδιές, μετατρέποντας το χώρο σε ένα πραγματικό και γνήσιο πανηγύρι. «Ρωτάω τ’ουρανού τ’αστέρια» θα μας τραγουδήσει, έχοντας στο πλευρό του τη Τζένη Κατσίγιαννη, τον Γιώργο Βελισσάρη και τους οργανοπαίχτες Σταύρο Ιωαννίδη και Σωτήρη Κοκκόρη.

CABANA LIVE STAGE ΤΖΕΝΗ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ


Άλλη μία δυναμική εκπρόσωπος της παραδοσιακής μουσικής έρχεται στο  CABANA Live Stage, για να ξεσηκώσει τους θαμώνες του. Η Τζένη Κατσίγιαννη έχει αποδείξει και με το παραπάνω πόσο πολύ αγαπά το δημοτικό τραγούδι, αφού γαλουχήθηκε μέσα σε ένα οικογενειακό περιβάλλον άκρως μουσικό και παραδοσιακό.


Η Τζένη Κατσίγιαννη έχει τιμήσει την τοπική μουσική παράδοση δίνοντας δυναμικά το «παρών» σε πανηγύρια και γιορτές, ενώ πολλές είναι οι συνεργασίες της με σπουδαίους καλλιτέχνες σε διάφορα μαγαζιά όχι μόνο της επαρχίας αλλά και της Αθήνας. «Ο Γιατρός», «Τακ τακ», «Συμπεθέρα», «Παίρνω τηλέφωνα» και άλλες πολλές είναι οι επιτυχίες με τις οποίες ο κόσμος την αγάπησε και στη συνέχεια τη στήριξε σε κάθε της καλλιτεχνικό βήμα.


Η Τζένη Κατσίγιαννη φέτος το χειμώνα από το CABANA Live Stage θα ενώσει τις δυνάμεις της με τον Γιώργο Βελισσάρη και τον Γιάννη Κατσίγιαννη και με τα τραγούδια της θα ξεσηκώσει όλους όσοι βρεθείτε από κοντά, για να την απολαύσετε.


CABANA LIVE STAGE ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2020

Το CABANA Live Stage δεν έχει διανύσει πολύχρονη πορεία στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης, αφού μόλις πέρυσι το χειμώνα έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του στα νυχτερινά δρώμενα της πόλης. Ωστόσο, κατάφερε μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να αποτελέσει ένα από τα δημοφιλέστερα μαγαζιά της Αθήνας όπου μπορείτε να διασκεδάσετε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.


Στο CABANA Live Stage στην οδό Καυταντζόγλου 46 στα Κάτω Πατήσια, δίνεται για φέτος το χειμώνα 2020 το ραντεβού για ένα αξέχαστο παραδοσιακό ξεφάντωμα μ’ ένα σχήμα που αποτελεί εγγύηση για αυθεντικές βραδιές. Ο  Γιώργος Βελισσάρης, η Τζένη Κατσίγιαννη, ο Γιάννης Κατσίγιαννης και στα κλαρίνα ο Σταύρος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοκκόρης θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και το αποτέλεσμα αυτής της εκπληκτικής συνεργασίας επί σκηνής.

CABANA LIVE STAGE τιμές

Αν επιθυμείτε να επισκεφθείτε το CABANA LIVE STAGE στα Κάτω Πατήσια τότε μπορείτε να δείτε τις τιμές για κανονική φιάλη και φοιτητική φιάλη στην στήλη όπου αναγράφονται οι πληροφορίες κράτησης και να μας καλέστε για να δείτε πόσο εύκολο είναι να διασκεδάζετε ως VIP.

CABANA LIVE STAGE κράτηση-τηλέφωνο

Για να πραγματοποιήσετε κράτηση στο CABANA LIVE STAGE στα Κάτω Πατήσια μέσα από το metr4u.gr είναι πολύ απλό και άμεσο. Εσείς απλά καλέστε μας στο 694 16 81 692 και από εκεί και πέρα αναλαμβάνουμε εμείς τα πάντα για εσάς.

Τοποθεσία στον χάρτη

Θέλετε Διευκρινίσεις;

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Τηλέφωνο Κρατήσεων
694 16 81 692
Ηλεκτρονική Διεύθυνση
vip@metr4u.gr
Copyright Metr4u - All Rights Reserved